Навеяло запорожской веткой.

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

От хлопци що я вам розповим про мий досвид юзання чужых сисьок..тьфу що це я ... тачьок... Якось до кума прыйхав, кабана валити, ну туды сюды, завалили.. це не цикаво зовсим... ну тут треба вже обидати.. ну кажу, може миргородськой...а вин, так в мене ж немае... е звычайна...

ни кажу, миргородська мае бути поруч... пиду, кажу, до ганделика... вин мени, та нащо ходиты пишкы... бери трахтора...

Ооо.. кажу, це вже щось, от сив я на цю лушпайко...

Ну видразу бачу що робили йй колики для ще бильших колик....

Сидаю... выдразу выдчуваеться що ковш маленький.. тут RECARO навить и не тхнэ....(або смердить, як правильно?.....ни, вважаю що тхне). так от...

сами розумиетэ, що про потужнисть не ма чього базыкати... 256 кинських сил, у стоковий модихфикации... позаду шильдик такий п...й ("Ваня козел", але ж вин трохи потертий, бо кум ваня, намагався його змити....алеж тюнинг голымы рукамы не зломаты)... За колеса скажу так, це мля, справжний драгстер... ти колеса що на приводи у п"ять разив бильши, за цих, мать його... ну ти шо попереду....

Завився... ну ни якого РЕМУСУ тут не треба, у стоковий версии, усе продумано.... отже я пойхав... кермо трохы завэлике, але потим я зясував на х.... навищо це... але ж не скажу...

Десь за 15 инут я начав видчувати що одна моя булка за цього грьобаного RECARO звалюеться.... ну незручно.. але ж... О! тут я побачив м"яте ведро та хфуфайку.... ну так тут я и зроумив, що цей тюнинг пид RECARO, отже я засунув ций девайс пид дупу.... О! Це дило!

дали я може сказати так.... не врахували деяких особливостэй мысцевости...Ну дуже жостка пидвиска.... навить неможлыво закурити, але я знайшов выхид, просто выйшов на ходу, пидкурив и потым знов зализ у салон, дуже зручно...

ось мои враження:

Це дуже дивний драгстер.... я вважаю що це вид того, що в нього завеликий клиренс....як вы вважаетэ?

(С) Пистон

www.2108.kiev.ua

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти