Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Доброго вечора!В мене така історія з переоформленням.Чотири роки назад купив вісімку,іздив дотепер по "генералці".Пару днів назад поіхав в МРЕО,(чи Серв.Центр) х.з як воно тепер правильно називається,переоформляти машину на себе.Все почалося нормально,підійшла черга до експерта,відкрив капот.Експерт подивився під капот і каже:"Хто номер перебив?" Я-в шоці,кажу:"Нічого незнаю,таку купив".Він мені показує алюмінієву табличку на двох заклепках.На ній спочатку ідуть букви і пару чисел які "намальовані" а решта "вибиті".Так ось:одна цифра, яка колись була "намальована"-затерта,а на іі місці "вибита" інша.На "стакані" букви і цифри в порядку-співпадають із "переправленою" табличкою.Потім він викруткою почав здирати фарбу на краю "стакана"-де стакан приварюється до кузова,там все в порядку- заводський шов.Потім він ще довго витирав і дивився на номер двигуна,в багажник,під "уплотнітєлі",на вікна.Пізніше прийшов з фотоапаратом і почав фотографувати:табличку,ном.двигуна,ще щось.Я вже добре не памятаю,бо був в такому шоці.Стояв,і мовчки дивився чим те все закінчиться.Закінчилося в МРЕО все добре-машину не забрали,видали свідоцтво про реєстрацію.Ось не знаю чи тішитись,чи плакати.Питання---чим, для мене і машини, закінчиться зустріч  з поліцаєм,який загляне під капот і придивиться до цієі таблички???

Опубликовано
7 часов назад, ValerKat сказал:

Так тебе машину переоформили, или нет?

Так,переоформили.В довіреності був записаний я і дружина.Дружина була "продавець", а я-"покупець".На даний момент в мене на руках новий техпаспорт ,я вже власник цієі машини.

Опубликовано

Если машину переоформили то думаю проблем не будет. А алюминиевая табличка, даже если на ней номер перебит -не основание для ареста авто. Вот у моей тетки на Ниве алюминиевой таблички небыло вообще. и машину снимали с учета, продавали и ставили на учет без вопросов. А полицаи сейчас номера агрегатов проверяют только на КПП и то если действует план "перехват", и проверяют они тот номер что на стакане, а не тот что на табличке.

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Опубликовано
4 часа назад, TESLA 80 сказал:

Так,переоформили.В довіреності був записаний я і дружина.Дружина була "продавець", а я-"покупець".На даний момент в мене на руках новий техпаспорт ,я вже власник цієі машини.

Ну так раз переоформили и поставили на учёт, то всё хорошо. А стакан и номер в багажнике всем отвёрткой шкрябают.

Опубликовано
13 часа назад, TESLA 80 сказал:

катайся и не парься.

Маленького, кто хочешь обидит.

Опубликовано
В 21.03.2016 в 20:40, TESLA 80 сказал:

Дякую всім за відповіді!:bestjob:.Заспокоіли.

Кстати, ты б эту табличку сорвал бы просто, и в гаражик припрятал бы, и всего то делов... А на стакане (основная) совпадает со свид. о регистраии и все ГУД!

Я на Драйве https://www.drive2.ru/r/lada/508258/

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти