Renault Master 8+1 2000 рік 2,8

Рекомендуемые сообщения

Интересная машинка. жду фото переделки в пассажира)

п.с. еду в феврале в Яремчу, чувствую знаю, кто будет меня катать в Буковель и обратно))

Бортовичек

О97 969 I7 36

m567.gif

• Ответов 67
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Цікава розповідь, буду стежити

Що з витратою пального- траса/місто?

Дякую. Сам в шоці після того, як написав :blink:

Ще не засікав, але по словах власника від 8 та вище ( на трасі ), місто - 10 і вище. Змішаний розхід до 110 км/год. - 10 літрів.

Я був до цього готовий, тому не здивувався. Мені потрібна більше надійність мотору.

З Луцька до Надвірни 360 км. з їздою по Івано-Франківську в пробках + вчора біля сотні накатав то розхід получився, по датчику, 7,5 літра... В це не вірю, хоча, 8 літрів, думаю, не більше.

Интересная машинка. жду фото переделки в пассажира)

п.с. еду в феврале в Яремчу, чувствую знаю, кто будет меня катать в Буковель и обратно))

Вже пасажир 8+1.

Ласкаво просимо... З клубнями домовимось ;)

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

з їздою по Івано-Франківську в пробках

Підлатали хоть трохи? Чи ні?

Археолог со стажем

Днепр-ветка, самая мутная ветка на форуме

У п'ятницю було вирішено: зашмальцовані чохли в пралку!!! Для цього дружина купила Ваніш Супер убивця бруду. Субота почалась зі знімання... Я думав, що мене більш ніж "чистота" чохлів нічого не здивує та, виявилось, що день тільки почався. Коли я зняв, то побачив просто піпсєц картику, але не маслом, а порохами "Приплили":

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Операція "Прання" для дружини та її важкої техніки у вигляді пралки почалась!!!

Я ж провівши власну евакуацію з "поля бою" поїхав до батьків допомогти після маминих "наполеонівських" робіт на подвір'ї зробити порядки, а згодом з татом було вирішено: " Федір, банний день!!! ".

Хто ж міг знати, що зараз відкривається другий фрон??? До проведення операцій по визволенню Федора від волинського бруду було залучено важку артилерію: мінімийка Керхер, щітка маде ні Чіна та жорстокий хіматоз для миття та дуже важку - мого батька. Він просто монстр по миттю, я б сам так не помив.

Тато, якщо Ви це читаєте, а Ви це читатимете, то щиро дякую Вам)))

Фото до миття:

ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение

Під час миття тато згадав фразу, вона стосується тільки буса!!!! Синій ніс, чоботи в глині. Добрий день, я з Волині.

Скільки бруду, мабуть, не кожен офф-роад має.

В результаті Федір виявився навіть ( !!!! ) білосніжним:

ИзображениеИзображение

Навіть його оченята стали задоволені

ИзображениеИзображение

Після цього було вирішено зробити порядок у салоні. Як і у часи всіх боїв є таємні документи. Це про дану мийку салону. Я і тато ну, 2 годинки, точно чистили салон. В результаті знайдено 1 грн. копійками та 2 літри всякою, вибачте за слово, срані... Я такого ще не бачив.

Після активної роботи, я довірив батькові покатати мене на Феді... Ми задоволені :yahoo:

Не зважаючи, що сьогодні неділя частину чохлів одіто, друга частина - сохне. Нарешті сьогодні трошки покатаємось з дружиною.

Підлатали хоть трохи? Чи ні?

Зовсім чуть-чуть :angry:

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Чехол с капота не думаешь снимать?

nomuaold_26_-M@RseL-.png

Капот надо другой искать для этого.

А еще с ручками на задней/боковой предельно акуратненько, они ломаются и это конец)На таком проехал более 1500км - хороший аппарат

Думаю, але одразу хочу перетягнути чорним карбоном, а для цього потрібні грошенята :pardon:

Капот надо другой искать для этого.

А еще с ручками на задней/боковой предельно акуратненько, они ломаются и это конец)На таком проехал более 1500км - хороший аппарат

І справді, під той чехол страшно лізти...

За ручки в курсі, але попередній власник жорстокий механік. Він уже все модернізував, такщо ручки надійні :good:

Крім того, бокову сідушку "двійку" він також зробив розкладною.

Честь та хвала!!!

Вчора з дружиною вирішили покататись на Федорі, але проблема куди.... І було вирішено: їдем на водоспад Гук. Я проживавши майже поруч купу років не був там жодного разу... Тричі ФЕ!!!

Від їзди отримував задоволення 85-100 км/год. просто супер - крейслер на наших дорогах.

Підїхавши до КПП після оплати 10 грн. з людини нас попередили, що ми буде ще йти трохи довго пішки, бо машина велика і порадили залишити авто біля прокату велосипедів. Ось тут Ренушка потрапила на європейську дорогу ( щоправда тільки до дачі Ющенка - помаранчевого ) де їхав тільки за рахунок накату - приємно та тихо.

І тут ми підїхали до вказаного вище прокату, бачу реально Спрінтери стоять, Рекси. 2 секунди думок, що без пригод життя не цікаве, рушили далі. Маленька площадка, але я припаркувався та потім навіть виїхав з другої спроби :pardon:

Ось фото Федіра на лоні чистої природи:

ИзображениеИзображение

Ті хто не був на водоспаді, от Вам декілька фото ( не мої, бо мав тільки телеПфон, а на ньому фото просто жахливі )

ИзображениеИзображение

Повертавшись назад у Яремчі зупинив якийсь один нещасний ДАЙ-шник капітан. Причину зупинки назвав просто дивну: - Відпрацювання довіреної території по перевірці іногородніх автомобілів.

:blink: :blink: :blink: Афігєть - почув у відповідь він, - Я земляк з Надвірни. Такщо я поїхав? Що мене перевіряти?

- Щасливої дороги! - з опуклими баньками відповів капітан.

• 3 недели спустя...

Вчора, нарешті, "Федір" отримав нові номера АТ 0064 **. Радію страшенно.

Окрім того виправив помилку заводу Рено. Дуже була погана підсвітка регуляторів пічки, на фото вставлено одну лампочку, повірте навіть, якщо дві, то діло не міняється.

Отже, купив в автомагазині діодну стрічку " ангельських оченят " - 95 грн. :blink: Поїхав до тата, адже з паяльником я не дружу :pardon: і бабахнули "тюХнінг" :rolleyes:

Результатом задоволений... Ура... Нарешті гарна підсвітка...

Тепер заглядаю на підсвітку приборів.

Изменено пользователем Брод

Підїхавши до КПП після оплати 10 грн. з людини

Это за что ?

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти