Рекомендуемые сообщения

• Ответов 35
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

тю... ну и выбор... конечно Астра....

Странно читать такие посты на форуме ВАЗоводов... :D Нада писать - конечно ВАЗ :D
Опубликовано (изменено)

я думаю примерно половина "форума" ... вазы в прошлом :)

Та звічно астра, тут думати нема про що, ТАЗики купують люди, які розуміються, люблять і хочуть довести що можна зробити наприклад з 08-ї бомбу, але це час, геморой, нервів та дуже великі гроші.

Та ще й запчастину купиш а вона хуже чим стара, і як машини будуть їздити якщо рідня деталь проїздили наприклад 10 років, а нова аже 2-3 від сили. Бери астру, кинеш обвіс, колеса, для повного щасті музику правильну і насолоджуйся життям, а я, також більшість форумчан люблю 08, і доведу до розуму машину, повір головний прикол в тому, що 08 рве доволі непогані іномарки - це того стоїть і нервів і грошей і часу...

Тут є над чим замислситись, вибирай, все залежить що ти бажаєш, понти чи собі їздити не морочити заднього місця.

Во зазгнав, на лірику прабіло :D

Изменено пользователем User-king

Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС  "ПасЦат" -  Кланц дваС

Опубликовано

Дурацкий вопрос :) Если финансы позволяют астру - то астру :).

"+" и "-" - выше качество во всем у астры :). Но и подороже таза будет .

Let's do some damage !

Опубликовано

Дурацкий вопрос :) Если финансы позволяют астру - то астру :).

"+" и "-" - выше качество во всем у астры :). Но и подороже таза будет .

:) а тоді на рахунок ВАЗ 21134 що скажете ! в двенашки 16клапанний двигун на ходу краще тяне і потребує менших затрат на те щоб із неї зробити бомбу! Машину буду брати для сімї ! Тому батьки навряд куплять 3 дверне авто! мені багато не треба : швидкість до 200 ,обєм двигуна 1.6 , і бажано седан або хетч!що порокомендуєте?
Опубликовано

:) а тоді на рахунок ВАЗ 21134 що скажете ! в двенашки 16клапанний двигун на ходу краще тяне і потребує менших затрат на те щоб із неї зробити бомбу! Машину буду брати для сімї ! Тому батьки навряд куплять 3 дверне авто! мені багато не треба : швидкість до 200 ,обєм двигуна 1.6 , і бажано седан або хетч!що порокомендуєте?

для семьи, тогда уж лучше 2111, самый удобный вариант для поездок семьей на отдых. :rolleyes:

Iva_n

180909.gif

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти