Рост 2 Опубликовано 9 сентября, 2015 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 9 сентября, 2015 Сакс-Боге настільки м'які, що машина починає поводитись, як американська, коливатись. Їдеш по трасі, а воно вверх-вниз, вверх-вниз, як на човні пливеш. Більштейн такого не допускає, жоден з типів. Зараз, після біль, поставив монро, і одразу на задніх, хоч і в незначній мірі, але все ж трохи появилось оце коливання, чим вони мене дещо огірчили. А в сакс-боге воно в рази більше. Тому це не моє. І так, в мене був оригінал, привезений з Європи, з голограмами і все таке. Суб'єктивізм. Це в спорті ефективність роботи компонентів визначається секондоміром. А в повсякденному житті кожен вибирає те, що суб'єктивно подобається йому. От, по діагоналі почитав, як Антон розкритикував опори СС20 квін. А для мене це найкращі з існуючих опор, тому що поведінка машини міняється в кращий бік кардинально. Кермо крутиться в рази легше, в повороти машина починає входити, а не ввалюватись. Ну і штатні в мене більше року не живуть. Показати вам розбирі опорні підшипники? Їх є у мене. І що робити, слухати чужу точку зору, чи власний досвід? Так і з амортизаторами. До речі, вже не пам'ятаю про сакси, але боге (стояли десь років 5 назад) при моїй манері їзди часто пробивалися. Золочівську трасу знаєте, думаю? В найгірші для неї часи, ще до минулорічного ремонту, моя крейсерська швидкість на ній була 100-110 км/год. Там де народ майже зупинявся, кланяючись ямам, я скидав до 80. Тому так, у мене своє, суб'єктивне бачення того, якими повинні бйти амортизатори. Про що я і попередив від самого початку, що рейтинг мій власний. Так що не переймайтесь так, робіть те, що підказує ваш власний досвід, а порад слухайте лише тоді, коли цього досвіду нема і потрібно від чогось відштовхнутись. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
fatalJkE 566 Опубликовано 10 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2015 Сакс-Боге настільки м'які, що машина починає поводитись, як американська, коливатись. Їдеш по трасі, а воно вверх-вниз, вверх-вниз, як на човні пливеш.Боже какие? газмяс? у меня стоят боже газмяс, все с точностью до наоборот 2108Club fatalJkE~ drive2.ru fatalJkE~ БЖшко Красная Turbo Бестия fatalJkE~ on VK <-- ~063 568 70 72 Виктор Сергеевич ~096 227 89 55 Да у меня зрачки порой шире вашего мировоззрения... © Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
MrrDemaN 26 Опубликовано 10 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 сентября, 2015 Боже какие? газмяс? у меня стоят боже газмяс, все с точностью до наоборотон о масле Бортовичек О97 969 I7 36 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Кузьма 121 Опубликовано 12 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 сентября, 2015 Видно, что автор мало аматриков попробовал))) 067-944-1840 Viber, 063-960-3274 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 28 сентября, 2015 Жалоба Поделиться Опубликовано 28 сентября, 2015 Дозволю собі не погодитись з Ростиславом, хоч він і авторитет в автозвуці для мене і решта дисциплінах в тч і "поговорить"І підтримаю АнтонаТак отЮзаю на своій Сакс масло вже овер 150тис, задні СААЗ (думаю оригінал бо були голограми) овер 180 тисДумаю що режим більше адекватний, трошки Льв бруківки, трохи укр доріг, але найбільше рівних доріг України та Европи, іноді перевантаження (хто читає форум вкурсі про мої підробітки)Так от - мягкувато як на мене, але то думаю тому що просто хочеться більше спорту і тд, а машина плануеться як 2-га і для душі. Інші сідають і кажуть типу б за щастя мати таку.Вчора перевірив аморти на трясучці і всі в зеленій зоні, що для мене дивно бо думав шо їм вже б мав прийти тихий ппц.+ перед тим думав купити нові аморти Боже/Сакс га/масло то найшов що передні Сакс ро***ться в німеччині, передні Боже в Туреччини, задні і Боже і Сакс все в ІспаніїХз що сказати, може трохи зам"ягко суб"єктивно але такі пробіги і підвіска цілком жива (об"єктивно, вібростенд не намахаеш), вважаю хорошим вкладенням грошейЗ іншої сторони купа друзів що купили Більштайн Б4 особливо на зад, швидко їх поставили на продаж і поміняли на сток в тч з своїми зубними пломбами.Може онлі позитивом зараз керуюсь, але наступні б купив Боже/Сакс газ/масло із заниженими пружинами (вміру -20) Фобос чи шось таке.Не вводьте інших в оману, хіт-парад як на мене фейковийа де у Львові є стенд для перевірки і скільки то вартує ? у мене взагалі finwhale стоять масло . Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти