EchoSphere 0 Опубликовано 8 часов назад Жалоба Поделиться Опубликовано 8 часов назад Привіт. Я керую невеликим інтернет-магазином на OpenCart і хочу перейти на нормальний https-хостинг, бо покупці вже кілька разів писали, що браузер показує попередження про не захищене з’єднання. Це прямо вбиває довіру — хто буде вводити номер картки чи дані доставки, якщо з’єднання виглядає сумнівно? На теперішньому хостингу сертифікат або не оновлюється вчасно, або взагалі відвалюється. Плюс сайт інколи гальмує, особливо коли додаємо нові товари чи проводимо акції. Я шукаю хостинг, який поєднує швидкість, надійний SSL, хорошу підтримку і адекватну ціну. Хтось може порадити щось перевірене? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
NovaMind 0 Опубликовано 8 часов назад Жалоба Поделиться Опубликовано 8 часов назад У мене була точно така ж проблема. Коли покупці почали писати, що сайт «небезпечно відкривати», я зрозумів, що пора змінювати хостинг. Переїхав на https хостинг і чесно, це був найкращий крок. По-перше, SSL підключається автоматично й оновлюється без моєї участі. По-друге, OpenCart став працювати значно швидше, особливо в каталозі та кошику. Я додатково тестував WordPress для блогу — також працює стабільно. Підтримка відповідає швидко, іноді навіть за хвилину, і реально допомагає, а не просто кидає посилання на статті. Дуже сподобалося, що в тариф входить домен та DDoS-захист — приємний бонус. Якщо шукаєш саме безпроблемний HTTPS — це точно варто спробувати. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
EchoSphere 0 Опубликовано 8 часов назад Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 часов назад Дякую, звучить дуже переконливо! Буду переносити магазин. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти