Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Привіт!

Поставив собі за мету купити ВАЗ 21099 1999-2001 років випуску. По фінансах це буде 4900-5300 у.о.

По роках це буде ніби свіжа машина, з кузовом (саме головне :ph34r: ) проблем також не повинно бути... Ну так, щоб їздити і по ходу щось там міняти...

Хотілося би ще інжекторного двигуна.

Хочу запитати Вас, хто експлуатує ВАЗовські інжектори? Як там електроніка? Не глючить? Які найчастіше можуть бути проблеми з нею і взагалі: чи варто зв'язуватися з 099 цих років? Їх збирали в Росії чи вже в Україні (Запоріжжя, Луцьк, Кременчук)?

Допоможіть порадою :drinks:

Після того, як людство винайшло автомобіль, люди стали набагато швидше пересуватися, особливо на пішоходних переходах...:)

Опубликовано

по инжектору, вроде норм не глючит, НО проблема многих инжекторных ВАЗов это ДАТЧИКИ (Х.Х. , положения дросселя, положения коленвала и положения распредвала.), вроди мелочь но сцуко не приятная

Опубликовано

Andruxa

а які блоки управління ставлять на ВАЗи? Я читав, що і BOSCH, Январь і ще якусь х....

А ці датчики що глючать чи їх треба часто міняти :sad: ?

Після того, як людство винайшло автомобіль, люди стали набагато швидше пересуватися, особливо на пішоходних переходах...:)

Опубликовано

у миня стоит Январь-проблем нет

у знакомого на 2111 стоит BOSCH, и шота у ниво глюкало

Опубликовано

стоит бош и ничего пока не глюкает ). Датчики - да, проблема, но пока не навещала кроме лямбды.

Может лучше тебе уже смотреть на новое зубило?

Let's do some damage !

Опубликовано

ManowaR

В мене зараз є двокубова Омега 1988 року. Думаю продати її 1000-1500$ докласти і купити посвіжішу 099. Нову я фінансово не потягну. Карбюратор, думаю, це вже минуле століття :nea: , його час вже пройшов. Інжектори ВАЗівські зараз не досконалі, я згідний. Може ще пару років і з цим все буде нормально, "відточиться" часом :) .

З іншої сторони. Ці всі датчики коштують копійки порівняно з іномарками (я знаю, що до моєї Омеги навіть датчик лямбда-зонд підходить з ВАЗ 2110 :) ). Їх доступно купити нові і поміняти. Крім того, всі програми по прошивці блоків управління ВАЗів в інтернеті безкоштовні. Мій друг щось пробує в цьому розібратися, думаю допоможе B)

Ну але все ж таки, хто їздить на ВАЗівських інжекторах? Це надійні двигуни?

Опубликовано

Strike

15 тисяч думаю буде замало, щоб появлялися якысь проблеми. Я от думаю на 1999-2000 роки випуску...а там пробіг буде далеко за 100 тисяч. Цікаво як тоді себе електроніка покаже :rolleyes: ???

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти