Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

• Ответов 67
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

Ніяк не міг вирішити проблему з бокової зсувною дверкою - постійно кривило нижній ролік. Що тільки не робив:

- переточував старий - 100 грн.

- купляв новий - 400 грн. + доставка з Луцька

- реставрація нового - 30 грн.

А толку так і не було... Але вичитав на одному форумі про те, що робили ті хто стикався з такою ж проблемою.

Отже, купив ремінь ГРМ ВАЗ за 85 грн. та зрізав всі зуби :wacko: :wacko: :wacko:

ИзображениеИзображение

Після цього купив клей 88 та почав клеїти:

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Все супер, але виникла проблема: як зробити дугу? Адже, ремінь не гнеться і тут почалось:

Картон, фігурне вирізання, біндери:

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Сьогодні поставив, поки що все добре. Глянем, що буде далі.

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Ребятки, а помогите мне выбрать правильный Мастер от 2005 года. Куда смотреть? Какие моторы? Что учитывать? Попутно смотрю на Мовано и Интерстары.

Опубликовано

Ребятки, а помогите мне выбрать правильный Мастер от 2005 года. Куда смотреть? Какие моторы? Что учитывать? Попутно смотрю на Мовано и Интерстары.

+ Мастера в том, что можно узнать минимальную историю у официалов.

двигатель обычно самый оптимальный 2.5 120

смотри все, как в любой машине.

nomuaold_26_-M@RseL-.png
Опубликовано

+ Мастера в том, что можно узнать минимальную историю у официалов.

двигатель обычно самый оптимальный 2.5 120

смотри все, как в любой машине.

История оно то гуд, но мне пока приглянулись Ниссан с Опелем. Сейчас еду смотреть по очереди:

http://auto.ria.com/auto_nissan_interstar_13187486.html

http://auto.ria.com/auto_opel_movano-gruz_13298476.html

Опубликовано

История оно то гуд, но мне пока приглянулись Ниссан с Опелем. Сейчас еду смотреть по очереди:

http://auto.ria.com/auto_nissan_interstar_13187486.html

http://auto.ria.com/auto_opel_movano-gruz_13298476.html

😄в описании к мавано написано пахнет немцем :lol: это ж как надо разбираться в запахах!

Опубликовано

ниссан 100% машина из швеции,нужно внимательно смотреть днище и пороги на предмет ржавчины,с этой страны 99% двухгодичных машин приезжают ржавыми,судя по заменам-реальный пробег намного больше заявленного,и если даже не больше то такая машина тоже не нужна так как водитель был редкий гонщик.

по второй, в ней не может пахнуть немцами, так как страна обитания заявлена другая,все остальное должно совпадать и с первым вариантом.

если нужна более точная информация(реальный пробег,поломки,замены) об интересующих авто, могу помочь узнать у знакомых.

Сидения Recaro О97два7пять55пять6

Опубликовано

ниссан 100% машина из швеции,нужно внимательно смотреть днище и пороги на предмет ржавчины,с этой страны 99% двухгодичных машин приезжают ржавыми,судя по заменам-реальный пробег намного больше заявленного,и если даже не больше то такая машина тоже не нужна так как водитель был редкий гонщик.

по второй, в ней не может пахнуть немцами, так как страна обитания заявлена другая,все остальное должно совпадать и с первым вариантом.

если нужна более точная информация(реальный пробег,поломки,замены) об интересующих авто, могу помочь узнать у знакомых.

Обе смотрел. Ниссан не из Швеции - хозяин сказал, что сам лично пригнал его из Франции.

По остальному - в ЛС написал.

• 7 месяцев спустя...
Опубликовано

Давно не писав... Тай не було нічого цікавого.

4 листопада замовили поїздку в Одесу в режимі нон-стоп, тобто приїхати туди та повернутись на одному подиху ( без відпочинку ).

Причому в 12 подзвонили, а в 17 виїхали. В навігаторі підправив дорогу нормально, все Ок. Поїхали...

В Монастириську захотіли клієнти зайти в магазин, я зупинився, заглушив авто... Потім все на автоматі: завів-поїхав...Навігатор перезагрузився... І тут... писЄц.... В Бучачі навігатор повів "псячими стежками" на Чортків, Гусятин, Городок, Ярмолинці.

Люди добрі!!! Ну, дорога там є... Асфальт теж... Але якість доріг... А то щей темно, на зустріч комбайни на всю дорогу, потрібно тікати на узбіччя, адже в кого комбайн того і правила.... На дорозі болото, особливо на поворотах носить, легенький туман.... Відчув себе мисливцем на ями. Ці 200 км. їхалось більше 3 годин!!!

З Пирогівців дорога просто казкова... Ну, місцями є декілька "чорних полосок", але терпимо... Ах... вінницька обїздна... Це мрія... Це казка... Дорога просто стелиться. Траса Київ-Одеса но коментс....

24 години без сну; 11.20 годин в дорозі; 3 зупинки по 10 хв. і мене зустріла Одеса-мама.

Було досить тепло... Куди піти о 6,30 в Одесі??? - Правильно, море.... Пливцуни не взяв, рушник теж... Прийшлось просто помочити ноги.

Изображение

Капці залишив на пірсі, коли нагулявся підійшов та побачив, що один з них зміщенний та повний води... Бл@... Добре, що не забрало....

Все... Настав час виїжати 10.50 ( нагадаю я з 6 ранку попереднього дня не спав ). Назад через цих клієнтів їхати буде довше - відчував я. Правда... На Київській трасі зупинка на їду, потім зупинки в магазинах... Йопересете... Саме головне, що вони ( їх двоє ) поїли, випили "чікушку" і спати... Храп... Я ледь терплю... Але перейшов сон... Все Ок. Помітили, що Київ-Одеса, то траса ПММ - співочого ректора, тут все його: заправки, їдалки, кафешки.

Перед Хмельницьком вилітає мені на півполоси зерновоз!!! Тікаю в право... І тут ловлю лівим переднім колесом яму.... Зявляється дуже-дуже-дуже противний дзенькіт. "Все, жопа... Ричагам пипєц" - виходжу, дивлюсь, ні то вибило втулку верхню від аморта. Звісно запасної немає.... Їду далі, благо, що у Вінниці обїздна як скло... І ( ніколи не думав, що буду дякувати за таке ) побачив купу коліс на узбіччі, зупиняють. Починаю шастати по тому смітті, клієнти в шоці, продавці капусти теж... І з фразою: "Є, ***ть, рідненьке", йду з куском резини...

Шаманим втулку, в нас є канцелярський ніж, кусок резини та одна стяжка. 10 хв. і все готово, у всіх очі на лобі. Я сам в шоці.

Изображение

Більше цікавого нічого не було.. Щасливо доїхав додому.

Фсйо.... Нарешті дома. Підібю підсумки:

Від 4 листопада 17.45 до 6 листопада 00.30 накатано в режимі нон-сон 1703км.

Тобто я не спав, взагалі навіть очей не стулив, 42 години причому 24 години за кермом!!!

Ви кажете, що не існує див??? Існує за цей ввесь кілометраж мене не спинив жоден мєнт!!!!! Причому в Гайсині порушив перед мєнтами ( не спеціально )

"Втулка" відслужила півтора тижні та поміняна на нову.

Опубликовано

До речі, багатьох цікавить питання розходу даного автомобіля з мотором 2,8. Середній розхід 8-8,2 л на 100 км. Швидкість середня 100-110 км.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти