RENAULT SAFRANE (Сарафанчик)

Рекомендуемые сообщения

Після ралі машина не розвалилася як я очікував, тому що там були такі участки, що вона чуть не взлітала))

На ралі ми розганялися до 130 км/год, але на деяких участках більше 10 км/год їхати було неможливо, так як ця машина не розрахована для таких умов. Але взагалі вона витримала випробування, вийшло приблизно, що по ДОПах і між ними, я проїхав близько 100 км.

Отже наш вояж на ралі "Буковинська зима" був досить таки вдалим, не дивлячись на один момент про який написано нижче...

Після :smcar::rally: "Буковинська зима" нарешті було відремонтовано обтічник (поріг) під дверкою водія. Також бачок склоомивача (шланг вилетів), але сцуко знову десь з нього вода тече, мабуть пробитий, тоді прийдеться давати 20 уй. за новий.

Нарешті відремонтували 1 передачу :yahoo::yahoo::yahoo: , тепер машина, як ракета зривається з місця, але деколи її всетаки вибиває :blink: . Коли вже зчеплення згорить повністю, то буде повністю ремонтуватися КПП, а поки шо будемо їхати так.

На черзі заміна колодок.

Також треба прикупити захист під капот, бачок охолоджуючої рідини,пульт Д.У. для магнітоли, і якщо стане "мані" то і дзеркало ліве.

П.С. середній розхід палива за 1000 км вийшов 14.5 літрів на 100 км. :(

Далі буде... :D

Изменено пользователем M@RseL
nomuaold_26_-M@RseL-.png
  • Ответов 32
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Сьогодні купили розширюючий бачок ОЖ (50грн), а також рамку для внутрішньої ручки (20грн).

Машинка супер. Але.......

nomuaold_26_-M@RseL-.png
  • 2 недели спустя...

Померли туманки :( , непонятна фігня з ними якась. Вроде всі лампочки цілі, а вони не світять.

Будемо розбиратися з цим.

Вчора помив і пропилососив, а сьогодні пішов дощ((( :D:(

nomuaold_26_-M@RseL-.png

ПТФ відремонтував, докупив ще пачку запобіжників, і якусь штуку (незнаю як вона називається), в неї запобіжник вставляється. Замість прямого провода зроблю через запобіжник, щоб спокійніше було.

Також купив світлодіоди на габирити. Якесть дивне синє світло, слабувате чи що. Хз. :blink: Вроде брав білі, а світить синім. Будем розбиратися. :)

Прикол сьогодні був на дорозі. В селі я їхав 70-80 км/год, і тут, як з-під, землі з"явився Ланус (судячи по бризговиках і довжелезній антені на багажнику - :pilot: таксі) . Почав моргати фарами, щоб я уступав йому дорогу. Ну я уступив, але сів на хвіст. Вообщем далі по селу ми йшли в парі 70-100 км/год. Тут виїхали вже за село, ну думаю, раз він по селу такий бойовий тут дасть газу і все, а він хоп... і повзе 90 км/год. Ну думаю... капец гонщик, по селу можна і 100км, а на трасі 90макс.... ну я і його наказав і одним махом ще кілька машин.

От нерозумію, як можна бути таким водієм, в селі 100, а за селом 80-90км/год.... :ranting2::hunter::crazy_pilot:

nomuaold_26_-M@RseL-.png
  • 2 недели спустя...

Вчора вирішив порадувати себе і машинку новим мафоном. Поїхав на ринок, став на стоянку, купив патіфон за 360 грн С Блутузом фірми AEG.

І лиш хотів виїзжати з стоянки, як чую ззаду хтось сигналить, оказується пом"яв кроло Ланусу. Небуду описувати, що і як, але попав я на 700грн. Хотів зекономити на мафоні, але получилося що обійшовся він мені у 1100 грн. (((: От така ось фігня получилась((:

Але добре, що хоч у мене немає ні подряпинки.:)))

nomuaold_26_-M@RseL-.png

Щось сталося з тросом зчеплення. Завтра будемо дивитися. Педаль заклинило у нажатому положенні. и прийшлося 25км їхати без зчеплення. Находу переключався....

nomuaold_26_-M@RseL-.png

У тя скорее всего трос с вилки соскочил- такое бывает на зубилах, и на других авто с тросовым приводом сцепления. открой капот найди вилку на корзине , и посмотри висит ли на ней трос.

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Там вроде він не зіскочив. Там пімпочка якась є і вона вільно гуляє по тросу, а мені здається, що так немало би бути.

nomuaold_26_-M@RseL-.png

залезь посмотри , либо трос с вилки соскочил, либо с натяжной проушины. Принчип регулировки натяжения тросика такой же как и на самарах... Реально слазь глянь, может сэкономишь своим трудом гривень 50 ....

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

:mega_shok:Таки померла коробка передач. Точніше або вилка, або щось всередині.

Коротше треба знімати мотор і дивитися, що там і як((( :(:(

nomuaold_26_-M@RseL-.png

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти