American Boy 8 Опубликовано 10 октября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 10 октября, 2016 питання закрите :) . вчора в неділю .... так знаю що в неділю неможна нічого робити чи ремонтувати ,але я то сприймаю як відпочинок чи хоббі . розібрав щиток приборів і зняв бороду .виявилося (правда аж через півтори години пошуків куди втикнути провід щоб подалось живлення на задній обігрів . Знайшов , втикнув , заробило . Але блін не працює контрольна лампа , розібрав щиток і тут сюрприз , лапочик або перегорівші і є лише на самих необхідних лампах , тобто на паркінну протитуманках і обіріві нема ламп . взяв ламку з дальнього світла і почав тикати . Поняв що лампа обішріву порацює але і протитуманти чомусь теж . Аобщем ітог були переплутані колодки заднього обігріву і протитуманних фар , поміняв місцями назад , зєднав два проаоди які були розімкнені попередніми горе електриками , тепер працюють і протитуманки і обігрів . P.S. Kyrva-matь , поки сам руки не запхаєш і не зробиш ніхто тобі не поможе навіть за бабло . дякую за увагу. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 10 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 10 октября, 2016 Я так і не поняв,причом тут був блок запобіжників? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 11 октября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 октября, 2016 (изменено) В 10 жовтня 2016 р. в 19:46, Volf сказал: Я так і не поняв,причом тут був блок запобіжників? Бо я був переконаний із колодки вирваний провід який дає сигнал на реле обігріву . Але все виявилося набагато прозаїчніше Изменено 11 октября, 2016 пользователем American Boy Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 15 декабря, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 15 декабря, 2016 І ще купив , затонував і поставив нове заднє скло з працюючим обігрівом , скло 600грн, ущільнювач 280грн, тоніровка 400грн. Заодно ще й лобове затонував прозорою атермальною плівкою 1500грн. хотів антиблік але там ціна майже 100$ Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Caridi 2 Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 декабря, 2016 В 15.12.2016 в 08:21, American Boy сказал: . Заодно ще й лобове затонував прозорою атермальною плівкою 1500грн. Мажор Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vovaha 40 Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 декабря, 2016 37 минут назад, Caridi сказал: Мажор Ага мажор. Полторуху на тонировку лобовухи это фетиш Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
lightstar1411 6 Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 декабря, 2016 Подскажите пожалуйста, а что именно дает эта атермальная плёнка? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Caridi 2 Опубликовано 21 декабря, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 21 декабря, 2016 5 минут назад, lightstar1411 сказал: Подскажите пожалуйста, а что именно дает эта атермальная плёнка? кондиционер заменяет :) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 29 декабря, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 29 декабря, 2016 В 21 грудня 2016 р. в 22:40, lightstar1411 сказал: Подскажите пожалуйста, а что именно дает эта атермальная плёнка? В теорії , відбиває інфрачервоні промені, тим самим не дає салону розжарюватися . маю тепер іншу проблему , дворніком лобове поцірапане , як заполірувати ? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти