Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

порився пошуком по форумах і нічого не знайшов, може хтось має хоть приблизні креслення або розміри паука 4-1

мотор в мене 1600, розпредвал РС62 діапазон оборотів до 8 тис.

• Ответов 21
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Опубликовано

киньте хоть приблизны розмыри, там до повротів шоб я труби хоть міг погнути а потім буду підрізати собі

Опубликовано

есть формулы для расчета пауков

Длина труб коллектора (в см) до соединения в 1, неважно, 4-2-1, или 4-1.

L = 2159*(K+180)/n - l

где:

K - градусы открытия выпускного клапана до НМТ (по коленвалу)

n - обороты двигателя, под которые настраивается выпуск

l - длина выпускного канала

Внутренний диаметр первичной трубы (в см) для коллектора 4-1

D1 = корень(V/(L+l)/9.8) * 5.33

где:

V - объем цилиндра в куб.см

L - длина первичной трубы в см, из первой формулы

Для коллектора 4-2-1 полная длина трубы (L) высчитывается первой формуле, при этом длины первичных труб могут быть произвольны, но не менее 35 см. Диаметры 4х первичных труб (D1) - по второй формуле, диаметры 2х вторичных труб (в см) по следующей:

D2 = корень(D1^2*0.31) * 2.36

Длина приемной трубы (от соединения в 1), которая открыта в атмосферу, или заканчивается резонатором, должна быть равна полной длине труб коллектора (L).

Диаметр приемной трубы расчитывается

D3 = корень(V/(L+l)/4.9) * 5.08

где:

V - объем цилиндра в куб.см

L - длина первичной трубы в см, из первой формулы.

Опубликовано

киньте хоть приблизны розмыри, там до повротів шоб я труби хоть міг погнути а потім буду підрізати собі

Приблизьні розмірі-120-150 у.о.

Які нах розміри? Купуєш оригінал, і по принципу наших жовтопиких східних братів за допомогою вимірювального струменту отримєш розміри для хомохендмейду. :bayan:

Якщо ти це будеш робити для себе в одиничному екземплярі, то бюджет твого творчого доробку ( при якості значно нижчій від ****) якраз і складатиме вищезазначену мною сумму ( не враховуючи часу і нервів) :wacko:

І ще зауважу, якщо спілкуєшся на державній , то перемикай на клаві розкладку з москальскої :lol:

Мечты сегодня-это реальность завтра.

Опубликовано

Приблизьні розмірі-120-150 у.о.

Які нах розміри? Купуєш оригінал, і по принципу наших жовтопиких східних братів за допомогою вимірювального струменту отримєш розміри для хомохендмейду. :bayan:

Якщо ти це будеш робити для себе в одиничному екземплярі, то бюджет твого творчого доробку ( при якості значно нижчій від ****) якраз і складатиме вищезазначену мною сумму ( не враховуючи часу і нервів) :wacko:

І ще зауважу, якщо спілкуєшся на державній , то перемикай на клаві розкладку з москальскої :lol:

В тебе така вичерпна відповідь) яка зводиться до покупки того що можна зробити і самому! на рахунок якості бачив я той паук і ніяк не можу зрозуміти в чому там якість?може в супер нержавіючих трубах?чи там шви близькі до ідеалу?

поясню по бюджету! лежить в мене на фірмі пару тон труб з нержавійки, вирізати з листа фланець немає проблем (50 грн для мене), на рахунок зварки-сам зварщик і зварю краще ніж ваш 4 зірковий бренд! мій бюжет зводиться до погинки труб!

Опубликовано

мій бюжет зводиться до погинки труб!

Може, тоді вже краще буде загиби з підігнаних одне до одного кілечок набрати? Все одно ж зварювати.

Жизнь прекрасна! Если правильно подобрать антидепрессанты...

Опубликовано

Може, тоді вже краще буде загиби з підігнаних одне до одного кілечок набрати? Все одно ж зварювати.

можна і коліна з нержавійки взяти!
Опубликовано

В тебе така вичерпна відповідь) яка зводиться до покупки того що можна зробити і самому! на рахунок якості бачив я той паук і ніяк не можу зрозуміти в чому там якість?може в супер нержавіючих трубах?чи там шви близькі до ідеалу?

поясню по бюджету! лежить в мене на фірмі пару тон труб з нержавійки, вирізати з листа фланець немає проблем (50 грн для мене), на рахунок зварки-сам зварщик і зварю краще ніж ваш 4 зірковий бренд! мій бюжет зводиться до погинки труб!

Друже, а ти знаеш, шо те нержа, шо в тебе тоннами лежить не є термостійкою?

А якість **** (якщо не підробка) ще ніхто зварюючи на коліні не переплюнув.І вона до речі з чорної сталі.

Опубликовано

Друже, а ти знаеш, шо те нержа, шо в тебе тоннами лежить не є термостійкою?

А якість **** (якщо не підробка) ще ніхто зварюючи на коліні не переплюнув.І вона до речі з чорної сталі.

ти напевно екстрасенс!я шо написав марку нержавійки?

вислови будласка свою думку в чому виражається якість павука, по яким признакам визначити її?

і взагалі я просив розміри! а не базару про мої можливості і скільки мені це все буде коштувати ітд!немаєш чого дописати по розмірам то будласка тут не пиши!

Опубликовано

ти напевно екстрасенс!я шо написав марку нержавійки?

вислови будласка свою думку в чому виражається якість павука, по яким признакам визначити її?

і взагалі я просив розміри! а не базару про мої можливості і скільки мені це все буде коштувати ітд!немаєш чого дописати по розмірам то будласка тут не пиши!

Успіхіфф тобі у пошуку того, що на "шармака" ніхто не дасть.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти