Відновлення Флешки

Рекомендуемые сообщения

При підключенні флехи до компа сталося чудо. Флеха не відкривається. Властивості писали зайнято 0, вільно 0.

Форматувати не дозволяло, так як писало, що пристрій відсутній.  Літеру змінити теж не дозволяло.

Місяць всіляких "ІЗВРАЩЕНІЙ" - гірше адже не буде, ефекту не давали.

А сьогодні сталося чудо. 2 години працювала програмка і флеху підняв.

Тепер Р-студіо, буде відновлювати інфу.

Тож настрій підійнявся. Бо переставити вінду то одне, а знайти правильно інформацію і нею скористатися - то інше. Велика подяку Гуглу за безкоштовно надані послуги :yahoo:

53 минуты назад, Мачок сказал:

При підключенні флехи до компа сталося чудо. Флеха не відкривається. Властивості писали зайнято 0, вільно 0.

Форматувати не дозволяло, так як писало, що пристрій відсутній.  Літеру змінити теж не дозволяло.

Місяць всіляких "ІЗВРАЩЕНІЙ" - гірше адже не буде, ефекту не давали.

А сьогодні сталося чудо. 2 години працювала програмка і флеху підняв.

Тепер Р-студіо, буде відновлювати інфу.

Тож настрій підійнявся. Бо переставити вінду то одне, а знайти правильно інформацію і нею скористатися - то інше. Велика подяку Гуглу за безкоштовно надані послуги :yahoo:

Мож Гугл достанет с накрывшегося ЖД информацию,в принципе пока одну фотку надо.Товарищ из мест .... прислал,просил сохранить,а тут кома-йо.

R-studio. На даний момент, моя думка, є найкращою програмою для відновлення. Трішки гірше відновлює з форматованих носіїв. 

З власного досвіду знаю, що найкраще відновлюються фото. 

Але р-студіо відновлює інфу навіть з порядком папок де вона була.

Однак із ж/д якого не бачить комп все тяжче. Однак, якщо поставити мету - то результат буде.

35 минут назад, Мачок сказал:

R-studio. На даний момент, моя думка, є найкращою програмою для відновлення. Трішки гірше відновлює з форматованих носіїв. 

З власного досвіду знаю, що найкраще відновлюються фото. 

Але р-студіо відновлює інфу навіть з порядком папок де вона була.

Однак із ж/д якого не бачить комп все тяжче. Однак, якщо поставити мету - то результат буде.

Бувало таке що не робив,потім запрацював.Треба знайти куди скинути що там корисне знайду,там музики на 33Гб було-але то таке,буде чим занятись в вільний час.Закладки інета сбереглись в Гугл Хром і деякі фотки на Гугл Диску-зручно.Зараз стоїть на 40Гб ЖД-буду добивать до побєдного кінця і компи,і диски.Фільми онлайн взагалі,а ютуб на весь екран не показує,але є торент:D-так і живем,все однак останнім часом сінематогаф здох,а всі хороші фільми я встиг переглянути.На сьогоднішній день комп потрібен для інформації і посидіть на форумі,в круті цяцьки не гуляв і не хочеться,хіба що ПокерСтарс грався на условні фішки.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти