sleyter 0 Опубликовано 7 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 апреля, 2013 (изменено) подскажыте по выбору передних амортизаторов для комфортной и мягкой езды на 2108. бильштайн, сакс или боже??? все варианты масляные про Амо в поиске куча тем! Изменено 7 апреля, 2013 пользователем Atom.DP Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рост 2 Опубликовано 7 апреля, 2013 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 апреля, 2013 (изменено) подскажыте по выбору передних амортизаторов для комфортной и мягкой езды на 2108. бильштайн, сакс или боже??? все варианты масляныеУсі озвучені в мене стояли. Зараз постійно тільки на більштайнах, сакс уже давненько витримали в мене рік, боге позаминулого року поставив, уже я з ними навіть рік не витримав, поставив восени, а поміняв на біль весною.Більштайн найкраще гасить коливання, практично не пробивається, вісімка на них добре тримається за дорогу, не скаче на нерівностях. Розплата за це - більша жорсткість.Сакс і Боге (це одне і те ж, один завод) нічим в поведінці не відрізняються між собою. М'які. Дуже. При їзді по трасі морда так плавно вверх-вниз-вверх-вниз... Мене це денервує, не можу так. Пробиваються. Машина на нерівностях розхитується.Тому для більш м'якої їзди на вісімці, якщо вибирати між сакс і боге, я би вибрав каябу Воно направду буде краще за цих двох, бо ще прийнятно м'яко, але і керованість уже якась є. На каябі я теж півтори року відкатався.ПС. Перепрошую за буквоїдство, але спереду в вісімці не амортизатори, а стійки. Изменено 7 апреля, 2013 пользователем Рост Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения