Рекомендуемые сообщения

Здоров народ. День назад включив пічку на повну, через 30сек. здохла і вже не фуричила. А сьогодні по дорозі з роботи замітив що і омивачі лобового та ляди накрились, але у положенні 1-2-3 працюють двірники. Моторчики окремо йдуть, працюють, реле вроді в нормі, запобіжник теж, усі контакти що йдуть до ЧЯ перевірив та прочистив вд-шкою, колодку замка запалювання перевірив, а воно як не працювало так і не працює. Я ще правда моторчика пічки не ліз...

Коротше, в кого таке було, хелп! :blink:

а с замком зажигания как дела

тут таких теп пруд пруди

воспользуйся поиском

по поводу моторчиков омывателей, масса на них возле бачка, снеми почисть, у меня тож такое было мотор не работал. Печка лезь под торпеду ищи массу, подожми может раскрутилась гайка.

Ну и при включении печки в ЧЯ контролькой проверь контыкты предохранителя, минус на корпус и смотри с какой строны выходит + ,возможно внутри блока дорожка подгорела.

по поводу моторчиков омывателей, масса на них возле бачка, снеми почисть, у меня тож такое было мотор не работал. Печка лезь под торпеду ищи массу, подожми может раскрутилась гайка.

Ну и при включении печки в ЧЯ контролькой проверь контыкты предохранителя, минус на корпус и смотри с какой строны выходит + ,возможно внутри блока дорожка подгорела.

та в неті я якраз і шарився у пошуках причини, але там розв"язку її нуль, типу: перевір запобіжник, масу і хз... Я ніяк не міг подумати що омивачі із пічкою щось мають спільне, а тут на тобі. :angry:

ех, прийдеться сьогодні по повній взятись, ато на роботу по приборам їхав, дивно шо мєнтозаври не зупинили, усе як в сауні... :blink:

Изменено пользователем Тирік

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти