}{OTT@БЬ)Ч Опубликовано 29 июня, 2010 Жалоба Опубликовано 29 июня, 2010 О! Машину не узнать! Резница между тем жипом что стоял у меня в гараже без заднего бампера (когда ставил панель) и видом сейчас большая! Удачи КОНТАКТЫ ctrlaltdel_777@mail.ru +48888012109 0679718526 551695732 ась Бортовик Помощь в установке панели от вектры на ваз!
Владзьо Опубликовано 29 июня, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 29 июня, 2010 Ремус, думаю, що різати дешеві стокові пружини, які юзаю з стоковити ТЕПЕРІШНІМИ новими стойками СААЗ страшно. я не настільки багатий, щоби тепер то всьо робити. на черзі подумую за коробку, треба перебрати. по ходовій якщо щось робити, то вже треба брати і пружини з заниженням і стойки не СААЗ, ну і вже колеса хоча б 14...................... Рома, дякую, що тобі вже машина більше подобається. хоча ще не ідеал............ короче будуєм гараж для неї, і збираєм гроші на реалізацію подальших планів у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
<REMUS> Опубликовано 29 июня, 2010 Жалоба Опубликовано 29 июня, 2010 Ремус, думаю, що різати дешеві стокові пружини, які юзаю з стоковити ТЕПЕРІШНІМИ новими стойками СААЗ страшно. я не настільки багатий, щоби тепер то всьо робити.Абсолютно ничего страшного, хотя ты прав, я сам задумываюсь над Эйбахами спортлайн -50 под следующюю ревизию по подвеске
Graf Опубликовано 6 июля, 2010 Жалоба Опубликовано 6 июля, 2010 Думаю, впізнаєшь де це....http://picasaweb.google.com.ua/Ynepit/vylJ...794865465315618 Все что не делается, делается к лучшему....
Владзьо Опубликовано 7 июля, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 7 июля, 2010 Думаю, впізнаєшь де це....http://picasaweb.google.com.ua/Ynepit/vylJ...794865465315618мда.............. коли коледж закінчував, то там сонце зустрічали.по машині. поміняно масло, Арал напівсинетитика (масло+масляний фільтр) - 205 грн.в неділю маршбросок 580 км. якби не трос спідометра, то все гуд, але в основному все гуд. трос вже стоїть опельовський, при ньому пройшло бєшенство матки стрілки спідометра.в роздумах над якимись нормальними сидіннями і підбираю недорогу хорошу зимову гуму. бюджет до 2000 (гума+диски) у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
Graf Опубликовано 7 июля, 2010 Жалоба Опубликовано 7 июля, 2010 мда.............. коли коледж закінчував, то там сонце зустрічали.по машині. поміняно масло, Арал напівсинетитика (масло+масляний фільтр) - 205 грн.в неділю маршбросок 580 км. якби не трос спідометра, то все гуд, але в основному все гуд. трос вже стоїть опельовський, при ньому пройшло бєшенство матки стрілки спідометра.в роздумах над якимись нормальними сидіннями і підбираю недорогу хорошу зимову гуму. бюджет до 2000 (гума+диски)Не бери недорогу зимову гуму нів'якому разі, потім пожалієшь, краще збери гроші та купи нормальну резину, вона тобі потім не раз життя спасе в зимі і довго ходити буде повір... На гумі економити не можна - це твоє життя!!! особливо зимою!!! Потерпіти взяти калиновські 14 диски на нормальну резину, але зараза дорого... Все что не делается, делается к лучшему....
Владзьо Опубликовано 9 августа, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 9 августа, 2010 на вихідні з’їздив по маршруту Заліщики-Одеса-Затока-Заліщики, в сумі 1425 км, середній розхід вийшов 6,5 л/100 км. якби їхав кучерявими дорогами, а не трасою Е-95, де середня швидкість була 120-130 км/год, то думаю, що міг би вкластися менше 6л/100 км. Автомобіль не підвів. у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
BASSBIN Опубликовано 9 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 9 августа, 2010 Респект машинке что выдержала испытания! доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)
Владзьо Опубликовано 9 августа, 2010 Автор Жалоба Опубликовано 9 августа, 2010 туди по Е-95 їхали від 3 ночі до 7-30 ранку (хвилин 40 кимарнув біля Кривого озера), так 120-130 км-год все гуд, назад виїхав в 6 вечора, 130 вже не хотіла їхати, грілася, охолоджувальна рідина, на даний момент вода , не встигла закипіти, так що назад по тій дорозі їхав 100-105 км/год. от якби всюди в нас були такі дороги................................. тоді можна і занизитися на -30..50 мм у нас гарна дорога...........місцями тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА
BASSBIN Опубликовано 9 августа, 2010 Жалоба Опубликовано 9 августа, 2010 та не..если бы такие дороги везде пониже можно опускатсо) доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти