Рекомендуемые сообщения

Досить довго являюсь читачем форуму, недавно зареєструвався і вирішив завести свій бортовичок. І так почнем.

Починалось все з вибором між Lada Priora і ВАЗ 2114. Вибір впав на 14-ку по 1-ій причині-Різниця в ціні 1700$. Виглядала машина з самого початку так:

Изображение

Потім почав купувати всякі дрібнички – накладки на ручки «Хром», коврики, руль, чохли і деякий час їздив з наклейко компанії, в якій працюю (Це було пов’язано з тим, що у лютому попоав під «акцію» і в мене, без мого відома у судовому порядку вилучили права. Тому наклеїв наклейки, для того, щоб менти менше зупиняли)

Изображение

Дальше опишу все по блокам.

1. Мотор:

Поки нічого не робив, окрім як поміняв зношені дрібниці.

2. Ходова:

Проїхавши 13000 км. Було прийнято рішення перебрати всю ходову, і також замінити стокові стойки на Газ-Масло KYB. Спереду і ззаду. Результат відчутний зразу. Потім була встановлена передня і задня «Розпорка», а також недавно встановлено нижній стабілізатор. Стандартні диски були замінені на титани розміру (13”) і взуті в базові покришки 175/70 R13.

Изображение

На них я від’їздив 1 сезон.

Літом замінив їх на 205/50 R15 від FIAT Barchetta.

Изображение

3. Зовнішні зміни:

Зроблено тонування, замінено стокові повортники на прозорі, замінено задню стокову оптику на оптику PROSPORT, прикріплено накладки на штатні зеркала, прикріплені «реснички» на фари, встановлені вітровички на 4 вікна, замінені штатні ручки дверей на «ЄВРО» Встановлено алюмінієву гофровану сітку. Встановлено протитуманні фари та замінено стандартне світло. Спочатку на лампочки білого свічення OSRAM Cool Blue, а потім поставив ксенон 6000K.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

4. Внутрішні зміни:

Першим ділом, було прийнято рішення робити салон в синьо-чорних тонах. Вручну, своїми руками, було обтягнуто руль шкірою Изображение

. Вийшло так-сяк, зате є 1-ий досвід є. Потім було замінено в панелі всі лампочки на діодні і замінено циферблат Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

. Встановлено бортовий комп’ютер GAMMA. Замінені штатні передні сидіння на сидіння від VW Passat B4. Що вийшло, можете побачити нижче.

• Ответов 99
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

5. Музика:

От тут в мене історія довга і думаю це тільки початок. З самого початку в штатну задню полку були врізані 2-ох полосні 17-ки Pioneer (прості, бо не було грошів на той час) та простенька, стара Б/У магнітола вир. комп. Hunday. Не пройшло і 5 днів, як я придбав магнітолу Pioneer DEH 6700 Изображение

та активний сабвуфер Clarion 10" у своєї знайомої. Віддавала за безцінь. Потім поставив простенькі 2-ох полосні динаміки 13-ки Pioneer в передні штатні подіуми. Звук був непоганий, але з часом став не влаштовувати. Настала черга міняти Фронт і Тил зразу. Було прийняте рішення на користь Изображение

Blaupunkt Velocity Vc 652 Component на фронт та Изображение

Pioneer TSA-A6916 6x9 на тил (які, в свою чергу були згодом вмонтовані в акустичну полку Изображение

Изображение

). Після заміни колонок, практично не було чути сабвуфера, і я благополучно, доплативши 100 грн. поміняв на 12" корпусний активний саб Audiofun Изображение

. Останнім штрихом стала заміна голови. На місце старого Pioneer став новий Alpine 9886R Изображение

. Наразі задоволений з того, що вийшло.

Було пророблено наступні роботи:

1. - Пророблена повна вібро і шумоізоляція салону (від моторного відсіку до багажника) Пішло 25 листів матеріалу типу "STP" (на бітум-каучуковій основі)+ 8 кв./м. матеріалу на поліпропіленовій основі. Результат просто супер. Лишилось тепер нормально ще раз обезшумити всю пластмасу

Изображение

Изображение

Изображение

2. Під-час шумки, була повністю замінена акустична проводка, замінено старі овали на нові Infinity REF 9623i,

Изображение

замінено старий активний саб на новий пасиний Helix Dark Blue

Изображение

в парі з 2-канальним підсилювачем Power Acoustic. Також було встановлено 4-канальний підсилювач SoundLab. Результат просто супер.

3. Було прийнято рішення змінити трошки зовн. вигляд Massinki. Замінені задні ліхтарі - Изображение

Фотозвіт говорить сам за себе

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Чекаю на відгуки, пропозиції, поради, зауваження

От така коротка історія моєї Massinkі.

Продолжение следует............. B)

:wow:

Изменено пользователем Juzz

Клевая машынка! Поздравляю с бортовичком!

P.S. Сделай химчистку сидухам :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: .

Все мы появились на свет одинаково. Не важно откуда ты вышел, важно куда ты идешь...

Клевая машынка! Поздравляю с бортовичком!

P.S. Сделай химчистку сидухам :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: .

Дякую. А хімчистку робити не буду. Хочу поміняти сідухи.

хороший бед бой задних фонарей!!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

хороший бед бой задних фонарей!!

Дякую. Вот правда ше не вирішив, в який колір малювати багажник і капот. Рідний або чорний. Або ж 3 варіант - карбон

Дякую. Вот правда ше не вирішив, в який колір малювати багажник і капот. Рідний або чорний. Або ж 3 варіант - карбон

как вариант лучше белый или карбон :rolleyes:

хороша машинка...

• 0800300227(бесплатно)
  • 0442270007
  • viber - 0442270007

карбон БАНАЛЬНО!!!!!черный мат!!!!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

карбон БАНАЛЬНО!!!!!черный мат!!!!

Можливо. Треба в фотошопі попробувати. Я ше просто буду переробляти капот мальохо.

На весну збираюсь міняти стойки та пружини. Шо порадите?

Я теж зі львова. машинка зачьот

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти