Владзьо 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 (изменено) ну що ж народ, почну і я мабуть писати про свого коня. взяв я його 23 листопада 2008 року, ввалив за неї 3200 американських гривень. стан на 4. У кількох місцях "підмарафетили" і всьо. вікна затемнені (не найгірший варіант), зверху місця де вже почав показувати "усмішки" кузов почіпали всякі обвіси, накладки і т.д. фарба була ще рідна, мальоване праве крило і дверка, а також шпакльований і не найкраще помальований капот. решту все було сток. стосовно дивгуна, то їздив з зубиловодом, який має 21099 2003 р.в. з мотором 1,5 (карб,). короч він проїхався, каже що різниці не відчув між 1,3 і 1,5. той казав, що зробив капіталку, купив новий блок і все начиння в мотор (поршня, кольца і т.д. (хотя продавцям я мало вірив, а тепер взагалі не віритиму) по тязі я не маю нічого проти, валить шо демон. поїздивши рік на ній поміняв: 1. всі запобіжники (були до першого туману, тепер хочте вірте хочте ні, то від червня місяця спалив сам по дурості один запобіжник і фари не гаснуть собі коли їм захочеться) 2. диск зчеплення (причина: вилізла демпферна пружина. причина причини: до мене вчився їздити олень пів року на ній, ну і я до того на машині рідко їздив, хоча трактором і мотоциклом трохи їздив до того) 3. масло, Арал напівсинтетика (кожна заміна 250 грн) - 3 рази 4. передні ступиці і підшипники, пружини, опорні підшипники. 5. реле зарядки, два електрики шаманили над тим геною, а зробив батя)) 6. катушка, перший раз купив "жигульовську", зара така як треба, через неї три місяці боявся грузовик обігнати, були провали 7. термостат і тосол 8. поміняв електромагнітний клапан в карбюраторі, але він був брачний, відніс назад, поставив старий і той оказався робочий 9. масло в коробці, бо там взагалі якась рідина була глиняного кольору, той ............. ніби все Изменено 12 ноября, 2015 пользователем Владзьо у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 що планується зробити: 1.капремонт кузова (вже договорився з майстрами), приблизно 1200 доларів все обійдеться 2. литі диски з нормальною гумою (вже придбано - 350 уо) 3. торпеда вектровська. 4. поміняти передні стойки 5. придбання зимової гуми маю поки що 500 доларів. якщо повезе, то до нового року можу повіддавати борги........ колгопні прибамбаси всі познімаються, але лишиться багато стокового, пружини ніхто різати не буде, мотор реактивний тож не в планах....... короч хочеться аби радувала мене не ільки їздою (як зараз) але і зовнішнім виглядом. на рах панелі що скажете, поки ще не взяв, мож краще від 2115? (хоча серце більше лежить до вектровської) у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Серёня 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 Удачи в дальнейшем, хорошая машина, пусть радует. На счет панели я например больше склоняюсь к 2115, хотя у каждого будет своя критика. Дисками похвались (097) 62 62 735 (093) 2 808 906 Куплю лом цветных металлов в том числе и аккумуляторы б.у Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 а от і "коліщєтка", але взую її вже після капіталки. до речі, планується перехід на довге крило (і довгий капот )Удачи в дальнейшем, хорошая машина, пусть радует. На счет панели я например больше склоняюсь к 2115, хотя у каждого будет своя критика. Дисками похвались Дякую за побажання , надіюсь встидно не буде одноклубникам за мої потуги у постройці номального апарата, хоча як виявилось нині їжджу не найкраще.............завалив у сімьорку задом, влетів на 850 грн. короч вектровська панель відкладається на два тижні............ у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Медвед 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 долой весь пластик!!!!!а так машинка ничё!пускай радует!) тел. 063-15-58-853 Бортовик))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 а так машинка ничё!пускай радует!) дякую. долой весь пластик!!!!! розумію, що створює погане враження, хоча знімав одну пластмасу над колесом, том метал живий і навіть би і не подумав, що там нема прихованих дірок, або по крайній мірі іржі. Пластик піде весь на продаж після капремонту, в нас думаю, що "комплект по кругу" комусь ще за яких 100 грн зажену, буду мати на 1 л масла))) мож у темах різних не хотів зачіпати це питання. ВИБАЧАЙТЕ,я не чіпаюся нікого, просто якщо когось дратує те, що пишу українською, не ображайтеся на мене, змалечку на цій мові спілкуюся, хоча і російську чуток знаю.......вас розумію прекрасно!!! у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 Хорошая 08!удачи с ней) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 Хорошая 08!удачи с ней)Дякую!!! ну постараюся, щоб із хорошої зробити гарнюню.і взагалі зараз почуваюся як той шмаркач, який прийшов перший раз до клубу на дискотеку, потсавив старшій кавалєрці 3л самогонки, вони то бігом випили, і послали ще по фляшку, а я радий, що мене "уважають"))) у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 Дякую!!! ну постараюся, щоб із хорошої зробити гарнюню.і взагалі зараз почуваюся як той шмаркач, який прийшов перший раз до клубу на дискотеку, потсавив старшій кавалєрці 3л самогонки, вони то бігом випили, і послали ще по фляшку, а я радий, що мене "уважають")))ЫЫЫ...завжди раді)) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
pilipey 0 Опубликовано 1 февраля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 февраля, 2010 поповнення в полку черних вісімок.Ні жезла ,ні гвоздя. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти