Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Маю ноут Леново G555, який вірою і правдою служив до вчора. 2 роки тому змінив матрицю, була лампова тепер діодна.

Від пилюки чистив регулярно.

Вчора вирішив змінити термопастую

Купим Акаса пластиною. Замінив, увімкнум. АІДА показала температуру 90 градусів по Цельсію, а дуло холодним повітрям, рашіше показувала 60 і дуло гарячим.

Думаю, мабуть тепло погано передається на радіатор, можливо, щось не дожав.

Розбираю. При спробі підняти трубку охолодження довелося прикласти деяке зусилля і зняв її з процесором. Починаю нервувати. Подивився на відтиски на термопасті вроді все прилягало добре. Зібрав. Вмикаю кулер круте, діоди живлення, вайфая, світять , а ж/д ні. Біос теж не грузиться.

Думаю мабуть відійшло кріплення процесора - мабуть треба робити термоусадку?

Опубликовано (изменено)

если такой то там рядом еще есть чип\мост его видать и пережал если не совпадение т.к. на видео говорит, что эти мосты - болячка данной платформы(можно загуглить про болячку и станет ясно) если же где-то передавил и нет контакта то можно собрать и подавить, помять аккуратно плату(и то не всегда таким способом можно определить т.к. может шарик под чипом, а может и пятак под шариком отвалится и не обязательно, что один), если не засветится то в сц не реболл моста.

и еще если память не подводит то этот синий текстолит ведет при нагреве т.е. в сц с нормальным послужным списком лучше обратится..

Изменено пользователем Shurick
Опубликовано

Маю ноут Леново G555, який вірою і правдою служив до вчора. 2 роки тому змінив матрицю, була лампова тепер діодна.

Від пилюки чистив регулярно.

Вчора вирішив змінити термопастую

Купим Акаса пластиною. Замінив, увімкнум. АІДА показала температуру 90 градусів по Цельсію, а дуло холодним повітрям, рашіше показувала 60 і дуло гарячим.

Думаю, мабуть тепло погано передається на радіатор, можливо, щось не дожав.

Розбираю. При спробі підняти трубку охолодження довелося прикласти деяке зусилля і зняв її з процесором. Починаю нервувати. Подивився на відтиски на термопасті вроді все прилягало добре. Зібрав. Вмикаю кулер круте, діоди живлення, вайфая, світять , а ж/д ні. Біос теж не грузиться.

Думаю мабуть відійшло кріплення процесора - мабуть треба робити термоусадку?

А на хфига ты ваще туда полез он шо сильно грелся? Тем более ты пыль чистил все время
Опубликовано

У девушки ноут Леново G550 хотел тоже лезть менять термо пасту...а то бывало от просмоторов видео хорошего качества... плуюс загрузки файлов и лазанья по инету ноут вырубался от перегрева...

теперь и лезть не хочеться

Опубликовано

ноути реально треба раз в рік чистити і міняти термопасту, але нормальну термопасту, і грітися можуть через криворуко установлену вінду і криві драйвера, особливо такі чуда як леново

а топікстартеру - віднести ноут в провірений сервіс, як мінімум на діагностику щоб потім ноут по запчастинах на сландо не продавати

Опубликовано

ноути реально треба раз в рік чистити і міняти термопасту, але нормальну термопасту, і грітися можуть через криворуко установлену вінду і криві драйвера, особливо такі чуда як леново

а топікстартеру - віднести ноут в провірений сервіс, як мінімум на діагностику щоб потім ноут по запчастинах на сландо не продавати

если ноут работает исправно чё в него лезть хоть раз хоть раз в два года? хорошая доля техники в сервисах это полезли разобрать и что то пошло не так :bayan:

D83DDD30.png
Опубликовано

Просто раз в рік міняю термопасту на ноуті та компі. Завжди брав у тюбиках. Дістало її потім витирати.

Взяв на свою голову терпопасту пластиною.

На ноуті проц АМД він і так гріється, а зараз в кімнаті жара і як би рік пройшов.

Як кажуть так зійшлися зірки.

Теж думаю нести в сервіс. Може хто має досвід співпраці з сервісами в Києві то напишіть.

Від мене недалеко F1 - хто, що може сказати.

Опубликовано

если ноут работает исправно чё в него лезть хоть раз хоть раз в два года? хорошая доля техники в сервисах это полезли разобрать и что то пошло не так :bayan:

раз в рік треба чистити, просто продути не канає, якщо в ігрушки шпілити то і термопасту обов'язково міняти, робиться для пониження температурного режиму

масло в машині міняєтьсяться, навіть в дуже хорошій, не тоді коли мотор вклинить

Просто раз в рік міняю термопасту на ноуті та компі. Завжди брав у тюбиках. Дістало її потім витирати.

в ноут бажано брати нормальну пасту

і шо значить її витирати, може забагато мажеш

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти