Пожарник 11 Опубликовано 13 июля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 13 июля, 2009 (изменено) Машину відкрили, взяли сумку і закрили. ВСІ документи на автомобіль, ВСІ документи по бізнесу, враховуючи печатку, ВСІ посвідчуючі особу картки, враховуючи паспорт, ВСІ кредитні картки + дублікат ключів від Порша (випадково опинився там). Друзі, якщо раптом попадеться пропозиція по купівлі документів з д.р.н. 439-35НА червоний PORSCHE 9241980р., прохання дати знати - мій моб. 8-050-41-007-14 Будьте пильні - не залишайте цінні речі в автомобілях, не слідуйте моєму прикладу.http://www.porsche-club.com.ua/forum/index...amp;#entry12623 Братья, если кому станет известно, просьба не остаться равнодушным к беде одноклубника. Изменено 13 июля, 2009 пользователем Пожарник Тюнинг - автомобильное искусство! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
drink 0 Опубликовано 14 июля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июля, 2009 с того форума порш: "Це Ксеня, Вовина дружина. Пишу продовження нашої горе-історії.. Ми з Ілюхою вдень прочесали всі смітники в районі, обдивилися всі закутки, плекаючи надію знайти нашу рідну, червону таткову торбу (ми її так лагідно називаєм )! Навіть із бомжиком поспілкувались! Він казав: "Нет, ничего не видел. Я только вышел!" - це годині в 3-ій дня. Цікаво, вони позмінно працюють, чи що.... Але надії наші виявилися марними - нічого ми не знайшли. Вова цілий день просидів у міліції, щоб написати заяву... І от увечері, годині о 10-ій, дзвонить мій брат і каже, що в кафешці (не далеко від нас), де він зустрівся з друзями, два хлопці копирсаються у Вовиній сумці!! Наш татко побіг туди, по дорозі намагаючись додзвонитись до міліції. Як виявляється - задача не з легких! Додзвонилась тільки з третього разу! Висновок - тебе три рази пограбують, вб'ють і т.д. поки наша міліція візьме трубку! Врешті, хвилин через двадцять, приїхав наряд: взяли тих двох хлопців, Вовку і мого брата. Зараз всі в міліції, чекають допиту. В сумці, начебто є все, крім гаманця з грошима. Наразі все, подробиці будуть завтра! Дякую всім за підтримку!" Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
User-king 0 Опубликовано 14 июля, 2009 Жалоба Поделиться Опубликовано 14 июля, 2009 ну вот и хорошо, повезло можно так сказать, нередко так может быть да и парни лохи, зачем палиццо сумкой. Мои работы: "Pashko 2108M" - КЛАНЦ раС "ПасЦат" - Кланц дваС Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти