M@RseL 5 Опубликовано 23 февраля, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 февраля, 2008 (изменено) Після ралі машина не розвалилася як я очікував, тому що там були такі участки, що вона чуть не взлітала)) На ралі ми розганялися до 130 км/год, але на деяких участках більше 10 км/год їхати було неможливо, так як ця машина не розрахована для таких умов. Але взагалі вона витримала випробування, вийшло приблизно, що по ДОПах і між ними, я проїхав близько 100 км. Отже наш вояж на ралі "Буковинська зима" був досить таки вдалим, не дивлячись на один момент про який написано нижче... Після "Буковинська зима" нарешті було відремонтовано обтічник (поріг) під дверкою водія. Також бачок склоомивача (шланг вилетів), але сцуко знову десь з нього вода тече, мабуть пробитий, тоді прийдеться давати 20 уй. за новий. Нарешті відремонтували 1 передачу , тепер машина, як ракета зривається з місця, але деколи її всетаки вибиває . Коли вже зчеплення згорить повністю, то буде повністю ремонтуватися КПП, а поки шо будемо їхати так. На черзі заміна колодок. Також треба прикупити захист під капот, бачок охолоджуючої рідини,пульт Д.У. для магнітоли, і якщо стане "мані" то і дзеркало ліве. П.С. середній розхід палива за 1000 км вийшов 14.5 літрів на 100 км. Далі буде... Изменено 23 февраля, 2008 пользователем M@RseL Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 26 февраля, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 26 февраля, 2008 Сьогодні купили розширюючий бачок ОЖ (50грн), а також рамку для внутрішньої ручки (20грн). Машинка супер. Але....... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 8 марта, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 8 марта, 2008 Померли туманки , непонятна фігня з ними якась. Вроде всі лампочки цілі, а вони не світять. Будемо розбиратися з цим. Вчора помив і пропилососив, а сьогодні пішов дощ((( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 12 марта, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 марта, 2008 ПТФ відремонтував, докупив ще пачку запобіжників, і якусь штуку (незнаю як вона називається), в неї запобіжник вставляється. Замість прямого провода зроблю через запобіжник, щоб спокійніше було. Також купив світлодіоди на габирити. Якесть дивне синє світло, слабувате чи що. Хз. Вроде брав білі, а світить синім. Будем розбиратися. Прикол сьогодні був на дорозі. В селі я їхав 70-80 км/год, і тут, як з-під, землі з"явився Ланус (судячи по бризговиках і довжелезній антені на багажнику - таксі) . Почав моргати фарами, щоб я уступав йому дорогу. Ну я уступив, але сів на хвіст. Вообщем далі по селу ми йшли в парі 70-100 км/год. Тут виїхали вже за село, ну думаю, раз він по селу такий бойовий тут дасть газу і все, а він хоп... і повзе 90 км/год. Ну думаю... капец гонщик, по селу можна і 100км, а на трасі 90макс.... ну я і його наказав і одним махом ще кілька машин. От нерозумію, як можна бути таким водієм, в селі 100, а за селом 80-90км/год.... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 23 марта, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 23 марта, 2008 Вчора вирішив порадувати себе і машинку новим мафоном. Поїхав на ринок, став на стоянку, купив патіфон за 360 грн С Блутузом фірми AEG. І лиш хотів виїзжати з стоянки, як чую ззаду хтось сигналить, оказується пом"яв кроло Ланусу. Небуду описувати, що і як, але попав я на 700грн. Хотів зекономити на мафоні, але получилося що обійшовся він мені у 1100 грн. (((: От така ось фігня получилась((: Але добре, що хоч у мене немає ні подряпинки.)) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 30 марта, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2008 Щось сталося з тросом зчеплення. Завтра будемо дивитися. Педаль заклинило у нажатому положенні. и прийшлося 25км їхати без зчеплення. Находу переключався.... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILL@ 24 Опубликовано 30 марта, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2008 У тя скорее всего трос с вилки соскочил- такое бывает на зубилах, и на других авто с тросовым приводом сцепления. открой капот найди вилку на корзине , и посмотри висит ли на ней трос. Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 30 марта, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2008 Там вроде він не зіскочив. Там пімпочка якась є і вона вільно гуляє по тросу, а мені здається, що так немало би бути. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILL@ 24 Опубликовано 30 марта, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 марта, 2008 залезь посмотри , либо трос с вилки соскочил, либо с натяжной проушины. Принчип регулировки натяжения тросика такой же как и на самарах... Реально слазь глянь, может сэкономишь своим трудом гривень 50 .... Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 31 марта, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 31 марта, 2008 Таки померла коробка передач. Точніше або вилка, або щось всередині. Коротше треба знімати мотор і дивитися, що там і як((( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти