tanya24 4 Опубликовано Пятница в 07:03 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано Пятница в 07:03 [u][b]ДУЖЕ ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!!! ЗАЛИШИЛОСЬ ВСЬОГО 17 ДНІВ!!! ТРЕБА ЗІБРАТИ: 25 430 грн[/b][/u] Доброго ранку наші друзі та помічники. Наша війна триває 24/7. Україна кожен день бореться за свободу. Але є серед нас ті, хто веде ще одну війну – вдома. Це мами, які виховують дітей з інвалідністю! Їхній фронт – це постійні заняття, реабілітації, лікарні Їхній обов'язок – цілодобова турбота. У цій ситуації немає вихідних чи «відпочинку від бойових дій». А війна зробила і так складне життя майже неможливим. Державне посібіє не покриває навіть базових потреб. Фундамент нашого виживання тримається сьогодні на вас! Дякуємо всім, хто вже з нами! Ваша підтримка – це реальна дія, яка рятує життя тут і зараз. Прошу підтримайте Ксенію! Вчора в центрі було свято «Подяки» і для дітей зробили невеличкий концерт. Дітям дуже сподобалось, ще діти відповідали на питання та розповідали про свої мрії і майже у всіх була одна і таж МРІЯ: «ВСТАТИ НА НІЖКИ І ЩОБ ЗАКІНЧИЛАСЬ ВІЙНА» [u]Божої опіки та здоров'я всім!!![/u] [b]Надходжень не було.[/b] Реквізити для допомоги: Приватбанк: 4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Монобанк: 4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Ощадбанк: 4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Вебмані: Z234909620175 E413867723023 [img]https://i.postimg.cc/Wpmr5n79/image0-(43).jpg[/img] Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tanya24 4 Опубликовано 18 часов назад Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 часов назад Добрий ранок. [u] [b]МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЬ 13 ДНІВ, А СУМ ЗБОРУ ЩЕ ДУЖЕ ВЕЛИКА. НЕОБХІДНО ЗІБРАТИ ЩЕ 25 385 ТИС.[/b][/u] Я завжди говорю Ксюші, що в неї все вийде, що багато чого залежить від неї самої, від її бажання та наполегливості. І Ксюшенька працює щосили на заняттях та вдома! Хтось каже, що головне це фізичне одужання, інші, щоб прогресувало розумовий розвиток. Наша Ксюшенька дуже розумна дитина. І я навіть уявити не можу, як їй важко на душі. Тому що вона розуміє, що решта діток бігає, грає, а вона може це робити тільки з моєю допомогою. У неї таке щастя в очах, коли вона самостійно встає і стоїть, і коли робить кілька самостійних кроків. Їй важко, але вона намагається робити більше кроків та довше самостійно постояти. Її наполегливість сильніша за діагноз!!! Я дуже хочу, щоб Ксюшенька ходила! Ви можете допомогти нам будь-якою сумою... Закрити збір можна лише завдяки великій кількості людей. На превеликий жаль, у нас немає таких знайомств та зв'язків з такими людьми, які б змогли закрити збір. Та ще є великий борг за коляску. І все, що мені залишається, це просити небайдужих людей допомогти Ксюшеньці. Будь-яка сума подарує нам велику надію! МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЯ ВСЬОГО 13 ДНІВ. Надходження на картку Монобанку: 45 грн Іщенко Андрій [b]Реабілітація з 15 грудня 2025 р. ТРЕБА ЗІБРАТИ: 25 385 грн Реквізити для допомоги: [/b] Приватбанк: 4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Монобанк: 4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Ощадбанк: 4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Вебмані: Z234909620175 E413867723023 [img]https://i.postimg.cc/XqPw6bhG/image3-(14).jpg[/img] [img]https://i.postimg.cc/nzPsC11y/image0-(11).jpg[/img] Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gregoryses 0 Опубликовано 16 часов назад Жалоба Поделиться Опубликовано 16 часов назад Hey there, everyone! The name's Admin Read: Kraken – это всемирно известная платформа, предлагающая покупателям безграничные возможности. Кракен предлагает выбор товаров для всех: от современных аксессуаров до уникальных предметов коллекционирования. Не лишним будет добавить, зайти на кракен делает покупки удобными благодаря надежной системе защиты сделок. Каждый день кракен онион ссылку предлагает своим клиентам свежие скидки и уникальные предложения. Испытайте удобство и экономию покупок с кракен даркнет маркет уже сегодня. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
RoslynOrero 0 Опубликовано 14 часов назад Жалоба Поделиться Опубликовано 14 часов назад Hi all! My name is Admin Read: Kraken – это всемирно известная платформа для онлайн-покупок, где каждый найдет что-то для себя. На платформе кракен onion вы найдете всё: от уникальных коллекционных предметов до последних моделей техники. На Кракен вы можете сравнивать цены, находить уникальные предложения и покупать товары со скидкой. Простой интерфейс и высокий уровень безопасности превращают покупки на kraken at зеркало в удовольствие. Покупайте особенные вещи на Kraken уже сегодня. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти