Владзьо 0 Опубликовано 11 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2010 власне фото руля "Віраж" ціна питання - 200 грн і стакан квасу за дорогу в чернівці до речі, працівники ДАІ (читати сволочі, гниди, паразити і т.д.) мене хотіли за вектровську панель вздрючити. якось випросився, вчора пішов до мужика, який займається техогдядом в міліції (мій друг), спитав чи можна з тим їхати. він сказав, що можна. за відсутність заднього бампера мене також напрягали, але то вже мали право................ у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 11 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 июня, 2010 Надо тобі ще рекаро сідухи від Попеля... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 12 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 12 июня, 2010 нині поміняв стабілізатор з яйцями і втулками, справа салейнтблок, шарову опору, підшипник ступиці, зліва наконечник рульової тяги. так що передок менш-більш купи тримається. майстер сказав, що кулаку не довго лишилося, але поки не хрупостить на поворотах, то може через літо ще переїду. Одим словом задоволений, що вперше, відколи купив машину, навіть по хреновій дорозі не чути протівного стуку справа. ями легко проходить. Зад не опустив, до нього вже троє чекали, він сказав, що я то і сам зможу зробити, там спеціальних засобів і великих знань не треба. може і так, не будемо давати заробити за те, що можна зробити самому. може направте на шлях істинний, киньте пару фоток як доміки ставити на поличку в гаражі і зад опускати у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 18 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2010 так, вектровська панель прикручена найдійно, задній бампер вчіпив. кілька фоток, як на авторіа у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 18 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2010 ну сними хоть домики!!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
BASSBIN 0 Опубликовано 18 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2010 йома йо..зачем так мучать машину то?! доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Чпок 0 Опубликовано 18 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 18 июня, 2010 (изменено) Я вобще редко у кого в бортовике отписываюсь,ну здесь просто не стерпел уже. Братан,ну зачем тебе торпеда с вектры,если до сих пор какой то шнурок на стойке телепаеться?Зачем тебе титановые диски,если жопа торчит в космос?Зачем тебе тонировка на пол стекла? посмотри у Ремуса,тачка в порядке,тоже черная,что так тяжело хотя бы приблизительно такое сделать,или тебя прет так над машиной издеваться? так, вектровська панель прикручена найдійно Это радует,честно. Изменено 19 июня, 2010 пользователем Чпок Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 19 июня, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2010 Я вобще редко у кого в бортовике отписываюсь,ну здесь просто не стерпел уже.Братан,ну зачем тебе торпеда с вектры,если до сих пор какой то шнурок на стойке телепаеться?Зачем тебе титановые диски,если жопа торчит в космос?Зачем тебе тонировка на пол стекла?посмотри у Ремуса,тачка в порядке,тоже черная,что так тяжело хотя бы приблизительно такое сделать,или тебя прет так над машиной издеваться?так, вектровська панель прикручена найдійноЭто радует,честно.ну ты так не разгоняйся! тот проводок может и не проводок, а кусочек уплотнителя. это поправимо. жопу он опустит это точно! а вот "титановые" диски . 2 Чпок: Ты до сих пор вериш что они титановые???? И если я не ошибаюсь то тонировку делал не он, а преведущий хозяин. поэтому первое время сгодиться. Да, по идиотски смотриться, но наверное в машине были вещи которые гораздо сильнее требовали внимания чем стёкла! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 19 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 19 июня, 2010 1. про піднятий зад. хтось писав ліпше інвалід на пузі, як на костилях, якщо потрібно, то знайду хто точно тут такі слова написав. я вам ЗАЗДРЮ, якщо у вас дороги ідеальні, як то кажуть "хоть яйце коти", про наші дороги можеш почитати у мому підписі. інколи як в3,14здячить в защіту, то аж по ногах віддає, а якщо ще на наші дороги впаде трохи дощу, то напевно дехто "інвалідом на пузі" замахається ходити за тракторами, щоби витягнули.зад опуститься на скільки це буде дозволено конструкцією, але пружини різати не буду це точно! якщо комусь не подобається, то поцілуйтеся в ніс!2. про тоніровку. вона була затонована аж до дзеркал, але вночі ніфіга не видно було в дзеркало. коли вперше сідаєш за кермо, то вдень інколи не з першого разу заїдеш заднім ходом, а вночі то взагалі торба. вже ніби трохи підрочився їздити, десь в недалекому майбутньому буду перетоновувати, то вже затоную повністю.3. про проводок. то проводок від антени. мені не заважає. в недалекому майбутньому планується або перешити весь салон "під шкіру", або лиш полосу на панелі, яка потріскалася і передні стойки.і ще.якщо зараз почнете писати, щоб зняв фаркоп, то не зніму, бо його мені треба, так як я не добиваю машину на гонках, а добиваю по селі, два-три рази в тиждень точно треба їхати з прицепом.галогенки мені тоже требаякщо хтось готовий за "пифко" поділитися дисками ВСМПО, або коробкою нормальною, або сідушками, або помогти якоюсь нормальною порадою і не тільки, то буду радий отримати таку поміч.таких як рома rbhf1805 тут напевно мало у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Владзьо 0 Опубликовано 20 июня, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 20 июня, 2010 всьо, опустив зад, вже думаю за це ніхто не буде писати. так як на дворі було 2-30, коли я заїхав в гараж пілся тестового заїзду, то фото не плучилося, вдень фоткаю і кину. ця операція була в стилі "пошол в лес пописать, увидел медведя - заодно и покакал" короч ще помінявся тормозний циліндрик у задньому правому колесі. чого я туди поліз? та колесо тупо не крутилося, колодки до кінця не верталися. з допомогою молотка і якоїсь матері я зняв барабан, ну і якийсь гедзь мене вкусив, щоб я попробував чи колодки ходять. посадив такого оленя як і я в тій справі біля колодок, два рази натиснув на гальму і ппц. він весь в жидкості, я злий.......... домік лівий зняв за 10 хвилин. правий десь за 5 годин. якийсь ..уй його закрутив там ще напевно за Горбачова. тут я переконався, що такі машини ремонтуються з допомогою молотка, зубила і невідомої матері. вирішивши проблему з висотою задка, я взявся за гальми. якийсь гальмо на тій планці, що стоїть під пружиною між колодками, чіркнув пару раз зваркою. як наслідок колодки не верталися до свого місця десь по 8 мм з кожного боку на тормозному циліндрику. тобто в повністю відпущених гальмах колесо всерівно гальмувало. тут молотка і зубила не вистачило. помогла болгарка. общем, авто на ходу, зад опущений, випито 1 л горівки на трьох. завтра без тест-драйвів! у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти