Рекомендуемые сообщения

+1 до переднього правого. вже думав, що машина бита ппц, а це бачу не в мене одного)) взагалі то колесо якось ніби назад подане, хоча за більш як 20 тис пробігу не помітив, щоб "їло" гуму, і дорогу тримає гуд.

задні і передні 175/70/R13 (росава, капітан), з весни будуть літні дебіца та амтел 175/70/R13.

задні літом навіть з грузом 4 цнт помідор+водій (60кг :rolleyes: ) і пасажир (80 кг), не зачіпали. пружини і стойки стандартні.

і ще одне. один "майстер", якого я послав, сказав, що правій передній стойці ппц, правда він на моїй лялі на 2 передачі до 70-75 км/год давав прокакатися по такій дорозі, де я їду максимум 40 км/год. в мене спокійніший стиль їзди, то мабуть не помічаю, що стойці і дійсно ппц.

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

• Ответов 22
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Поставил зимнюю резину 175/70 R13 на 21099, стало затирать. Подскажите, в чем может быть причина???.

Было точно такое. Снял колеса, акуратно неспеша перекрутил защиту (плотно прижимая ее к металу), что бы не было бугров. Результат супер. Скрипа по защите нет.

+1 що правій передній стойці ппц.

вірогідно що так і є. у мене теж було таке іноді затирали колеса, після того як поміняв резину.Але спочатку як купив тачку такого не було. Потім поміняв стійки, які накрилися,( доречі накрилася тільки права) все пройшло . а на скільки я бачив Росава"капітан" там профіль конешно дебеленький :rolleyes:

***Если не пробил час, не убьет вас даже доктор***

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти