bors Опубликовано 20 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 20 сентября, 2012 Здравствуйте. Такая проблема: При разгоне слышен скрип в левом переднем колесе, причем скрип не постоянный а как бы "пульсирующий" чатота скрипения увеличивается при наборе скорости. Когда сбрасываю газ проблема пропадает, разгоняюсь-опять появляется. Грешим на ступичный подшипник или колодку Может кто сталкивался с подобной проблемой в чем может быть дело?
korablov Опубликовано 25 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 25 сентября, 2012 может камушек попал? между диском и диском? или защитный кожух коробки?!
Мачок Опубликовано 25 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 25 сентября, 2012 так подими левую сторону, заведи пускай кто-то переключает передачи и жмет на тапку, а ты слушай
Владзьо Опубликовано 26 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 при такій "діагностиці" все "в рознос" при підйомі правої сторони менше, гул починається після 60 км/год при підйомі лівої більше 40 км/год не ризикнув. точно б все розвалилося. про що це свідчить? правий підшипник ступиці як мінімум, зліва колесо не збалансоване? у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
AXID Опубликовано 26 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 (изменено) Владзьо причин дизбалансу може бути декілька:не збалансоване колесоступічний підшипникповело тормозний блінкрива піввісь гранатнапевно ще якісь є , але ці основні Що конкретно впливає можна визначити по інших додаткових признаках - вібрація на педалі тормоза, гул на швидкості і т.д. Починай "лікування" з дешевшого. Можеш поміняти колеса місцями або зробити балансіровку. Изменено 26 сентября, 2012 пользователем AXID Не усложняйте простое! Для человека нет ничего невозможного, но цель должна оправдывать средства. Лучшее — враг хорошего...
Владзьо Опубликовано 26 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 я німножко "пьян", співробіник уєзжає в штати. на вихідних попробую помінєти місцєми колеса. ліве то точно квадратнег, а справа то ступиці мабуть ппц з підшипнегом. є люфт. проп’юся, вийду з-запоя, назбираю 3 к грн, помінєю всі стойко по кругу, опорніки підшипшиники і ступиці , задні барабани і колодочки....\ одним словом жінка в захваті від ВАЗмьорго. успокоїло, шо дав гарантію спокою на 5 років ( по крайній мірі стільки майже проїхав без проблем). в нас відкрилась нова пошта, так шо зі звіром чи атомом можна співпрацювати, а в них, по крайній мірі, обіцяють нормальні запчастини........... Пі.сі. я в запої у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
Мачок Опубликовано 26 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 з мого досвіду можу рекомендувати міняти підшипники, ступиці, диски тормозні, колодки, а то я теж вібрацію при гальмувані шукав убив близько 3 кіло гривень, а ступиці додумався замінити в останню чергу, вібрація зникла не тільки при гальмувані а й загальна. можливо заміни і гранати в сборі з осями, а то у мене довга вісь в наружній гранаті оберталась з ексцентриком, допомогла тільки заміна в зборі.
Владзьо Опубликовано 26 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 (изменено) того року мав неприємність попасти в дтп. після нього нічого не помінялося. вібрація почалася тиждень після заміни тормозних дисків спереду. до того "провернуло" зовнішню колодку і стерло тормозний диск. замінив все вкупі диски+колодки. тиждень педаль мякенька, гальмо шо в новій..... а потім при легеньткому гальмуванні руль в руках втримати не мож. при "пролверенні" колодки і стриранні диска розкрутилась гайко лівого кулака (шруса). думаю там собако зарите. але стойки нулячі - машино табуретка, при натисканні на лівий чи правий бризгови (місце де крило си чіпає) хід підвіски мінімальний, чути "шат" опорніків, короче заміною місцями коліс не обійтись((( вилічу - відпишусь Изменено 26 сентября, 2012 пользователем Владзьо у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
Мачок Опубликовано 26 сентября, 2012 Жалоба Опубликовано 26 сентября, 2012 ступиці міняй я писав вище.
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти