Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

форд транзит чем не угодил?

за 9 реально 2007 года взять было с новой мордой...

Якість кузова шкутильгає. Маю знайомих кузовщиків. Всі в один голос були проти Форда. Тим більше тут: висока посадка, Фіати Скудо старіші, каблучки типу Берлінго якщо постаратись через кришу проглядаються - дуже зручно при маневрах, головною вимогою було салон та великий багажник ( хочу зайнятись перевезеннями пасажирів на Буковель, Закарпаття та інші точки ) та саме головне: оцинкований кузов.

Поздравляю!!!)))

У меня тоже Мастер но 2.5 2004 года и маленький. Большая солидная машина)

Маленький, то який H1L1?

Изменено пользователем Брод

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

• Ответов 67
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

Хм интересный бортовик))) Поздравляю с покупкой! Пиши как себя ведет машина почаще)))

Опубликовано

Хм интересный бортовик))) Поздравляю с покупкой! Пиши как себя ведет машина почаще)))

Їдеш, як на локомотиві... З Луцька їхали спереді тато на Фіаті, а я за ним. Проходив повороти на рівні не гальмував, головне плавно, а не різко. Тормоза просто капЄц... У місті їде без проблем, габарити не мішають. Один мінус - це дзеркала заднього виду, не інформативні вони. На Спрінтері екстралонг, особисто мені, навіть перший раз, було зручніше паркуватись, але, думаю, звикну.

І від мотора 2,8 чекав польоту... Але з другої сторони досить добре, тому що немає бажання гнати... 90-110 км/год. дуже комфортно.

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Опубликовано

І від мотора 2,8 чекав польоту... Але з другої сторони досить добре, тому що немає бажання гнати... 90-110 км/год. дуже комфортно.

Так можливо на діагностику, може не їде так як треба? Супер агрегат :good:
Опубликовано

я так понял с учета не снимал, а по доверке?? :ph34r:

Та да... Нужно было офрмлять сразу.

Сейчас регистрация не дорогая, да и рисков и расходов поменьше

Тем более если этот мастер идет как грузовик ( грузо-пас тоже оформляется как грузовик) то при переоформлении САМИМ нужно

- снять с учета - 400-500грн

- выписать справку счет 600-800грн

- заплатить 5 процентов от продавца ( оценят его минимум тыщ в 20-30) то есть 1000-1500грн

- постановка на учет - 500 грн.

- страховка - 200-500 грн

Можно написать хитрую справку счет без уплаты 5 процентов, но она стоит 1200.

Якість кузова шкутильгає. Маю знайомих кузовщиків. Всі в один голос були проти Форда. Тим більше тут: висока посадка, Фіати Скудо старіші, каблучки типу Берлінго якщо постаратись через кришу проглядаються - дуже зручно при маневрах, головною вимогою було салон та великий багажник ( хочу зайнятись перевезеннями пасажирів на Буковель, Закарпаття та інші точки ) та саме головне: оцинкований кузов.

В точку, транзит ржавеют шо писец, 2006-2007 года с ржавыми дверями порогами - половина машин. А Рено молодцы, цинкуют кузова на совесть.

Удаление вмятин без покраски, полировка

Наша тема - Ремонт вмятин без покраски

Контакт - 096 054-54-04

Опубликовано

Так можливо на діагностику, може не їде так як треба? Супер агрегат :good:

Взнавав.. Так і їдуть, то мотор Івеко - тяговий. Тим більше, що перший день було дивно, а вчора їхав у Івано-Франківськ все нормально... Діло звички.

Та да... Нужно было офрмлять сразу.

Сейчас регистрация не дорогая, да и рисков и расходов поменьше

Тем более если этот мастер идет как грузовик ( грузо-пас тоже оформляется как грузовик) то при переоформлении САМИМ нужно

- снять с учета - 400-500грн

- выписать справку счет 600-800грн

- заплатить 5 процентов от продавца ( оценят его минимум тыщ в 20-30) то есть 1000-1500грн

- постановка на учет - 500 грн.

- страховка - 200-500 грн

Можно написать хитрую справку счет без уплаты 5 процентов, но она стоит 1200.

:rolleyes: А коли тут є свій ДАЇ-шник? :lol:

Опубликовано

Взнавав.. Так і їдуть, то мотор Івеко - тяговий. Тим більше, що перший день було дивно, а вчора їхав у Івано-Франківськ все нормально... Діло звички.

:rolleyes: А коли тут є свій ДАЇ-шник? :lol:

А чим він тобі зарадить? своі бабки заплатить за вас?)) звісно буде дешевше і без мороки проте плаатить все одно прийдеться))

На рено мотор з івеко?))

Удаление вмятин без покраски, полировка

Наша тема - Ремонт вмятин без покраски

Контакт - 096 054-54-04

Опубликовано (изменено)

А чим він тобі зарадить? своі бабки заплатить за вас?)) звісно буде дешевше і без мороки проте плаатить все одно прийдеться))

На рено мотор з івеко?))

Зробить дешевше))) Тай бігати по віконечках немає бажання... Клята бюрократія!!!

На Рено Мастер два вида моторів з Івеко 2,5 простий дизель і 2,8 турбодизель. Решта реновські.

Изменено пользователем Брод

Опубликовано

Цікава розповідь, буду стежити

Що з витратою пального- траса/місто?

Археолог со стажем

Днепр-ветка, самая мутная ветка на форуме

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти