MrrDemaN Опубликовано 8 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2013 Интересная машинка. жду фото переделки в пассажира) п.с. еду в феврале в Яремчу, чувствую знаю, кто будет меня катать в Буковель и обратно)) Бортовичек О97 969 I7 36
Брод Опубликовано 8 ноября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2013 Цікава розповідь, буду стежитиЩо з витратою пального- траса/місто?Дякую. Сам в шоці після того, як написав Ще не засікав, але по словах власника від 8 та вище ( на трасі ), місто - 10 і вище. Змішаний розхід до 110 км/год. - 10 літрів.Я був до цього готовий, тому не здивувався. Мені потрібна більше надійність мотору.З Луцька до Надвірни 360 км. з їздою по Івано-Франківську в пробках + вчора біля сотні накатав то розхід получився, по датчику, 7,5 літра... В це не вірю, хоча, 8 літрів, думаю, не більше.Интересная машинка. жду фото переделки в пассажира)п.с. еду в феврале в Яремчу, чувствую знаю, кто будет меня катать в Буковель и обратно))Вже пасажир 8+1.Ласкаво просимо... З клубнями домовимось Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110
shmel Опубликовано 8 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 8 ноября, 2013 з їздою по Івано-Франківську в пробкахПідлатали хоть трохи? Чи ні? Археолог со стажем Днепр-ветка, самая мутная ветка на форуме
Брод Опубликовано 10 ноября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 10 ноября, 2013 У п'ятницю було вирішено: зашмальцовані чохли в пралку!!! Для цього дружина купила Ваніш Супер убивця бруду. Субота почалась зі знімання... Я думав, що мене більш ніж "чистота" чохлів нічого не здивує та, виявилось, що день тільки почався. Коли я зняв, то побачив просто піпсєц картику, але не маслом, а порохами "Приплили":Операція "Прання" для дружини та її важкої техніки у вигляді пралки почалась!!!Я ж провівши власну евакуацію з "поля бою" поїхав до батьків допомогти після маминих "наполеонівських" робіт на подвір'ї зробити порядки, а згодом з татом було вирішено: " Федір, банний день!!! ".Хто ж міг знати, що зараз відкривається другий фрон??? До проведення операцій по визволенню Федора від волинського бруду було залучено важку артилерію: мінімийка Керхер, щітка маде ні Чіна та жорстокий хіматоз для миття та дуже важку - мого батька. Він просто монстр по миттю, я б сам так не помив.Тато, якщо Ви це читаєте, а Ви це читатимете, то щиро дякую Вам)))Фото до миття: Під час миття тато згадав фразу, вона стосується тільки буса!!!! Синій ніс, чоботи в глині. Добрий день, я з Волині. Скільки бруду, мабуть, не кожен офф-роад має.В результаті Федір виявився навіть ( !!!! ) білосніжним:Навіть його оченята стали задоволеніПісля цього було вирішено зробити порядок у салоні. Як і у часи всіх боїв є таємні документи. Це про дану мийку салону. Я і тато ну, 2 годинки, точно чистили салон. В результаті знайдено 1 грн. копійками та 2 літри всякою, вибачте за слово, срані... Я такого ще не бачив.Після активної роботи, я довірив батькові покатати мене на Феді... Ми задоволені Не зважаючи, що сьогодні неділя частину чохлів одіто, друга частина - сохне. Нарешті сьогодні трошки покатаємось з дружиною.Підлатали хоть трохи? Чи ні?Зовсім чуть-чуть Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110
M@RseL Опубликовано 10 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 10 ноября, 2013 Чехол с капота не думаешь снимать?
potter Опубликовано 10 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 10 ноября, 2013 Чехол с капота не думаешь снимать?Капот надо другой искать для этого. А еще с ручками на задней/боковой предельно акуратненько, они ломаются и это конец)На таком проехал более 1500км - хороший аппарат
Брод Опубликовано 11 ноября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 11 ноября, 2013 Чехол с капота не думаешь снимать?Думаю, але одразу хочу перетягнути чорним карбоном, а для цього потрібні грошенята Капот надо другой искать для этого. А еще с ручками на задней/боковой предельно акуратненько, они ломаются и это конец)На таком проехал более 1500км - хороший аппаратІ справді, під той чехол страшно лізти...За ручки в курсі, але попередній власник жорстокий механік. Він уже все модернізував, такщо ручки надійні Крім того, бокову сідушку "двійку" він також зробив розкладною.Честь та хвала!!! Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110
Брод Опубликовано 11 ноября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 11 ноября, 2013 Вчора з дружиною вирішили покататись на Федорі, але проблема куди.... І було вирішено: їдем на водоспад Гук. Я проживавши майже поруч купу років не був там жодного разу... Тричі ФЕ!!! Від їзди отримував задоволення 85-100 км/год. просто супер - крейслер на наших дорогах.Підїхавши до КПП після оплати 10 грн. з людини нас попередили, що ми буде ще йти трохи довго пішки, бо машина велика і порадили залишити авто біля прокату велосипедів. Ось тут Ренушка потрапила на європейську дорогу ( щоправда тільки до дачі Ющенка - помаранчевого ) де їхав тільки за рахунок накату - приємно та тихо.І тут ми підїхали до вказаного вище прокату, бачу реально Спрінтери стоять, Рекси. 2 секунди думок, що без пригод життя не цікаве, рушили далі. Маленька площадка, але я припаркувався та потім навіть виїхав з другої спроби Ось фото Федіра на лоні чистої природи:Ті хто не був на водоспаді, от Вам декілька фото ( не мої, бо мав тільки телеПфон, а на ньому фото просто жахливі )Повертавшись назад у Яремчі зупинив якийсь один нещасний ДАЙ-шник капітан. Причину зупинки назвав просто дивну: - Відпрацювання довіреної території по перевірці іногородніх автомобілів. :blink: Афігєть - почув у відповідь він, - Я земляк з Надвірни. Такщо я поїхав? Що мене перевіряти? - Щасливої дороги! - з опуклими баньками відповів капітан. Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110
Брод Опубликовано 29 ноября, 2013 Автор Жалоба Опубликовано 29 ноября, 2013 (изменено) Вчора, нарешті, "Федір" отримав нові номера АТ 0064 **. Радію страшенно.Окрім того виправив помилку заводу Рено. Дуже була погана підсвітка регуляторів пічки, на фото вставлено одну лампочку, повірте навіть, якщо дві, то діло не міняється. Отже, купив в автомагазині діодну стрічку " ангельських оченят " - 95 грн. Поїхав до тата, адже з паяльником я не дружу і бабахнули "тюХнінг" Результатом задоволений... Ура... Нарешті гарна підсвітка...Тепер заглядаю на підсвітку приборів. Изменено 29 ноября, 2013 пользователем Брод Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Продам стійки 2108 та 2110
vodofone Опубликовано 29 ноября, 2013 Жалоба Опубликовано 29 ноября, 2013 Підїхавши до КПП після оплати 10 грн. з людини Это за что ?
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти