Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Підїхавши до КПП після оплати 10 грн. з людини

Это за что ?

Щоб потрапити на територію природного заповідника. Дуже здивувало, що немає різниці на авто чи пішки.

Изменено пользователем Брод

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

Продам стійки 2108 та 2110

• Ответов 67
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

К зимер тракторец готов? Аккум и топливо в частности.

Так.

Один арабський мудрець сказав: و... وسوف يأتي وقت عندما يكون أحد سيقول: المجد لأوكرانيا! والملايين سوف نرد: المجد لأبطال! Класно, правда? Я аж плакав... Особливо на словах: والملايين سوف نرد: المجد لأبطال!

• 2 месяца спустя...
Опубликовано (изменено)

І настав крах режиму Ялинковича та відкрили народу його резиденцію в Карпатах "Синьогора". І звісно ж я не міг цього пропустити і Федір відвіз нас туди.

ИзображениеИзображение

Декілька фото з самої резиденції, кому цікаво, звісно ж з Межигіррям немає чому рівняти. Він тут був 2-3 рази:

ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение

Через вікно в середині

Це четвертина автомобілів

ИзображениеИзображение

Пі.Сі. Також автівка брала участь у автомайдані. Фото буде пізніше. Також попав у відео обласного ТВ.

Изменено пользователем Брод

Опубликовано

еще раз убеждаюсь по последнему фото, что Западная и бусы это одно предложение

Археолог со стажем

Днепр-ветка, самая мутная ветка на форуме

Опубликовано

Как не крути, бусы рулят))
nomuaold_26_-M@RseL-.png
Опубликовано

Я б сказав мінівени і Захід)))

Хоча бусів теж вистачає.

Как не крути, бусы рулят))

Так-так... Великі машини рулять!

Опубликовано

Так, як і обіцяв фотографії з АвтоМайданув нас в місті.

Якось так ставалось, що всі люди гуртувались біля мого Феді, мабуть через те, що я там ДУЖЕ вистував проти деяких піар ідей

Изображение

Їдем на в/ч в Делятин. Де зберігаються величезні запаси зброї, щоб підтриматитих хто блокує її всю важку ніч ( холод та дуже сильний дощ )

Изображение

Друге місце в колоні. На фото, поки що, 59 машин

Изображение

Коли ми приїхали, то самооборона в/ч дуже здивувалась такій масовій підтримці

Изображение

Що допоможе так, як Славень Рідної Країни... " Ще не вмерла України... "

Изображение

Потім при розвороті біля в/ч особисто нарахував 69 автомобілів. Автівки, які їхали на зустріч просто розвертались та ставали в колону!

Опубликовано

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти