Багряная француженка 2108

Рекомендуемые сообщения

С 08.2010 по 12.2012 в машину вложил в общей сложности около 3000 грн. (100 грн в месяц)

Как ВАзовод - это ты еще отделался лёгким испугом :lol:

15. Для поднятия мощи знакомые советуют поменять кольца в моторе, но боюсь трогать мотор (в него еще никто не лез, моторист сказал, что звук мотора - песня). Но жду ваших советов по этому поводу

Че там бояться, делов то на пол дня... :)

• Ответов 23
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

15. Для поднятия мощи знакомые советуют поменять кольца в моторе, но боюсь трогать мотор (в него еще никто не лез, моторист сказал, что звук мотора - песня). Но жду ваших советов по этому поводу

А які є причини міняти кільця? Проблеми з компресією? Чи масло їсть і з труби сизий дим валиить?

Буває, що заміна самих кілець може призвести до подальшого прискореного зносу циліндрів і швидкої капіталки.

Тому продіагностувати двигун. Якщо є проблеми і потрібен капітальний ремонт, то потрібен капітальний ремонт. Якщо проблем немає, то навіщо заважати техніці працювати?

Якщо є причини думати, що двигун не розвиває усієї потіжності, але масло не їсть, то спочатку треба відрегулювати клапани (їх треба регулювати раз в тисяч 25), подивитись, чи не промахнулись на один зуб, коли ставили приводний ремінь, виставити запалювання, почистити карбюратор, подивитись, в якому стані свічки і високовольтні проводи.

А які є причини міняти кільця? Проблеми з компресією? Чи масло їсть і з труби сизий дим валиить?

Буває, що заміна самих кілець може призвести до подальшого прискореного зносу циліндрів і швидкої капіталки.

Тому продіагностувати двигун. Якщо є проблеми і потрібен капітальний ремонт, то потрібен капітальний ремонт. Якщо проблем немає, то навіщо заважати техніці працювати?

Якщо є причини думати, що двигун не розвиває усієї потіжності, але масло не їсть, то спочатку треба відрегулювати клапани (їх треба регулювати раз в тисяч 25), подивитись, чи не промахнулись на один зуб, коли ставили приводний ремінь, виставити запалювання, почистити карбюратор, подивитись, в якому стані свічки і високовольтні проводи.

двигун не діагностував. Але недровіра двигуну є - масло їсть 200 грамм на 1000 км і підозрюю, що копресії недостатньо.

Однозначно, діагностика покаже що до чого.

Як високовольтні проводи впливаюто на роботу мотора?

двигун не діагностував. Але недровіра двигуну є - масло їсть 200 грамм на 1000 км і підозрюю, що копресії недостатньо.

Однозначно, діагностика покаже що до чого.

Яке масло?

Мінералка, якщо крутити нормально мотор, а щоб зубило їхало, його все рівно доводиться крутити, стандартно ужирається нормально. Тому 200 мл на тисячу для мінералки не кримінал. Але на холостих, і при не сильних прогазовуваннях на місці дим не має бути сизим з вихлопної. Тільки коли тапкою в підлогу.

А краще користуватись півсинтетикою. І то перевіреною. Мені якось кастрол попався, півсинтетика, якої мотор з'їв дві літри за 5 тисяч. Нарватись на підробку популярного масла легко.

Тому я перейшов на Аддінол, його у нас з Європи возять. Це взагалі не вигорає, як до максимума при заміні налив, так добре, якщо на пару міліметрів впаде рівень за всі 10 тисяч, до наступної заміни. І то скоріше під прокладки виганяє :)

Компресію поміряти, без масла, з маслом, з відкритою дросельною, з закритою... коротше, поїхати до грамотного фахівця, тому що при різних умовах заміру можна судити про різні речі, це не така тривіальна процедура, як здається.

А в кастрюлю повітряного фільтра маслом не закидає? Це, звичайно, може бути і по причині забрудненого масловідділювача, але і про стан мотора теж дещо говорить.

Як високовольтні проводи впливаюто на роботу мотора?

Паразитними мікророзрядами по дорозі. Тоді енергія розряду на свічках падає. Можна в темряві погазувати рукою і дивитись, чи не проскакують десь іскорки.

Яке масло?

Мінералка, якщо крутити нормально мотор, а щоб зубило їхало, його все рівно доводиться крутити, стандартно ужирається нормально. Тому 200 мл на тисячу для мінералки не кримінал. Але на холостих, і при не сильних прогазовуваннях на місці дим не має бути сизим з вихлопної. Тільки коли тапкою в підлогу.

А краще користуватись півсинтетикою. І то перевіреною. Мені якось кастрол попався, півсинтетика, якої мотор з'їв дві літри за 5 тисяч. Нарватись на підробку популярного масла легко.

Тому я перейшов на Аддінол, його у нас з Європи возять. Це взагалі не вигорає, як до максимума при заміні налив, так добре, якщо на пару міліметрів впаде рівень за всі 10 тисяч, до наступної заміни. І то скоріше під прокладки виганяє :)

Компресію поміряти, без масла, з маслом, з відкритою дросельною, з закритою... коротше, поїхати до грамотного фахівця, тому що при різних умовах заміру можна судити про різні речі, це не така тривіальна процедура, як здається.

А в кастрюлю повітряного фільтра маслом не закидає? Це, звичайно, може бути і по причині забрудненого масловідділювача, але і про стан мотора теж дещо говорить.

Паразитними мікророзрядами по дорозі. Тоді енергія розряду на свічках падає. Можна в темряві погазувати рукою і дивитись, чи не проскакують десь іскорки.

Напівсинтетика Хадо. Купую лише в магазині.

Ні, каструля фільтру чистенька.

Не знаю, чи це щост означає, але коли раніше їздив на кастролі - то такого доливу, як зараз Хадо, не було.

Я цієї зими жахнувся з того, що машина на 100 км (зимою) брала 12 л палива.

Тієї зими - 10 л.

Щоправда, на цю зиму я їздив на більшій резині (175.70), припускаю, що більше прогрівав...

Але 12 л!!!

Перевірю літом. Попереднього літа їздив по 5.6л

Якщо так можна перевірити проводку - то вже в Пн перевірю.

У мене в тата був знайомий хороший спеціаліст сильний по моторам. Але нащось в попередньому році напився і помер. То тепер буду шукати моториста.

У меня такой же двигун .. чтоб поднять мощи я поставил калино колено и поршня со смещение под палец получился мотор 1,4 литра. все запчасти заказивались тутже на форуме поршня и колено ..

У меня такой же двигун .. чтоб поднять мощи я поставил калино колено и поршня со смещение под палец получился мотор 1,4 литра. все запчасти заказивались тутже на форуме поршня и колено ..

что по финансам получилось?

что по финансам получилось?

поршня со смещением брал за 600грн. тут на форуме колено тоже б/у но идеальное тоже на форуме кольца пальцы вкладыши все тут же на форуме у 1го чела с учетом доставки 1500грн. запчасти .На данный момент мотор почти собран и ждет пока докатаю масло и пихну его в машину.

учетом новых поршней и колена обьем стал 1,4литра сам блок расточен до ремонтного размера 76,4 .. если б сделал 79 то было б 1,5 литра почти но я побоялся а так посмотрим

Кстати поршни харьковские ТРТ.

• 2 недели спустя...

Давно не писал. Но немножко чего сделал.

Итак,

1. поднял машину

ИзображениеИзображение

2. Мелкий ремонт кузова (варка + обработка антиржавкой + мелкая подкраска):

Самое страшное из того, что было (это я после зимы снял пластмасовые надарки - и обнаружилось вот это):

ИзображениеИзображение

Стало:

ИзображениеИзображение

Цена вопроса этого ужаса - 60 грн + фоскор + грунт + краска (кстати, как раз торгуем такой заразой на фирме, если кому надо).

3. Купил, но еще не поставил распорку (надо будет расточить дыры)

ИзображениеИзображение

4. Прикупил пару зимней резины 175/70/13 на дисках:

ИзображениеИзображение

Мне еще надо 165/70/13 пара. Но боюсь как отреагирует гаец на то, что разная высота колес... С этими новими правилами тем более. Стремновато.

5. Поставил защиту двигателя. Не знаю, правда, самоклеп это или заводская, но нравиться:

ИзображениеИзображение

6. Купил полку багажника без дырок

ИзображениеИзображение.

7. Поставил спорт-руль.

ИзображениеИзображение

Не нравиться в работе, но ладно, пусть стоит - красив ведь.

Ну вот, неплохая машинка к концу года должна получиться:):

ИзображениеИзображение

Изменено пользователем Taras2108

Стосовно розпорок передніх стаканів.

Якщо машина не гнила і кузов тримається купи, навряд чи ти відчуєш різницю. Ну але то таке, я про інше. З цими карбюраторними розпорками є проблема. Комусь везе менше, і по розпоці починає дубасити карбюратором, комусь більше, і дістається корпусу фільтра. Тому корпус фільтра я заварив і розпорку зняв від гріха подалі.

А колеса головне, щоб були однакові на одній осі. Якщо ж передня пара відрізняється від задньої, це нічого страшного. Принаймні, так було. А що, в нових Правилах щось змінилось в цьому відношенні?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти