Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Стартер ледве-ледве крутить, натомість за 5-10 прокручувань посадив мені АКБ.

Зарядив і поставив варту на 100Аг - та сама історія.

А ще нагрівається маса двигуна, було, що й диміла!

Новий коштує близько 300гр(нафіг нада). Стартери ще ніколи не розбирав, тож порадьте, на що звернути увагу і що робити.

Мотор, КП і стартер - восьмі.

• Ответов 39
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

Стартер ледве-ледве крутить, натомість за 5-10 прокручувань посадив мені АКБ.

Зарядив і поставив варту на 100Аг - та сама історія.

А ще нагрівається маса двигуна, було, що й диміла!

Новий коштує близько 300гр(нафіг нада). Стартери ще ніколи не розбирав, тож порадьте, на що звернути увагу і що робити.

Мотор, КП і стартер - восьмі.

Скореее всего в стартере накрылась какая-то обмотка. Надо разбирать и выносить вердикт. На какой машине? Изменено пользователем titar
Опубликовано

Еле-еле крутит стартер когда на нем слабый "+". Вызвано это может быть севшим аккумом (в твоём случае отпадает) или где-то пробивает. У меня когда еле крутил чистили и протачивали щётки его. На кокое-то время отпустило, но через пару месяцев крутить перестал совсем. Я уже не стал париться и купил новый заводской (стоял у меня украинский). Вобщем, если хочешь этим заниматься, то дорога тебе к электрикам, пусть прозвонят, может обмотка прогорела, тогда поменяешь сердцевину и дальше ездить будешь, а если щетки стерлись ещё проще и дешевле :pardon:

..."Ты должен быть сильным, ты должен уметь сказать руки прочь, прочь от меня! Ты должен быть сильным, иначе зачем тебе быть?"...

registry_gallery-243-1302515632.jpg.Piyae.jpg.Q43tx.jpg

Опубликовано

Стартер ледве-ледве крутить.....

Если сгорела обмотка, ремонт будет не дешевле нового стартера!

Опубликовано

Если сгорела обмотка, ремонт будет не дешевле нового стартера!

Щойно купив ремкомплект - втулки зі щітками.

Думаєш, даремно?

А нова обмотка хіба дорожча за стартер?

Якщо доведеться її докупити?

Опубликовано

Щойно купив ремкомплект - втулки зі щітками.

Думаєш, даремно?

А нова обмотка хіба дорожча за стартер?

Якщо доведеться її докупити?

Запитую ще раз яка машина?
Опубликовано

Було в мене таке на Запорожці, та й зараз мабуть очікуе таке саме на ньому теж. Вся справа в щітках- контакт слабий. Я собі раз у рук іх міняю- все ОК. А ось заганяв його на зиму в гараж бісля поіздки по опеньки, то стартер знову не прокручувався як слід. Прийшлося сусіда попросити підштовхнути.... На обмотку грішити- останнє що можна подумати - на роторі якщо погоріла то перемотка коштуватиме від 200 грн (з матеріалами- міддю) , тому дешевше буде купити нового стартера, можна правда Б/У ротор купити , але чи довго він проживе хз...

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Опубликовано

Запитую ще раз яка машина?

Вісімка в таврійській шкурі)

Ще раз кажу - мотор, КП і стартер - восьмі

Було в мене таке на Запорожці, та й зараз мабуть очікуе таке саме на ньому теж. Вся справа в щітках- контакт слабий. Я собі раз у рук іх міняю- все ОК. А ось заганяв його на зиму в гараж бісля поіздки по опеньки, то стартер знову не прокручувався як слід. Прийшлося сусіда попросити підштовхнути.... На обмотку грішити- останнє що можна подумати - на роторі якщо погоріла то перемотка коштуватиме від 200 грн (з матеріалами- міддю) , тому дешевше буде купити нового стартера, можна правда Б/У ротор купити , але чи довго він проживе хз...

А нові ротори окремо хіба не продаються?

Опубликовано

Не можу стверджувати, але я їх в магазинах не бачив. Бачив тільки стартери, втягуючі ,та щітки з втулками. Міняти все просто, тільки важкувато стартера знімати , а ось конструкція його така сама як у електродвигуна, тому все міняється дуже просто. Але моя тобі порада- якщо надумаешся зняти стартер- то знявши його , перевір його підключивши до аккумулятора- може він стане обертатися- і таке буває. :to_become_senile:

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти