Рекомендуемые сообщения

Стартер ледве-ледве крутить, натомість за 5-10 прокручувань посадив мені АКБ.

Зарядив і поставив варту на 100Аг - та сама історія.

А ще нагрівається маса двигуна, було, що й диміла!

Новий коштує близько 300гр(нафіг нада). Стартери ще ніколи не розбирав, тож порадьте, на що звернути увагу і що робити.

Мотор, КП і стартер - восьмі.

• Ответов 39
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Стартер ледве-ледве крутить, натомість за 5-10 прокручувань посадив мені АКБ.

Зарядив і поставив варту на 100Аг - та сама історія.

А ще нагрівається маса двигуна, було, що й диміла!

Новий коштує близько 300гр(нафіг нада). Стартери ще ніколи не розбирав, тож порадьте, на що звернути увагу і що робити.

Мотор, КП і стартер - восьмі.

Скореее всего в стартере накрылась какая-то обмотка. Надо разбирать и выносить вердикт. На какой машине? Изменено пользователем titar

Еле-еле крутит стартер когда на нем слабый "+". Вызвано это может быть севшим аккумом (в твоём случае отпадает) или где-то пробивает. У меня когда еле крутил чистили и протачивали щётки его. На кокое-то время отпустило, но через пару месяцев крутить перестал совсем. Я уже не стал париться и купил новый заводской (стоял у меня украинский). Вобщем, если хочешь этим заниматься, то дорога тебе к электрикам, пусть прозвонят, может обмотка прогорела, тогда поменяешь сердцевину и дальше ездить будешь, а если щетки стерлись ещё проще и дешевле :pardon:

..."Ты должен быть сильным, ты должен уметь сказать руки прочь, прочь от меня! Ты должен быть сильным, иначе зачем тебе быть?"...

registry_gallery-243-1302515632.jpg.Piyae.jpg.Q43tx.jpg

Стартер ледве-ледве крутить.....

Если сгорела обмотка, ремонт будет не дешевле нового стартера!

Если сгорела обмотка, ремонт будет не дешевле нового стартера!

Щойно купив ремкомплект - втулки зі щітками.

Думаєш, даремно?

А нова обмотка хіба дорожча за стартер?

Якщо доведеться її докупити?

Щойно купив ремкомплект - втулки зі щітками.

Думаєш, даремно?

А нова обмотка хіба дорожча за стартер?

Якщо доведеться її докупити?

Запитую ще раз яка машина?

Було в мене таке на Запорожці, та й зараз мабуть очікуе таке саме на ньому теж. Вся справа в щітках- контакт слабий. Я собі раз у рук іх міняю- все ОК. А ось заганяв його на зиму в гараж бісля поіздки по опеньки, то стартер знову не прокручувався як слід. Прийшлося сусіда попросити підштовхнути.... На обмотку грішити- останнє що можна подумати - на роторі якщо погоріла то перемотка коштуватиме від 200 грн (з матеріалами- міддю) , тому дешевше буде купити нового стартера, можна правда Б/У ротор купити , але чи довго він проживе хз...

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Запитую ще раз яка машина?

Вісімка в таврійській шкурі)

Ще раз кажу - мотор, КП і стартер - восьмі

Було в мене таке на Запорожці, та й зараз мабуть очікуе таке саме на ньому теж. Вся справа в щітках- контакт слабий. Я собі раз у рук іх міняю- все ОК. А ось заганяв його на зиму в гараж бісля поіздки по опеньки, то стартер знову не прокручувався як слід. Прийшлося сусіда попросити підштовхнути.... На обмотку грішити- останнє що можна подумати - на роторі якщо погоріла то перемотка коштуватиме від 200 грн (з матеріалами- міддю) , тому дешевше буде купити нового стартера, можна правда Б/У ротор купити , але чи довго він проживе хз...

А нові ротори окремо хіба не продаються?

Не можу стверджувати, але я їх в магазинах не бачив. Бачив тільки стартери, втягуючі ,та щітки з втулками. Міняти все просто, тільки важкувато стартера знімати , а ось конструкція його така сама як у електродвигуна, тому все міняється дуже просто. Але моя тобі порада- якщо надумаешся зняти стартер- то знявши його , перевір його підключивши до аккумулятора- може він стане обертатися- і таке буває. :to_become_senile:

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

А нові ротори окремо хіба не продаються?

Если найдёшь окремо, считай за чудо!!! ))

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти