1-й этап Чемпионата Украины по автослалому 2009

Рекомендуемые сообщения

12 апреля во Львове.

Приглашаем всех желающих принять участие и посмотреть на мастеров данного "жанра"

Подробно тут: http://avtoslalom.com/node/108

Обсуждение тут: http://vokla.vn.ua/index.php?showtopic=547...entry6730

И тут: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?...=200501#p200501

ВОКЛА...CrazySlalom TEAM #3

• 2 недели спустя...
  • Ответов 33
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Товарисчи Кадученко Я. можно поздравитьс 1-ым местом на 1-ом этапе :yahoo:

Товарисчи Кадученко Я. можно поздравитьс 1-ым местом на 1-ом этапе :yahoo:

Да, Кадученко не только выиграл этап, но и был вне конкуренции. Чемпионское "трио" таи не нашло что ответить Ярославу и довольствовалось 2,3 и 4 местами. Поздравляю с отличным стартом сезона и серьезной заявой на Титул.

ПЫС: А вот обход "квадрата" с левой ножкой на тормозе... красиво и быстро. Наконецто хоть кому-то удалось успешно применить "правильное вождение" в слаломе.

Да, Кадученко не только выиграл этап, но и был вне конкуренции. Чемпионское "трио" таи не нашло что ответить Ярославу и довольствовалось 2,3 и 4 местами. Поздравляю с отличным стартом сезона и серьезной заявой на Титул.

ПЫС: А вот обход "квадрата" с левой ножкой на тормозе... красиво и быстро. Наконецто хоть кому-то удалось успешно применить "правильное вождение" в слаломе.

а видео проезда случаем где-нибудь не завалялось?

мои поздравления! :good:

видево хатим!!! :rolleyes:

Очень рад за Ярослава. Молодец.

Маленького, кто хочешь обидит.

Ребята, видео будет обязательно. Но пару деньков нужно подождать... как и оф.результатов

Ну шо...Вітаю Ярослава з першим місцем! Красиво проїхав....

І перше відео переможця Львівського етапу...

http://www.repka.tv/video/54752/

http://www.repka.tv/video/54761/

Изменено пользователем yuralev68

Гы! Это ожидалось еще с прошлого конца сезона :bayan: ! А теперь пересев на цырик и пренебрег остальными соревнованиями и предпочев им слалом, то Ярослав четко( я так понял) взял курс на чемпионство.Так шо пора тренироватся, с ходу уже не победишь.И шоб залесть на подиум придется попотеть.

Мои поздравления!

Гы! Это ожидалось еще с прошлого конца сезона :bayan: ! А теперь пересев на цырик и пренебрег остальными соревнованиями и предпочев им слалом, то Ярослав четко( я так понял) взял курс на чемпионство.Так шо пора тренироватся, с ходу уже не победишь.И шоб залесть на подиум придется попотеть.

Мои поздравления!

А до речі, де ти був?

І може Франківськ накінець почне тренуватись, щоб не заповзати на подіум , а запригувати :D :D

Маленький аналіз.... Перший Кадученко з Києва на циріку(чорний з сірим капотом). Їхав фантастично, хоч погода була мерзенна , дощ просто замахав. Другий Нехай (ніссан), третій Фальчук(червоний цирік в наклейках). Всі інші дуже відстали. Розрив між Кадученко і Нехай-2,3 сек., залежно від заїзду, між Кадученко і Фальчуком-5,6 сек. По мокрому краще їздили Кадученко і Нехай за рахунок плавності і кращих траекторій. Фальчук їздив різкіше, більше з ручніком, 1-ну сек. програвав на квадраті (коли по кругу треба було їхати)., хоча краще за всіх (як на мене) входив в перший задній хід, практично без зупинок на переключення.

Ну і видно, що Кадученко і одна дама (фамілії не пам"ятаю, звати Олена, з Києва, в загальному заліку 5-та!!!) тренували фігурку, так як машини виставляли після кожної фішки в правильному напрямку. Нехаю і Фальчуку явно не хватало тренувань, щоб їхати фігуру не думаючи куди. А ці міні роздуми в результаті і привели до програшу першого місця.

Ротор, якщо не помиляюсь, є блокування дифа, в дощ мав нйбільше шансів на перемогу, ні разу не бачив в нього букса коліс, кругом фішки машинка просто закручується....-але непогашена швидкість на вході в фігурку-машину виносить з траекторії ну і далі втрачені секунди і це на кожному елементі. Теж мало тренувань.

В задньому приводі перше місце Остапенко з Вінниці, на 21011 з завареним дифом, друге -третє місця БМВ зі Львова. Блокування на бехи аж просяться.....І думаю хлопці , що не скоро ви його об"їдете, на 99 % що це буде не в Кам"янці і 50%що не цього сезону, Хіба Сергій розслабиться.

Изменено пользователем yuralev68

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти