Рекомендуемые сообщения

здоров сьогодні заліз в карб робити холостий хід!викрутив клапан холостого ходу притулив до акума клемами перевірив все працює цокає! включив хажигання притуляю датчик до корпуса карба не цокає поліз прослідив куди йде той проводок що на клапан напругу подає виявляється в мене під пасажирським сидінням блок LADA AXTEC AFR 314012 контроллер AXTEC AFR (314012) для управления смесеобразованием http://www.drive2.ru/cars/lada/2109/21093/vampiredeej.. ось тема по ньому! відкрутив ту хреновину розібрав а вона вся окислена всередині на платі! через то і немає холостого ходу бо та плата накрилася! що тепер робити незнгаю(((

У меня такой блок стоял в 99-ой. И батя с его карбюраторщиком его сняли и переделали на стоковую систему . По причине того что там внутри окислились контакты.

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

у тебя судя по всему экспортный вариант,карбик с автоподсосом,под сидушкой стоит мозг карба(у меня на 8е такой стоял),попробуй почистить плату,накрайняк можно отключить

плату почистити неможливо там все окислилось!! як переробити під стандартну систем? мені знайомий карбраторщик порадив з плюса катушки напряму подати кабельок на клапан і при включанні зажигання клапан буде відкриватися а привиключанні закриватися! автопідсосу немає тому що керую тросиком в кабіні!

Посмотри на форуме,где продают зч к моторам,там вроде кто то продавал карб такой вместе с блоком управления

можно попробовать и так,если нет автоподсоса значит карб уже переделывали

Посмотри на форуме,где продают зч к моторам,там вроде кто то продавал карб такой вместе с блоком управления

можно попробовать и так,если нет автоподсоса значит карб уже переделывали

напевно переробляли або ставили другий бо на ньому немає другого клапана! тільки на холостий є! викину я це все барахло і не буду голову морочити! попробую зробити як сказав карбюраторщик! Изменено пользователем rogatun_3

напевно переробляли або ставили другий бо на ньому немає другого клапана! тільки на холостий є! викину я це все барахло і не буду голову морочити! попробую зробити як сказав карбюраторщик!

В шию такого карбюраторщика жени.

Купуєш блок керування ЕПНХ, ставиш, роботи там всього нічого.

В шию такого карбюраторщика жени.

Купуєш блок керування ЕПНХ, ставиш, роботи там всього нічого.

да блін це точно я тільки що прочитав про цей блок і схеми хнайшов і ще проводку мені треба підкпотну бо немаю цього штекера щоб в сам блочок втикнути! поможеш з установкою якщо щось??

поставив я той блок ХХ все правильно підключив я так розумію кінцевий виключатель дросельної заслонки це дротик який стирчить ззаді карбюратора?? тому що до нього з блока запобіжників також якись дротик підключено то я зробив врізку в тому дротикі і прикрутив туди від розєма 5 дріт! чи потрібно було витягнути той що від блока іде ??? справа в тому що коли включаю зажигання цокає релюшка потім через деякий час ще щось цокає тіпа ще одна релюшка десь незнаю де і тоді кручу ключем докінця щоб заводити машину а машина не заводиться((( попробував трошки потримати включеним зажигання і тоді заводити завелася прогрівав виключив зажигання завів і з першого разу після того як мотор попрацював заглушив машину і вже не зміг завести навіть стартер не крутить((( що то може бути? правда я зкидав з катушки цей високовольтний провід але заставив потім добре зажав його докінця що ще може бути? завтра попробую відключити той блок чи без нього заведеться(((

Изменено пользователем rogatun_3

все перевірив виявляється глючить стара проводка! потепліє буду міняти! всім дякую!

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти