Рекомендуемые сообщения

"тітани" кажеш..... :D

ну тіп того :rolleyes:, рядом лежали)))

• Ответов 26
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Поміняв генератор. Тепер зарядка нормальна і лампочка на приборці не горить :rolleyes:

Купив передні амортизатори: Каяби, газ-масло.

Розпорку стаканів.

Безшумні замки, 4шт.

на виходних думаю поставить

Изменено пользователем zybilko

Ну от і положив я шумку. 4 дня пропарився з нею, надоїла сцука. Ефект відчуваєтся, але ждав більшого. Ну і це радує.

Переклеїв торпеду і всі пласмаски в місцях силіконом :good: - тепер в салоні тихо і не напрягає скрип та стук. Довольний як слон)))

Поміняв провода на динаміки. Звук став на багато чистішим і приємнішим!! Стоять старі піонерчики, скоро буду мінять.

Хотів кинуть замки безшумі та не зміг болти викрутить, ну одного всетаки поміняв-хароша штука. На днях намучу ударну викрутку і поміняю

Поміняв передні амортизатори і кинув розпорку. Машинка стала держать дорогу і після ямки більше не пригає як попригунчик. Завтра поїду розвал робить.

Друже, ти вже прибрав ці різнокольорові смоктунці на дверях? Що за диски, за скільки взяв?

Жизнь прекрасна! Если правильно подобрать антидепрессанты...

Угу, прибрав. Тілки є пару місць з краскуй позривалось :wacko:

Диски брав за 300 у.е.(які не памятаю, точніше не знаю)+200 за ризіну.

Изменено пользователем zybilko

Де краску позривав - хоч мовілем замаж, щоб далі не іржавіло. А краще - обережненько підфарбуй!

Жизнь прекрасна! Если правильно подобрать антидепрессанты...

Де краску позривав - хоч мовілем замаж, щоб далі не іржавіло. А краще - обережненько підфарбуй!

краску позривав там де була блистяща полоска, пару штук. Там невеликі точки, ну вже покрились ржавчиной. Походу вона вже давно там зорвалась. Буду зачищать акуратно і замазувать. Заодно іще пару точок на кузові замажу, після зими ржавчина лізе як гриби в лісі.

Зробив розвал-80грн, тепер все номано

• 3 недели спустя...

15.03.08-купив і поставив літні шини :yahoo: , NEXEN, 185/60/R14.--300грн/шт+80установка.

Якась непонятка з кріпленням генератора. Десь місяць назад перервало натяжну полоску в місці згину(біля болта, що до блока прикручується). Зняв, заварив, поставив і катаюсь далі. Тут вчора їду, а з під капота такий звук начинається наче хто молотом по кузову, і при цьому вібрація аж мозги вилазять. Я туда, а там: перервався болт кріплення цієї самої натяжної полоски до двіжка :blink:. Містіка! На виходних буду шось мудрувать, весвердлювать.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти