zybilko 0 Опубликовано 6 февраля, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2008 (изменено) Ну от і я завівся своїм бортовичком! Причиною цьому стала ВАЗ 21099 97 року випуску, куплена мною 28.04.2007 на Білоцерківському авторинку. Сама родом з германії. До цього льотав на батіній копєйці. Так як брав давненько багато чого не памятаю що робив, роскажу те шо помню. При покупці з доробок крім свистка на вихлопній нічого не було. Пару фоток... мужики так напідаласили машинку шо після двох часов їзди вона як після пильової бурі Зразу ж помінялось масла, фільтра, ремні... Изменено 27 февраля, 2008 пользователем zybilko Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Rider 0 Опубликовано 6 февраля, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2008 Чехлы под тигру - жир <----- Бортовик 21099 * * * * *Бортовик Daihatsu Иномарки покупают те люди, которым не хватает денег для содержания ВАЗ..... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zybilko 0 Опубликовано 6 февраля, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2008 (изменено) Після покупки машини було зроблено, поставлено:-тоніровочка,-нульовик(фотки якось скину),-защита двіжка(після того як продирявив поддона. Піддон заварили),-новий карбешнік(старий не хотів настроюватись номано),-антікор днища(три дня пропарився з 6.00 до 21.00),-нова АКБ Titan,-тормозний барабан 1 штука(старий тріснув і при гальмуванні кидало задок. ПОміняв і все номано, тільки коли зробив так тормознув з радості, що прийшлось мінять шини),-тітани R14 з зимніми Matadorами 185/60,-ну і так дрібнички...фотки коліс:Теперочкі ось така вона:Чехлы под тигру - жир Спс. Ет я з такими її взявВ планах:-обезшумить салон,-помінять передні аморти(накрились),-порізать капот, повирізать жабри, кинуть косинці над фарами-кинуть музичку нормальну(шас стоїть касетник, не поганий в принципі -ну касетник),-обвіс,-помінять торпеду,-...В суботу думаю поїхать на Базарчик в Білу Церкву прикупить шумку. За одно хочу помінять трошки вихлопну систему:штани і середню частину(здається ризонатором ще називається), а то стара уже просвистує місцями. Изменено 6 февраля, 2008 пользователем zybilko Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User-king 0 Опубликовано 6 февраля, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 6 февраля, 2008 (изменено) За одно хочу помінять трошки вихлопну систему:штани і середню частину(здається ризонатором ще називається), а то стара уже просвистує місцями.продается выпуск:паук, гофра, резонатор, банка, вообщем весь от мотора до бампера набор - 350 долOlympic продає на цьому форумі, якщо є гроші, не пожалкуй, це правильне залізо. ИМХО.Від, себе, не в обіду, але я б на твому місці познімав би ці всі прибамбасики блискучі, відбивачі на дверях... помню в СССР так модно було, наклейки, жабри... В тебе це так звичайно не розвинено, але це називають колхоз-тюніх. тут більш-меньш можна глянути те, що не є колхозом, як бачиш, чим машина простіша, тим в неї є якийсь шик Изменено 6 февраля, 2008 пользователем User-king Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС "ПасЦат" - Кланц дваС Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILL@ 24 Опубликовано 7 февраля, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2008 Трохи кольором на мою схожа..... Диски прикольні , Чохли під тигра теж. Про мухобійку та відбивачі нічого казати не буду - твоє діло , в мене теж мухобійка стоіть ( вмятину прикриває маленьку) , а от наклеєна лінія -псевдомолдинг) ИМХО троху портить весь вигляд. А так - добре пацанське тачило.... Любой выбор – это дорога, которая исчезает у тебя за спиной ЗАЗ 968м -> ВАЗ 21099 -> KIA ShumaII RS -> Mitsubishi Lancer IX Sport Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zybilko 0 Опубликовано 7 февраля, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2008 (изменено) ИМХО.Від, себе, не в обіду, але я б на твому місці познімав би ці всі прибамбасики блискучі, відбивачі на дверях... помню в СССР так модно було, наклейки, жабри... В тебе це так звичайно не розвинено, але це називають колхоз-тюніх. тут більш-меньш можна глянути те, що не є колхозом, як бачиш, чим машина простіша, тим в неї є якийсь шикХа блін! Давно вже хочу, та на холодій погоді не зривається. Пробував зривать, а воно кусочками выдколюється. От буду робить шумку в теплому гаражі заодно і познімаю. Мені вони теж не нравляться, давно на них зуб держу.А мухобойку зніму після порізки капота. Під самой мухобойкой треба трошки попроводить зварювальні роботи і попідкрашувать. Изменено 7 февраля, 2008 пользователем zybilko Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Митрофан 0 Опубликовано 7 февраля, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 7 февраля, 2008 гонка! 0938004895 Миша Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
zybilko 0 Опубликовано 11 февраля, 2008 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 февраля, 2008 (изменено) В суботу купив шумоізоляцію. Положу на виходних 22-25. Хочу переклеїти заодно і торпеду: надоїло уже як вона шумить. Та й з задню полочку укріплю, а то провісає від динаміків. Два дня назад замітив що тускло, ну горить, лампочка зарядки акума. Спочатку думав що ремень. Провірив - натяжка намана. Знімав клеми і включав дальнє світло разом з пічкою-робе(на холостих), і лампочка при цьому тож горить. Поміняв шоколадку-те саме . Ще попробую кинуть другого гєну на провірку, може в ньому біда Изменено 11 февраля, 2008 пользователем zybilko Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
alex.nitco 0 Опубликовано 12 февраля, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 февраля, 2008 В суботу купив шумоізоляцію. Положу на виходних 22-25. Хочу переклеїти заодно і торпеду: надоїло уже як вона шумить. Та й з задню полочку укріплю, а то провісає від динаміків.Два дня назад замітив що тускло, ну горить, лампочка зарядки акума. Спочатку думав що ремень. Провірив - натяжка намана. Знімав клеми і включав дальнє світло разом з пічкою-робе(на холостих), і лампочка при цьому тож горить. Поміняв шоколадку-те саме . Ще попробую кинуть другого гєну на провірку, може в ньому бідаДиодный мост в генераторе. Бывает пробивают обмотки... Проще новый купить генератор... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
olympic 0 Опубликовано 12 февраля, 2008 Жалоба Поделиться Опубликовано 12 февраля, 2008 (изменено) -тітани R14 з зимніми Matadorами 185/60,фотки коліс:"тітани" кажеш..... Изменено 12 февраля, 2008 пользователем olympic Espressoholic Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти