Zhen 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 (изменено) Машину брав в кредит весною 2008 році, брав ес ікс, хотілось двигун більш потужний ніж на старому авто Продається ІЖ412 3317 1990р.в. 1100у.о., обов"язково з кондиціонером і ГП керма, в ціновому коридорі були тільки ланос (ширпотреб, але надійний і розповсюджений) , пріора (подобався двигун, але не було абс і кондиціонера) акцент (не подобається ззовні і дорожчий ніж ланос в обслуговуванні) і мріяв про кордобу 2,0 спорт (бо дешевшийза фієсту) та фієсту( ) ст, але провівши аналіз своєї фінансової забезпеченості вирішив, знайти середнє значення між цими машинами, яким і виявився мій ланос ІМХО. Тільки виїхавши із автосалону (клятий "автоцентр на кільцевій" в м. Києві) виявилось, що не справний лямбда зонд, замінили, відношення до клієнта та марнування мого часу, навели мене на думку, що з гарантією потрібно зав"язувати і самотушки міняти мастило і фільтри, тим паче коли забирав машину, то не глянув яка там запаска, виявилось, що якийсь мерзотник положив туди б/у колесо ( хай йому "ЩАСТИТЬ" з тим колесом) і мої доводи нічого не дали, мовляв ти сам поміняв колесо і що ти від нас хочеш??? Проїхавши 200 км поставив литі диски PW 15" та гуму нанканг 15" 195 50 літо, затонувався американкою, та поставив гамнітолку із москаля http://www.carmusic-guide.ru/i/pics/catalo...DX-F5550EE_.jpg на аудіо підготовку, динаміки гуано, але в машині це не головне. Масло змінив на 4500 та на 10000, заливаю ЗІК 10в40, в коробку залив кастрол синтетику. Літом в київських пробках повністю оцінив наявність кондиціонера і зрозумів, що без кондиціонера то не машина... В кінці літа "вмер" акумулятор, на гарантію не їздив, купив сам ОБЕРОН 60А. До зими доїздив без пригод, на зиму купив http://www.kolesound.ru/shina/imagespro/xj1743v6.gif європейська зима, 15" 195 50 надів на тіж диски, гума дуже сподобалась і по снігу добре тримає і на асфальті 180 км/год (по спідометру) можна розігнатися. Взимку заводився в будь-який мороз, а от система опалення (а може вентиляції) не дуже ефективна + абс хороша штука, але може збільшитись гальмівний шлях. Наїздив за рік 25000км нарікань особливих не було. 11,06,09 встановив ГБО, вибрав 2е покоління через простоту конструкції і прийнятливість ціни, а також через недоцільність встановлення 4го покоління на машину класу ланос ІМХО. Правда не обійшлось без багів, машина погано працює на бензині, троїть "ковбасить" і не тримає холостих обертів, на газу все ок??? Витрата газу спочатку була 13л (місто+кондиціонер по трасі 130-150 км/год. потім стало 14-15, а потім 18, а четвертий бак 13,5л, що в принципі мене влаштовує при нинішніх цінах на бензин. Прочистив форсунки одна ллє на 5-10 % гірше ніж інші, тобто із тестових 40 мл одна ллє 35-37мл., можливо через це він так працює, або ще думаю, що бензофільтр забитий або сітка бензонасосу 20,06,09 встановив КАЯБА ЕКСЕЛЬ-ДЖІ газ масло по кругу разом із заниженими пружинами від опель вектра А. 21,06,09 замінив пружини на стандартні, бо не зміг заїхати в гараж і амортизатори майже не працювали. Каяба рулить навіть на такому "джипі" як у мене. Далі буде...Переверніть будь-ласка фото у мене не має редактора... Изменено 25 июня, 2009 пользователем Zhen Слава Україні! Героям слава! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
riko 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 А зачем ты в новую машину 10в40 заливаеш??? С гарантии правильно что снялся,пустая трата времени и денег.По поводу колонок-у меня СЕ,так играет очень достойно,все кто садятся в машину думают что я менял аккустику....у Айса тоже очень класно играет.......так-что звук зависит еще и от магнитолы! з.ы.приезжай на встречу-послушаеш Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zhen 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 Встановлений бі ксенон 6000к з якоїсь комуністичної країни, з яким був прикол, не працювала одна фара, думав лампочка, той худодій, що встановлював його підтвердив не справність лампочки, як говориться "на глаз", помінявши місцями лампочки, я довів і собі і йому протилежне. Виявилось, окислились контакти і один із цих контактів просто випав. я поставив його на місце і все гуд. Затонував фари, стопи також зачорнив. На днях наліпив накладки на фариА зачем ты в новую машину 10в40 заливаеш??? С гарантии правильно что снялся,пустая трата времени и денег.По поводу колонок-у меня СЕ,так играет очень достойно,все кто садятся в машину думают что я менял аккустику....у Айса тоже очень класно играет.......так-что звук зависит еще и от магнитолы!з.ы.приезжай на встречу-послушаеш Двигуну конструкції ранніх 80х таке мастило в самий раз, головне вчасно замінювати ІМХО.Колонки зняті з москаля лежать, лінуюсь поставити, передні ОRIS 13" + твітери і кроссовери, а задні "овали" кенвуд, не погано, як на мене грало... Слава Україні! Героям слава! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
bisaltes 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 Привіт.Мож чуть детальніше відповісти за пружини від вектри, який конкретно баг?ціна яка їм? Принчипее Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zhen 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 "Нова" запаска.Привіт.Мож чуть детальніше відповісти за пружини від вектри, який конкретно баг?ціна яка їм?Пружини були від вектри 2000, -60, а може й більше, вигляд був супер, але їздити по нашим дорогам не можливо- дуже маленький кліренс виходив, ціна 300грн комплкт брав на розборці Опель Слава Україні! Героям слава! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Hitmanhunter 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 Хоть мне Ланосы и не нравятся. Но этот какой-то симпатишный! Успехов в тюнинге!) забанен мудаком Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zhen 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 Хоть мне Ланосы и не нравятся. Но этот какой-то симпатишный! Успехов в тюнинге!)Мені вони теж не подобаються Данке шен! Слава Україні! Героям слава! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Sashog 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 Фары имхо КАЛхоз. А пружины нада ставить от обычной вектры А 2.0 по высоте одинаковые но более жесткие. Можно от омеги А там вообще жесть будет. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
riko 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 Сколько запасочка такая стоит? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zhen 0 Опубликовано 25 июня, 2009 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 июня, 2009 Фары имхо КАЛхоз. А пружины нада ставить от обычной вектры А 2.0 по высоте одинаковые но более жесткие. Можно от омеги А там вообще жесть будет. Фари то твоє імхо Хочу зменшити кліренс, -30, жорсткість поки що влаштовує, але в майбутньому на перед ультру поставлю. Від омеги А по кругу встають?Сколько запасочка такая стоит? 250 грн я поміняв на свою 14"185 60 Слава Україні! Героям слава! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти