Ramzes III 0 Опубликовано 25 февраля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 25 февраля, 2010 УРА!УРА!УРА!купив накінець-то вектровську торпеду зі всіма прибамбасами.з понеділка стаємо на капіталку по кузову, і вже десь у квітні виїдемо з "новою" панеллю і колесами))завтра фото того девайсу скину. стан на "5-", не нове все ж таки.придбана була у нашого одноклубника Юрко_UA, який правда їздить на асконі))) файно йому дякую.ціна того всього вийшла 100 уоза торпеду радий капець, але проїхавши 310 км по наших дорогах, поняв, що у моєму підпису про наші дороги так м’яко сказано................... мінтів на дорозі............. от якби я був чарівником, то б закатав всіх мінтів у ті вибоїни, що зараз є на наших дорогах.И заодно работнико автодора.... Ремонт дороги есть процесс замены выбоин набоинами, производимый долбо..бами (( Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 25 февраля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 25 февраля, 2010 на рахунок доріг, думаю всі в думках мене підтримують........... а тепер обіцяне фото торпеди. З.І. сорі за якість, телефоном в підвалі не дуже добре виходить у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 4 марта, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2010 так важко на душі........... віддав нині свою машинку на капремонт, приїхав додому з роботи на автобусі, зайшов на подвір’я і чогось не вистачає. хай там пишуть всі що ВАЗ це найгірша машина, чи дуже погана, але хай би мені була та погана, найгірша, але її немає поруч........ сподіваюсь, що через місяць я отримаю її ззовні може не таку, але таку як вона була до сьогодні, яка найдно служила вірою і правдою, провозила мене і моїх рідних, знайомих вже не один десяток тисяч кілометрів. нині дипресія в мене, постараюся по максимуму пофотографувати процес відновлення моєї машинки у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ramzes III 0 Опубликовано 4 марта, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 4 марта, 2010 так важко на душі...........віддав нині свою машинку на капремонт, приїхав додому з роботи на автобусі, зайшов на подвір’я і чогось не вистачає.хай там пишуть всі що ВАЗ це найгірша машина, чи дуже погана, але хай би мені була та погана, найгірша, але її немає поруч........сподіваюсь, що через місяць я отримаю її ззовні може не таку, але таку як вона була до сьогодні, яка найдно служила вірою і правдою, провозила мене і моїх рідних, знайомих вже не один десяток тисяч кілометрів.нині дипресія в мене, постараюся по максимуму пофотографувати процес відновлення моєї машинкиСамая лучшая машина - это своя... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 11 марта, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 марта, 2010 Давно не писав. і так, кожен день, крім неділі, йде інтенсивно процес відродження мого автомобільчика. я там вже майстрам мабуть став хроном, по два рази на день заходжу до них в гараж (на щастя коледж, де я працюю, знаходиться за 400 м від палати, де лікують машинку). Так ось, від 8 березня вже майже все розібрали, якщо бути відвертим, то думав, що дно у набагато гіршому стані, але на 2000 грн взяли залізяк ремонтних і ніби все ок. так як без "сюрпризів" у такій справі не обходиться, то така от справа. скинувши задні колеса з балкою вияснилося, що права пружина трісла, і стала на один виток менша((((((((((((( також здалося б поміняти шланги до задніх гальм. на рах пружин, то я зараз у стані невизначеності: брати нові (160 грн пара), чи шукати одну б.у.? зараз помандрую у розділ форуму по продажу запасних частин, але якщо б у когось,хто хотів би випити пифка, або отримати пару десятків гривень на рахунок мобільного, валялись добрі пружини (не різані!!!!), то був би радий в черговий раз отримати допомогу від одноклубників у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 24 марта, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 24 марта, 2010 за цей час низ майже поварений, залишилося вчіпити пороги, але вже другий тиждень шукали довгі крила і капот, сьогодні накінець вони приїхали, з "ляхів" (так в нас на польщу кажуть) також поміняв задні стойки і пружини стойки СААЗ - 160 грн/шт пружини якісь на 1 мм грубші як були стокові - 190 грн/пара шланги гальмівні (задні) - 24 грн/шт договорився за підключення електрики по вектровські панелі - 30 у.о. далі будем писати.......... у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 11 апреля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2010 за цей час мало що зроблено, зліва вже все вчеплено, підігнано, справа ще "кохаються" з поваркою дна. В понеділок мала б приїхати кришка габажніка. думали брати нормальне б/у, але так як таке знайти майже нереально, то рішили взяти нову (320 грн.). кілька фото (сорі за якість) у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
ПАДЛЕЦ 0 Опубликовано 11 апреля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2010 хорошо взялся-основательно!молодец!удачи и денег побольше для машинки) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 11 апреля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 апреля, 2010 хорошо взялся-основательно!молодец!удачи и денег побольше для машинки)дякую!на рахунок "основательно", то може для протого власника 2108 то і глибоко, але поки-що ні двигун, ні КПП не будуть тюнінгуватися, подобиваємо те що є.а так повна ревізія і поварка кузова, перехід на довге крило, вектровська панель (хоча і майстри ламають голову як туди всунути вектровську пічку)..............і не дуже копайте за "заниження" машини, просто стоять нові стойки і пружини (стойки сток, пружини грубші на 1 мм від стоку), і на "доміках" на самій верхній дірці те все скручено.після капіталки "доміків" не буде. у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 14 апреля, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 14 апреля, 2010 Колеса чекають решту вісімки, ждуть не ліджуться коли їм вже в голові закрутиться від швидкості............... у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти