Jura 10 Опубликовано 4 апреля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 апреля, 2015 Зутрів хлопця, який з самого початку розукрашував машину, у нього залишилося пару фоток)) вот із цього малюнку все почалося За основу брали обої малювали, потім вирізали клеєли і фарбували Спочатку на капоті нарісували ЧЕРЕП)) мені сподобалося, але як побачили родичи прийшлося переро***ти получилося шось на подобії, важко переро***ти Потім іще переро***ли, позняйомився з хлопцем який уже мав практику в аерографії, треба буде знайти його Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Jura 10 Опубликовано 2 мая, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 мая, 2015 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vitamin.V 643 Опубликовано 11 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июля, 2015 Усі подробиці розбірок з стріляниною в Мукачеві. Ексклюзивні фото та відео з місця перестрілки Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vitamin.V 643 Опубликовано 12 июля, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июля, 2015 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
xxmedvedxx 5 Опубликовано 3 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 3 сентября, 2015 Так Мішані)) Просто машина заслужила, щоб попала в хороші руки. В мене вона пробула 9 років, багато ми з Нею пережили, скажу так за всі роки ніразу не підвела. А Я в останні роки в звязку з роботою, сімейними обовязками, вже не получалося пропадати в Кума на сервісі цілими днями( Було "ДТП" підрізала маршрутка попав в яму заднім колесом шо аж в двох місцях лопнуло і понесло в Кювет, сталося це на 8 березня 2 роки тому. Визвав хтось ДАЇ з пересічних. поки з бусиком витянули автомобіль прїхали всі даївці, і районні, потім Ужгородські, потім обласні думали-шо пяний, але як побачили шо до чого, то розїхалися, забравши права по статі 124 поскодження доріх кюветі і чого там іще . Але все потім обійшлося))) Я машину після того почав реставрувати, але з браком часу, бо дозволити собі 2-3 місяці без машини Я неможу. Були довгі пошуки нового авто, заодно і свою потрохи робив (заднє крило повністю поміняв, балку нову бо стару зігнуло, ну і мелочі), ну Ти її бачив, але до того стану яка вона була то там роботи і роботи.))) Та к шо Тепер Мішаня має конструктор)) Тепер в мене проста але також зі своїм характером ваз 21099 Кума ласточкаНакидав тут...))))скинути фотки яку помяту продав?))))Вот якось так.... все зразу відновити не вдається, але вже є перші результати!Условия прийома Пивасик (полюбому) наличие Таза в теме нафлудил.... теперь с меня пивас)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vitamin.V 643 Опубликовано 13 октября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 октября, 2015 Спасибо Толяну за наклейки Кому нужны бесплатно наклейки, пишите в ЛС Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vitamin.V 643 Опубликовано 11 февраля, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 февраля, 2016 1 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vitamin.V 643 Опубликовано 26 мая, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 26 мая, 2016 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти