Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Після переходу на літні шини замітив що машину ледь-ледь тягне в право. Появилась вібрація руля, не велика ну є. Розвал робив 2 тижня назад, хотя нада переробить(при повному вивороті баранки в право права сторона затирає). Грішу на балансіровочку. Хотя казали що можна позбутися проблеми якщо скрутити і заново прикрутити колеса, тіп там трохи десь не рівно прикручео

• Ответов 26
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

Рішив проблему з натяжной полоской генератора. Біда в тому, що кронштейн генератора був прикручений на один болт, хтось ще до мене намудрував, і генку викручовало від натяжної сили ремня. Тому і перервало і полоску і болта.

Перерваний кусок болта викрутить не зміг, потрібно висвердлювати, прийшлось кинуть планку і до неї приварить натяжну полоску. Планку прикрутив рядом з тим отвором в блоці, правда я не знаю для чого він предназначений.

• 3 недели спустя...
Опубликовано (изменено)

Вчора поставив музу :yahoo: . Задні овали, коли обезшумлював салон, посадив на селікон-ледь позривав.

Появився новий глюк: після того як открив машину вона сама закривається через деякий час:blink: , не залежно від того робе вона чи ні. Вчора ночю, після роботи, завів і прогріваю, сам вийшов з машини. І тільки я хотів закрить дверцю-як вона хлоп і спрацював центральний замок. Ото побігав би кругами якби закрив дверцю :rolleyes:

Изменено пользователем zybilko

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти