Рекомендуемые сообщения

Народ, скажете,що немаю що робити, але хочеться з придбаної рік назад 2108 зробити тіпа 2113. в моїй вже треба в недалекому майбутньому робити кузовні роботи. по ходу машина була трохи вдарена (передня права чвертка), бо щось праве переднє колесо подалося взад. отже думаю переварювати "телевізор", а якщо вже туди лізти, то може б одразу надати нового вигляду машині??

також торпеда останнім часом почала СКРИПІТИ (м’яко кажучи), тосол капає або з радіатора пічки, або з краника, зараз нема часу розбирати.

Так ось, бачив в інтернеті, що десь продають ВАЗ 2113, але насправді то була 2108 89 року, як і моя, але в 2007 році її конкретно допрацювали.

Питання. хтось конкретно таким займався? якісь потім зміни в техпаспорт потрібно вносити (якщо не міняти номер кузова)?

скільки приблизно в американських гривнях обійдеться така реставрація??

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

бюджет такої переробки буде = продати цю машину + докласти грошей = купити 2113. :good:

А так замінити крила, капот, фари, торпедо, диски 14". Це щоб зовні була 2113. А щоб взагалі то й двигун. Воно тобі треба?

+ 1 Семеныч

данная переделка имеет смысл только в том случае если будет переделываться весь кузов (телевизор, крылья, капот, филенки дверей, бампера) + оптика, + листва, + торпедо (а это + проводка, + щиток приборов, + гемор с его подключением), + карты дверей, + салон.

и то денег (а главное времени и нервов) на это все уйдет больше чем нужно будет домазать чтобы взять готовую 2113.

это работа либо для тех у кого свое СТО либо для неадекватных людей...

з.ы. я в свое время так и поступил. вместо того чтобы вкладывать деньги в бездонную копилку 89 года выпуска (которая все равно от дороже не станет) - купил другое авто "посвежее" ;)

Изменено пользователем ABo

e-mail: abo@inbox.ru

mobile: +380504434541

чесно кажучи в глибині душі такої самої думки))

але інколи коли чую від декого "що випущено за союзу, то не те що зараз", от в такий момент і хочеться з одного боку чим побільше зберегти ще того, що випущено за старих добрих часів, а з іншого хочеться щось сучасніше на вигляд.

до речі є ще в мене восход-2, 75 р.в., на даний момент наїздив 28 тис км, ганяє нормально, на рибалку є чим поїхати.

з ним тоже були думки щось поміняти,але з часом таке бажання відпало, бо "стоковий варіант" їздить довго. за девять років експлуатації (17 тис км) в сільській місцевості я поміняв лише тросик зчеплення (новий накрився жіночим статевим через тиждень і я зліпив з старого) і заднє колесо.

вибачайте, що відхилився від теми, оскільки мова була про ВАЗ. дякую, шановні форумчани, що дали мудру пораду ще надто молодому вазоводу. зараз можливості не дозволяють взяти щось свіжіше, якщо б брав, то хіба нове.

P.S. працюю викладачем коледжу, зарплата маленька (менше тисячі гривень), при чому живу на одну зарплату плюс пару копійок з помідор, бо таким займаємся.

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

+ 1 Семеныч

данная переделка имеет смысл только в том случае если будет переделываться весь кузов (телевизор, крылья, капот, филенки дверей, бампера) + оптика, + листва, + торпедо (а это + проводка, + щиток приборов, + гемор с его подключением), + карты дверей, + салон.

и то денег (а главное времени и нервов) на это все уйдет больше чем нужно будет домазать чтобы взять готовую 2113.

это работа либо для тех у кого свое СТО либо для неадекватных людей...

з.ы. я в свое время так и поступил. вместо того чтобы вкладывать деньги в бездонную копилку 89 года выпуска (которая все равно от дороже не станет) - купил другое авто "посвежее" ;)

телевизор в 08 и 13 одинаковые ничего переделывать не нужно,только пересверлить отверстия под крепление фар(верхние),и филенки дверей одинаковые(не считая отверстий на крепление накладки)

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти