tanya24 4 Опубликовано 22 часа назад Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 22 часа назад Христос Воскрес! Ми нікуди на свято не поїхали. Всі трохи прихворіли, нежить, кашель і головний біль. Ксюша четвер, п'ятницю і понеділок не ходила до школи, сьогодні вже підем. А на свято до нас приїзджала бабуся і привезла все свячене. Я в четвер пекла паски-не вийшли. Я дуже засмутилась, але в п'ятницю зібралась і знову пекла, тому що діти дуже люблять паски. І у мене на цей раз вийшли- пухкеньки, легеньки, солоденьки, а найголовніше смачні. Найрідніше, найцінніше заради кого хочеться жити – це наші діти, хочеться дати їм усе, щоб вони були щасливі! Просимо кожного по можливості поширити нашу історію та допомогти нам зібрати кошти на реабілітацію донечки. Безмежно дякуємо кожному. Ми будемо вдячні будь-якій Вашій допомозі! До реабілітації залишилося всього 13 днів, а сума до збору дуже велика! Божої опіки та здоров'я всім!!! Україна переможе! Надходження на картку Приватбанку: 29,85 грн Канурін Дмитро Олександрович 3000 грн Дячук Іван [b]Велике Вам дякую за допомогу і підтримку. Крісло колісне з електроприводом 42000 грн До Реабілітації залишилось 13 Днів ТРЕБА ЗІБРАТИ: 62 971,05 грн Реквізити для допомоги:[/b] Приватбанк: 4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Монобанк: 4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Ощадбанк: 4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна) Вебмані: Z234909620175 E413867723023 [img]https://i.postimg.cc/9QdJJQbN/image1-8.jpg[/img] Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти