zheka_e30 3 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Смотри, чтоб обязательно тебе поставили отметку на копии. Точно. Но с этим могут быть проблемы. В городской прокуратуре отметку не ставят и входящий номер сразу не говорят, нужнно потом по телефону узнавать. Сволочи Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Микрик 0 Опубликовано 23 сентября, 2004 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Народ класс! не боись! мне тут помощь предложили из одного очень серьезного комитета при Президенте Украины! так что все должнео пройти на ура! - это я про прием документов! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
LIS 0 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Смотри, чтоб обязательно тебе поставили отметку на копии.Точно. Но с этим могут быть проблемы. В городской прокуратуре отметку не ставят и входящий номер сразу не говорят, нужнно потом по телефону узнавать. Сволочи Тоглда по почте с уведослением о вручении и описью влодения Добрым словом и револьвером вы можете добиться гораздо большего,чем одним только добрым словом Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
LIS 0 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Я тут в ущерб обеду немного потрудился и сваял нижеуказанный шедевр искустов Просю строго не судить. Деня, ты там сроки и даты посмотри, заполни пропуски. Женя, жду здоровой критики. Мне оч. приятно с тобой работатьПрокурору Святошинського району м.Києва __________________________________,Проживаючого за адресою ___________________Тел: ____________СКАРГА____________2004 року на мою адресу з відділу виконавчої служби Святошинського районного управління юстиції надійшла Постанова № ______ від _________________2004 р. про відкриття виконавчого провадження за заявою __________________ про стягнення з мене на штрафу за скоєне адміністративне правопорушення. Звернувшись до відділу виконавчої служби Святошинського районного управління юстиції я з’ясував, що 14 червня 2004 року Святошинським районним судом м.Києва було винесено Постанову № ________, якою мене було визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 122 Кодексу про адміністративні правопорушення України. Слід зазначити, що саме у ВДВС Святошинського РУЮ я вперше дізнався про розгляд справи стосовно мене і вперше ознайомився з вищезгаданою постановою суду. Таким чином суддя ________________ виносячи постанову порушив ряд правових норм, що встановлюють порядок розгляду адміністративних справ, а саме:1. Відповідно до ст. 129 Конституції України судді при здійсненні правосуддя незалежні і підкоряються лише закону. Судочинство в Україні здійснюється на засадах законності, змагальності сторін та свобода в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості, забезпечення обвинуваченому права на захист. Відповідно до ст. 278 КпАПУ при підготовці до розгляду справи про адміністративне правопорушення суд мав вирішити, серед інших, питання: чи сповіщено осіб, які беруть участь у розгляді справи, про час і місце її розгляду. Однак з невідомих причин цього не було зроблено. Жодної повістки, іншого письмового або усного повідомлення мною не було отримано.2. Не повідомивши мене про час та місце розгляду справи суд позбавив мене можливості реалізувати свої права, передбачені ст.268 КпАПУ, в т.ч. гарантоване Конституцією України право на захист. Відповідно до ст. 268 КпАП справа про адміністративне правопорушення розглядається в присутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. Під час відсутності цієї особи справу може бути розглянуто лише у випадках, коли є дані про своєчасне її сповіщення про місце і час розгляду справи і якщо від неї не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи. Як зазначалося вище, я не отримував повісток і не заявляв суду жодних клопотань. Якби мене було повідомлено належним чином про час і місце розгляду справи, я вжив би всіх законних заходів щодо захисту свої інтересі, викликав би свідків, використав гарантоване Конституцією України право на правову допомогу. Крім того, в мене є всі підстави вважати, що інспектором ДПС, при оформленні матеріалів про скоєне мною адміністративне правопорушення, були допущені істотні помилки, що призвели б до припинення справи. Відповідно до ст. 245 КпАПУ завданнями провадження в справах про адміністративніправопорушення є: своєчасне, всебічне, повне і об'єктивне з'ясування обставин кожної справи, вирішення її в точній відповідності з законом. Як міг суд всебічно, повно і об’єктивно з’ясувати всі обставини справи, якщо відсутній “порушник”. Невже адміністративний матеріал, складений інспектором ДПС всебічно, повно і об’єктивно може пояснити всі обставини справи?3. Відповідно до ч.1 ст 285 КпАПУ копія постанови протягом трьох днів вручається або висилається особі, щодо якої її винесено. Станом на сьогодні я так і не отримав с Святошинського районного суду м.Києва копію постанови, чим був позбавлений можливості звернутись за захистом своїх порушених прав, оскільки не знав і не міг про це знати до ____ вересня 2004 р.Керуючись ст. 40 Конституції України, на підставі вищевикладеного, а також ст. 290 Кодексу про адміністративні правопорушення України, ст. 12, 21 Закону України “Про прокуратору” прошу розглянути мою скаргу та винести протест на Постанову Святошинського районного суду м.Києва №______ від “____”__________2004 року. “____”______2004 р. ______________________________ Добрым словом и револьвером вы можете добиться гораздо большего,чем одним только добрым словом Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zheka_e30 3 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Женя, жду здоровой критики.Да все супер! Пусть теперь попробуют неотреагировать. Критики не будет - по юр вопросам замечаний нет, возможно я бы по стилю написал по-другому, но по стилистике замечаний никому никогда не делаю из принципа, считаю, что это нерационально, главное чтобы по сути было правильно. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zheka_e30 3 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Мне оч. приятно с тобой работать Спасибо. Взаимно Нетипичная ситуация, когда два юриста и одно мнение. По идее должно быть три Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
LIS 0 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Критики не будет - по юр вопросам замечаний нет, возможно я бы по стилю написал по-другому, но по стилистике замечаний никому никогда не делаю из принципа, считаю, что это нерационально, главное чтобы по сути было правильно. Ну спасибо. Относительно стиля - я ж писал на вскидку. Если посидеть и обработать текст, то кой чего я б тоже по другому написал Сам люблю по стилю править другим документыТеперь нужно дождаться нашего борца за справедливость Добрым словом и револьвером вы можете добиться гораздо большего,чем одним только добрым словом Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zheka_e30 3 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Ну спасибо. Относительно стиля - я ж писал на вскидку. Если посидеть и обработать текст, то кой чего я б тоже по другому написал Сам люблю по стилю править другим документыТеперь нужно дождаться нашего борца за справедливостьА я никогда не правлю стиль другим, т.к. дико не люблю когда правят мне. Стиль - это вещь сугубо индивидуальная. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
corban 0 Опубликовано 23 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 23 сентября, 2004 Не хочу, чтоыб у кого-то сложилось впечатление, что я негативно настроен против идеи Микрика и людей, которые ему помагают в ее реализации... наоборот - радуюсь такому здоровому конструктиву... так что никакой предвзятости с моей стороны, чего и вам желаю... www.lanos.in.uaи Мир Во Всём Мире! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zheka_e30 3 Опубликовано 24 сентября, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 сентября, 2004 2 Микрик: Слушай... А ты писал в протоколе, что не согласен с тем, что совершил нарушение. Если да, то об этом тоже обязательно в жалобе написать, что мол в протоколе написано, что не согласен, а суд это не учел и не вызвал. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти