American Boy 8 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2016 привіт всім . настали холода , а в мене не працює обігрів заднього скла . Те що саме шкло міняти треба бо жилки прогоріли то і так понятно. Суть така що 2 роки назад в мене стояв ще старий блок на старі пальчикові запобіжники і обігрів там робили , так як десь в блоці перегоріли доріжки то з колодки був вийнятий зелений провід в полоску , і втикнутий прямо до реле і напруга на скло подавалась, лишилось лиш скло замінити , але блок так глючив по світлу в загальному , то ж мене вкурвило і я поміняв на інжекторний 2115-3722010-40 (нового образца) виніс окремо релевентилятора . https://detali.zp.ua/catalog/7351-blok_predohr_2108_novogo_obrazca_evro_2115_3722010_40/ Поїздив так 1,5 роки , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло. Підкажіть куди саме в яку колодку і в який контакт втикнути той провід зелений в полоску . ? бо інфи в неті знайти неможу , є лиш схеми а я в них не шарю . Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zampolit 16 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2016 по схемам и смотреть надо Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 5 октября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2016 1 час назад, Zampolit сказал: по схемам и смотреть надо та я ж писав що посхемі неможу розібратись , мені треба пояснити як для дурних :) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zampolit 16 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2016 для начала скинь схему, я тоже не предсказатель просто так не скажу, что куда Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
kostyan78 5 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2016 товарищ, подогрев отремонтировал токопроводящей пастой, на радиорынке покупал Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
mario052 10 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2016 8 часов назад, American Boy сказал: привіт всім . Поїздив так 1,5 роки , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло. Встиг втікти? :)))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 5 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 5 октября, 2016 (изменено) 9 часов назад, American Boy сказал: привіт всім . настали холода , а в мене не працює обігрів заднього скла . Те що саме шкло міняти треба бо жилки прогоріли то і так понятно. Суть така що 2 роки назад в мене стояв ще старий блок на старі пальчикові запобіжники і обігрів там робили , так як десь в блоці перегоріли доріжки то з колодки був вийнятий зелений провід в полоску , і втикнутий прямо до реле і напруга на скло подавалась, лишилось лиш скло замінити , але блок так глючив по світлу в загальному , то ж мене вкурвило і я поміняв на інжекторний 2115-3722010-40 (нового образца) виніс окремо релевентилятора . https://detali.zp.ua/catalog/7351-blok_predohr_2108_novogo_obrazca_evro_2115_3722010_40/ Поїздив так 1,5 роки , вчора здавав задню і бахнув ,легенько, на парковці ,погано припарковану вектру , бо вікно запотіло. Підкажіть куди саме в яку колодку і в який контакт втикнути той провід зелений в полоску . ? бо інфи в неті знайти неможу , є лиш схеми а я в них не шарю . Зелений провід у яку полоску і яка панель стоїть?По схемі,якщо я не помилився,то зелений з червоним,він підключається на колодку Ш4(червона)в перший штекер.Колодки з буквою Х те саме:Х4 на перший штекер. Изменено 5 октября, 2016 пользователем Volf Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vasjok 8 Опубликовано 6 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2016 Зелений з червоним підключено в Ш4 контакт 9. П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Volf 177 Опубликовано 6 октября, 2016 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 октября, 2016 2 часа назад, Vasjok сказал: Зелений з червоним підключено в Ш4 контакт 9. П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову? На цій схемі і двух тих що в мене в книжці на 1-й контакт,що на високу,що на низьку панель.Може на інжекторній на 9-й,але автор не уточняє яка в нього автівка. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
American Boy 8 Опубликовано 7 октября, 2016 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 октября, 2016 15 часов назад, Vasjok сказал: Зелений з червоним підключено в Ш4 контакт 9. П.с. а здавати назад по бокових дзеркалах треба вчитись. Ти на вантажівці теж будеш здавати назад повернувши голову? я не виправдовуюся , вікно запріло дзеркала теж ,дощ , темно , і вектра стояла неправильно припаркована . і я її не пошкодив . вийшов оглянув ліхтариком посвітив , пробку зробив :) дякую за пораду піду попробую Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти