Рекомендуемые сообщения

Опубликовано (изменено)

Ну от і я завівся своїм бортовичком! Причиною цьому стала ВАЗ 21099 97 року випуску:), куплена мною 28.04.2007 на Білоцерківському авторинку. Сама родом з германії. До цього льотав на батіній копєйці. Так як брав давненько багато чого не памятаю що робив, роскажу те шо помню.

При покупці з доробок крім свистка на вихлопній нічого не було.

Пару фоток...

мужики так напідаласили машинку шо після двох часов їзди вона як після пильової бурі

Зразу ж помінялось масла, фільтра, ремні...

Изменено пользователем zybilko
  • Ответов 26
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано (изменено)

Після покупки машини було зроблено, поставлено:

-тоніровочка,

-нульовик(фотки якось скину),

-защита двіжка(після того як продирявив поддона. Піддон заварили),

-новий карбешнік(старий не хотів настроюватись номано),

-антікор днища(три дня пропарився з 6.00 до 21.00),

-нова АКБ Titan,

-тормозний барабан 1 штука(старий тріснув і при гальмуванні кидало задок. ПОміняв і все номано, тільки коли зробив так тормознув з радості, що прийшлось мінять шини),

-тітани R14 з зимніми Matadorами 185/60,

-ну і так дрібнички...

фотки коліс:

Теперочкі ось така вона:

Чехлы под тигру - жир :good:

Спс. Ет я з такими її взяв

В планах:

-обезшумить салон,

-помінять передні аморти(накрились),

-порізать капот, повирізать жабри, кинуть косинці над фарами

-кинуть музичку нормальну(шас стоїть касетник, не поганий в принципі -ну касетник),

-обвіс,

-помінять торпеду,

-...

В суботу думаю поїхать на Базарчик в Білу Церкву прикупить шумку. За одно хочу помінять трошки вихлопну систему:штани і середню частину(здається ризонатором ще називається), а то стара уже просвистує місцями.

Опубликовано (изменено)

За одно хочу помінять трошки вихлопну систему:штани і середню частину(здається ризонатором ще називається), а то стара уже просвистує місцями.

продается выпуск:паук, гофра, резонатор, банка, вообщем весь от мотора до бампера набор - 350 дол

Olympic продає на цьому форумі, якщо є гроші, не пожалкуй, це правильне залізо.

ИМХО.

Від, себе, не в обіду, але я б на твому місці познімав би ці всі прибамбасики блискучі, відбивачі на дверях... помню в СССР так модно було, наклейки, жабри... В тебе це так звичайно не розвинено, але це називають колхоз-тюніх.

тут більш-меньш можна глянути те, що не є колхозом, як бачиш, чим машина простіша, тим в неї є якийсь шик

:thank_you::):drinks:

Изменено пользователем User-king

Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС  "ПасЦат" -  Кланц дваС

Опубликовано

Трохи кольором на мою схожа.....

Диски прикольні , Чохли під тигра теж. Про мухобійку та відбивачі нічого казати не буду - твоє діло , в мене теж мухобійка стоіть ( вмятину прикриває маленьку) , а от наклеєна лінія -псевдомолдинг) ИМХО троху портить весь вигляд. А так - добре пацанське тачило....

Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной

i-11.jpg

ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport

Опубликовано (изменено)

ИМХО.

Від, себе, не в обіду, але я б на твому місці познімав би ці всі прибамбасики блискучі, відбивачі на дверях... помню в СССР так модно було, наклейки, жабри... В тебе це так звичайно не розвинено, але це називають колхоз-тюніх.

тут більш-меньш можна глянути те, що не є колхозом, як бачиш, чим машина простіша, тим в неї є якийсь шик

:thank_you::):drinks:

Ха блін! Давно вже хочу, та на холодій погоді не зривається. Пробував зривать, а воно кусочками выдколюється. От буду робить шумку в теплому гаражі заодно і познімаю. Мені вони теж не нравляться, давно на них зуб держу.

А мухобойку зніму після порізки капота. Під самой мухобойкой треба трошки попроводить зварювальні роботи і попідкрашувать.

Опубликовано (изменено)

В суботу купив шумоізоляцію. Положу на виходних 22-25. Хочу переклеїти заодно і торпеду: надоїло уже як вона шумить. Та й з задню полочку укріплю, а то провісає від динаміків.

Два дня назад замітив що тускло, ну горить, лампочка зарядки акума. Спочатку думав що ремень. Провірив - натяжка намана. Знімав клеми і включав дальнє світло разом з пічкою-робе(на холостих), і лампочка при цьому тож горить. Поміняв шоколадку-те саме :wacko: . Ще попробую кинуть другого гєну на провірку, може в ньому біда

Опубликовано

В суботу купив шумоізоляцію. Положу на виходних 22-25. Хочу переклеїти заодно і торпеду: надоїло уже як вона шумить. Та й з задню полочку укріплю, а то провісає від динаміків.

Два дня назад замітив що тускло, ну горить, лампочка зарядки акума. Спочатку думав що ремень. Провірив - натяжка намана. Знімав клеми і включав дальнє світло разом з пічкою-робе(на холостих), і лампочка при цьому тож горить. Поміняв шоколадку-те саме :wacko: . Ще попробую кинуть другого гєну на провірку, може в ньому біда

Диодный мост в генераторе. Бывает пробивают обмотки... Проще новый купить генератор...

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти