Вано 0 Опубликовано 22 декабря, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 22 декабря, 2004 Незакомплексованi Дебати, або дебати нє передебати За результатом банального "кто кручє" Ющенко почав дебати та кончив, Януковiч вiд отриманих травм ледь не скончался, але витримав. Ющенко був у скажено оранжевiй краватцi, Януковiч у страшенно синiй. Обом кандiдатам колiр краваток був "к лiцу". Ющенко говорив украiнською, Януковiч - якусь ахiнею. Вступ (стисло) Ющенко: Панове, мiй опонет - пiдарас. Вступ (стисло) Януковiч: Нiхуя, бля буду ... курва буду. Питання-вiдповiдi: Ющенко: Ця хуйня тобi не допоможе! Януковiч: За мiня голосовала большая половiна iзбiратiлей, а за вас мєньшая. Я побєдiл! Хотя у вас 59% голосов, но у меня на 3% больше. Ющенко: Диви, бля. Оце чистi руки, бо я iх мив, а ти не мив, бо ти - падло. Я не воровав цiми руками. А ти воровав цiми руками, бо ти - мудак i воруєш чужими руками. Що це за парадокс! Януковiч: Вiктор Андрiiвiч, чи як вас там, ви живете у матрицє - в мiрє абстрактних цифр. Нашi люди - ето iнвалiди, дайтє iм возможность голосовать. Ющенко: Нiхуйово, бля. Може їм ще дiмедролу дать! Як ви можете пояснiть, що iндуси та жиди давали нам грошей бiльше нiж ви, чому ви купили той клятий завод, що його будували чуркi! Януковiч (хтиво): Вiктор Андрiєвiч, отвiчайтє на прямi вопроси. Ющенко: Ви ото матюкалiсь, я чув ! Януковiч: А что я сказав? Казли - ето барани, а овци, в бiблiї так напiсано, - то також барани. Я єщо раз повторю: барани - казли. Ющенко: За казла будеш вiдповiдати ! Януковiч: Нє учiтє мєня жить. Ющенко: Бандит ! Януковiч (тихо) : Кто це сказав? Дядька з вусами: Мiнута двадцять ! Януковiч та Ющенко разом: Та не пiзди, блядь !!! Януковiч заключне слово: Всiм пока ! Ющенко: Перед вами був пiдар та я. А я - не пiдар. До наступних дебатiв. В этом мире есть две точки зрения - моя и ошибочная Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Andrey120 0 Опубликовано 24 декабря, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 24 декабря, 2004 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
skorik 0 Опубликовано 25 декабря, 2004 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 декабря, 2004 єта біла лахічна та последовательна! Жослен Бомон - шпионаж и мордобой (с) "Профессионал" 8 050 443 22 47 сирожка Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти