mister-X Опубликовано 21 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2014 друзі форумчани, будь ласка, підкажіть куди копати... декілька днів помічаю таке: ввечері (включені ближні фари і магнітофон) - включаю пічку і моментально падають обороти та засвічується лампочка акумулятора. Якщо виключаю її - зарядка знову ідеальна ( +- 14чи15 В). Було таке, що на світлофорі один раз навіть заглох ... пс. після вмикання - вимикання пічки почалися ледь помітні помигування лампочки акума при включанні поворотів . куди копати? бо я вже замучився шукати ... ппс. акуму скоріше за все тапочки, він зверху на банках мокрий ... хочу його поміняти, але перед тим хотів би впевнитися, в чому проблема ... до речі, блок запобіжників старого зразка, думав його міняти на ЄВРО (чи як його там, але переживаю, що може бути проблема і з проводкою, тому попадати на лишні гроші не хотілося б ...)
mister-X Опубликовано 21 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2014 щойно був біля машини. якщо врахувати те, що зараз - день , то маємо таке : заведений двигун + пічка - все ок,: + ближні ОК + дальні ОК + двірники - СВІТИТЬСЯ ЛАМПОЧКА АКУМА (розумію, що багато споживання, може реально звізда акуму ??? )
vinum Опубликовано 21 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2014 проверь всю цепь генератор - аккумулятор, зачисть контакты, подтяни гайки контактов и будет тебе счастье слёзы восхищения и страха от разгона должны стекать к ушам.... горизонтально ....
Slonik123 Опубликовано 21 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2014 Можливо дуже мали холости обороти двигуна тому и не витягуе генич . Ремонт Стартеров и Генераторов т. ноль99 968 968 6
nazik_lviv Опубликовано 21 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2014 Карбюратор чи інжектор? Включи всі ці споживачі візьми тестер і подивися на напругу на гені на клемемах акумулятора.
Мачок Опубликовано 21 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2014 там карб. У мене при вмиканні задньої світився акум. При вімкнені поворотів моргав акум і вольтметр вліво-вправо стрілкою рухав. Маніпуляції з зачистками не допомагали. Правда чорний ящик був не ахті. Вольтметр на акумі показував показники в межах норми Але за 2,5 роки нічого не згоріло. Так і продав.
mister-X Опубликовано 21 сентября, 2014 Автор Жалоба Опубликовано 21 сентября, 2014 так хлопці, там карб. дивина, сьогодні ніразу не моргала (фари, мафон і пічка ...) я включав споживачі декілька днів тому УСІ ОДНОЧАСНО і показувало 14.1В , але тоді не було проблем з миганням ))))))
Yupiter101 Опубликовано 22 сентября, 2014 Жалоба Опубликовано 22 сентября, 2014 Мне так кажется что дело в генераторе. Лампочка светит если ток идет от АКБ к генератору. Если наоборот (зарядка) та лампа тухнет. Одолжи у кого то АКБ, проверь с другим АКБ попробуй.
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти