Redjer 0 Опубликовано 30 июля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июля, 2010 Поддержываю полностью!!!!!!Я думаю орги и так поняли что *партаков напороли*И в следующий раз думаю сделают ВСЕ,чтобы мы ВСЕ остались только с приятными впечатлениями о гонке(и не только)!!! Рад был всех вас видеть!!!Ждем с нетерпением следующих *правильних*етапов!!! Утро доброе, попробую изъясниться более подробно.Все мы были свидетелями тех моментов в Львове на СОК, которые были.Согласовав письмо с ..организаторами, по вопросу боков в проведении гонки, пришли к общему мнению, что всё-таки необходимо написать в письме недочёты и требования в ФАУ. Это поможет нам доработать регламент любительских ралли на следующий год, и возможно немного развяжет руки Светличному при проведении оставшихся 2х этапов СОК2010.С текстом писем можно ознакомиться по этой ссылке:6я Страница на форуме SEAT Sport Team Посты от моего имени.Выкладывал в разбитом виде из-за запретов на выгрузку на рабочем месте 8(На все ваши вопросы готов ответить.Кого заинтересовало, и кто хочет подписаться под письмом, мои контакты +38ноль67-215шесть один ноооль двввва. Сергей.Работаю в квартале от офиса ФАУ, завтра буду на Форзе на чемпионате. 2108 Club member Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Костяфан 0 Опубликовано 30 июля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июля, 2010 Письмо №1КАС ФАУВладельцев лицензий «К1»Участников НГС «Відкритий кубок Субару 2010»ЗаявлениеЗаявление 18го июля, при проведении второго этапа НГС «Відкритий кубок Субару 2010», спортивным комиссаром Шавповаловым В.А. было допущено поведение, противоречащее НСК, а конкретно личное оскорбление участников. Мы считаем, что такое поведение несоизмеримо и порочит должность занимаемую В.А. Шаповаловым.Просим принять меры.Правильно перенес?КАС ФАУВолодарів ліцензії «К1»Учасників НГС «Відкритий кубок Субару 2010»Заява.За фактом проведення другого етапу НГС ВКС 2010 учасниками змагань було виявлено ряд порушень та недоліків організації змагань, внаслідок чого в мережі Інтернет з’явились негативні відгуки стосовно цього етапу, організаторів змагань та діяльності ФАУ в цілому. По суті справи повідомляємо:1. В день старту змагань, підчас видачі дорожньої книги, було оголошено про внесення змін до дорожньої книги, які потрібно було перемалювати від руки. Після внесення змін до дорожніх книг, організаторами було введено додаткові зміни, про що учасникам не було повідомлено у встановленому порядку, які теж треба було перемальовувати вручну. Внаслідок чого було відмінено пеналізацію за непроїзди СД першого дня з посиланням на порушення регламенту стосовно відповідного інформування учасників змагань щодо змін у схемі проїзду СД. 2. Було видано вкладиші проїзду екіпажів до стартового КЧ. Відстані, заявлені в дорожній книзі та вкладишах, між пунктами орієнтування не співпадали за показниками одометру. Таріровочних ділянок організаторами не було надано.3. Під час проведення офіційного відкриття змагань, та прибуття екіпажів на КЧ0 (під стартовою рамкою) були відсутні стартова відомість, контрольні карти екіпажів, годинник пункту контролю часу. Заїзд екіпажів на КЧ0 проводили у порядку загальної черги, данні часу старту екіпажів заносились до суддівської відомості. Другим пілотам вираховувати норму часу проїзду секції дорожньої книги потрібно було від невідомого часу старту.4. Заявлений час старту першого автомобіля на змагальній ділянці №1 (Сихів – міст) було відкладено на декілька годин. Стартова відомість з’явилась за 10хв. до фактичного старту першого автомобіля. Про час на якій було відкладено старт екіпажам повідомлено не було, що змусило екіпажі знаходитись на відкритому просторі при температурі 38г.ц. декілька годин.5. Під час перебування екіпажу перед входом у КЧ1 (Сихів – міст) стало відомо, що організатори відмінили проїзди ознайомлення, про що також не було повідомлено у встановленому порядку. 6. Після старту першої ЗД норма часу до появи на КЧ2 (Сихів – міст), яке виконувало водночас функції КЧ1 (Сихів – міст) була заявлена 9хв. Судді КЧ1-2, відмовлялися брати контрольні карти екіпажів, пояснюючи тим, що КЧ1 ще не пройшли всі екіпажі минулого проїзду. Знову час затримки входу на КЧ2 повідомлено у будь якому прояві екіпажам не було. Заїзд у КЧ2 у проводили у порядку загальної черги.7. Другого дня змагань, у заявлений час прибуття екіпажів до штабу раллі. Знову була відсутня стартова відомість. Проходження КЧ4 «Автомістечко» другого дня знову проводилось у порядку загальної черги.8. Отримавши відмітку проходження КЧ4 ми опинилися у передстартовій зоні. Старт першого екіпажу було відкладено що найменше на одну годину.9. Під час перебування екіпажу у передстартовій зоні з не офіційних джерел стало відомо, що організатори відмінили всі проїзди ознайомлення другого дня, про що також не було повідомлено у встановленому порядку. 10. Фініш ЗД «Зубра» потрібно було виконувати базою. Карнети подавалися на тому ж місці. Очікуючи на повернення карнету екіпаж створював загрозу зіткнення з екіпажем що знаходився на ЗД «Зубра». 11. Дистанції між секціями орієнтування у дорожній книзі між КЧ4 та КЧ5 знову не співпадали з показниками одометру. Таріровочних дільниць учасникам не було надано.12. Після проходження КЧ5 учасники змагань знову опиняються у передстартовій зоні. Заявлений час старту першого автомобіля на ЗД «Майдан1»другого дня також було відкладено на декілька годин. Про час на якій було відкладено старт екіпажам повідомлено не було, що змусило екіпажі знаходитись на відкритому просторі при температурі 38г.ц. декілька годин. 13. Під час проходження ЗД «Майдан-1» та ЗД «Бірки-1» другого дня складні закриті повороти, ями, горби, перекати, звуження дороги, зміна дорожнього покриття (асфальт пісок) не були прописані у дорожній книзі. Відстані заявлені у дорожній книзі, на яких були встановлені ретардери не співпадали з реальними відстанями. Беручи до уваги відміну ознайомлення з трасою, слід зазначити, що все це загалом спричиняло доволі небезпечні ситуації. 14. Після проїзду комісару безпеки В.А. Шаповалова у автомобілі безпеки з перевіркою траси ЗД «Бірки-2» другого дня (ЗД Бірки зворотньому напрямку) перший ретардер було встановлено з входом з іншого боку, ніж прописано у дорожній книзі. Що спричинило аварійно небезпечні моменти для перших 14 екіпажів.15. Після проїзду ЗД «Майдан-2» один з комісарів, який зустрічає екіпажі на виході ЗД повідомляє усно про відміну проїздів по ЗД13 та ЗД14, направляючи екіпажі на останній КВ змагань.16. Підрахунок попередніх результатів затримують на декілька годин. Оголошення перших попередніх результатів відбувається о 21.10, Близько 23ої години оголошено другі попередні результати. Результати за якими проводилось нагородження були оголошені на сайті по обіді наступного дня, хоча лишається не відомим, чи співпадають вони з другими попередніми результатами оголошеними у Львові.17. Порівнюючи результати наведені на сайті деякі екіпажі знаходять відмінності з тими які були занесені в них до карнету.Враховуючи вище наведене, члени ФАУ, учасники змагань, власники ліцензій категорії «К1», вимагають невідкладних змін, та контролю їх виконання з боку представників КАС ФАУ:1. Ввести право вибору на прийняття проїздів ознайомлення у компетенцію директора змагань, про що написати у базовому регламенті Раллі на серійних автомобілях. 2. Оскільки з індивідуальним регламентом змагань представники ФАУ ознайомлюються заздалегідь вимагаємо зняти право з офіційної контролюючої особи вносити заборони на будь які пункти затверджені регламентом змагань.Відсутність ознайомлення з трасою негативно впливає на впевненість та здатність безпечного керування автомобілем. Асфальтове покриття шляхів України залишає прагнення кращого. Нажаль, ями, горби, відкриті люки, раптове закінчення асфальту, все це можливо зустріти пересуваючись Україною. Ми маємо право на захист себе та задовільного стану свого авто від небезпеки проїздів по незнайомій місцевості. Крім того, без проведення загального ознайомлення з дистанцією, місцеві учасники отримують переваги, оскільки мають можливість ознайомлення з трасою поза часом проведення змагань.3. Враховуючи факт того, що володарі ліцензії «К1» це починаючі авто спортсмени їх задача накопичення життєвого та авто спортивного знання, проведення аналізу та збагачення вмінь, майстерності керування автомобілем. Кожного разу ми повинні мати можливість проведення аналізу проїзду, виправлення своїх помилок та закріплення отриманих знань шляхом коректного проїзду по дистанції. Вимагаємо зняти ліміту на проходження однієї конфігурації не більше трьох разів.4. Сьогодні в регламентуючих документах з ралі на серійних автомобілях відсутнє тлумачення поняття «Змагальна Ділянка». Фактично всі прописані дисципліни повинні проводитись на закритих ділянках або на перекритих дорогах загального користування. У дисципліні швидкісне маневрування згідно регламентуючих документів ФАУ максимальна відстань прямої ділянки не може перевищувати 50м. Це унеможливлює проведення цього виду змагань на ділянках загальною довжиною більше кілометра. На ділянках з Великими відстанями організаторам запропоновано проведення дисципліни «Рівномірність руху», Але згідно регламентуючих документів на ділянках з «РР» не може бути встановлено ретардерів, що унеможливлює забезпечення безпеки руху на даних ділянках. Вимагаємо введення тлумачення «Змагальна ділянка» у регламентуючих документах з ралі на серійних автомобілях, або доопрацювати тлумачення «Швидкісне маневрування», для дистанцій понад 1км.Сережа - все правильно? Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Kuka 36 Опубликовано 30 июля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 30 июля, 2010 Письмо №1................................Правильно перенес?КАС ФАУВолодарів ліцензії «К1»Учасників НГС «Відкритий кубок Субару 2010»..........................Сережа - все правильно?Ребята, ну хотя бы перенесите текст в Word и проверьте правописание. И просто прочитайте.Например "несоизмеримо" или, всё-таки, "недопустимо"? И таких вещей много. О знаках препинания вообще молчу. Хотя сам учился очень давно Или вы хотите, чтобы вам ответили в стиле мадам-филолога?П.С. Не обижайтесь, но к официальным документам нужно подходить и с формальной точки зрения тоже. Бокс - обмен знаниями при помощи жестов. (с) Английские джентельмены Ралли - обмен знаниями физики при помощи навыков управления авто. (с) Я Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILLER 15 Опубликовано 31 июля, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 31 июля, 2010 Ребята, ну хотя бы перенесите текст в Word и проверьте правописание. И просто прочитайте.Например "несоизмеримо" или, всё-таки, "недопустимо"? И таких вещей много. О знаках препинания вообще молчу. Хотя сам учился очень давно Или вы хотите, чтобы вам ответили в стиле мадам-филолога?П.С. Не обижайтесь, но к официальным документам нужно подходить и с формальной точки зрения тоже.может тебе ещё и наш премьер-министр не нравится? я за Украину без налогов -)Сменился тел!!! О99 559 66 о6 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Redjer 0 Опубликовано 1 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 августа, 2010 Вовка, без обид кука верно говорит Костя, не перечитывал, но если это письмо с Киев уа то тогда правильно. Орфография и пунктуация письма проверена вордом, и после письмо распечатано. Все желающие могли, ознакомится и подписаться под письмом в субботу на форзе, воскресенье на юрковской, завтра на ул. Радищева 10/14 до 12:30 После письмо будет в ФАУ. Как показало дело, языком молоть - народ горазд, а вот ввязаться мешки ворочать - считанные единицы. 2108 Club member Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Pusharik 0 Опубликовано 1 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 1 августа, 2010 (изменено) Как показало дело, языком молоть - народ горазд, а вот ввязаться мешки ворочать - считанные единицы.Если вы в своей киевской песочнице что-то замутили, то адресуй эти все высказывания к "своим" людям. ПС: мне не очень охота жечь бенз на 1000км для подписания писульки. Изменено 1 августа, 2010 пользователем Pusharik Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Redjer 0 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Если вы в своей киевской песочнице что-то замутили, то адресуй эти все высказывания к "своим" людям. ПС: мне не очень охота жечь бенз на 1000км для подписания писульки. Пушарик, адресую этот пост и к тебе. Электронную подпись никто не отменял.Всё крайне просто! И не нужно никаких 1000ч километров! Было бы желание! а спрыгнуть может каждый.Вот к примеру у кого-то правая рука поломана, и он не может подписаться! 2108 Club member Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILLER 15 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Давай Серёга - Мы с тобой! наше дело правое! я за Украину без налогов -)Сменился тел!!! О99 559 66 о6 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Pusharik 0 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Пушарик, адресую этот пост и к тебе. Электронную подпись никто не отменял.Всё крайне просто! И не нужно никаких 1000ч километров! Было бы желание! а спрыгнуть может каждый.Вот к примеру у кого-то правая рука поломана, и он не может подписаться!Есть левая - в счастью я могу это сделать любой рукой.А в модные понты - типа эл подпись не играю и никогда не буду, были причины, чтобы это утверждать. Так шо не надо мне адресовать сий пост.Более того, мне Шаповалов ничего не говорил оскорбительного и пр - так зачем мне что-то подписывать против человека, который мне плохого ничего не сделал? Я не привык "за компанию", я отвечаю за себя (чего желаю и остальным).Свое мнение я высказал ранее. А голосовать надо ногами: не нравится - не езди, не соберется канал - сами подумают что надо сделать. Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
KILLER 15 Опубликовано 2 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 2 августа, 2010 Есть левая - в счастью я могу это сделать любой рукой.А в модные понты - типа эл подпись не играю и никогда не буду, были причины, чтобы это утверждать. Так шо не надо мне адресовать сий пост.Более того, мне Шаповалов ничего не говорил оскорбительного и пр - так зачем мне что-то подписывать против человека, который мне плохого ничего не сделал? Я не привык "за компанию", я отвечаю за себя (чего желаю и остальным).Свое мнение я высказал ранее. А голосовать надо ногами: не нравится - не езди, не соберется канал - сами подумают что надо сделать.а если перечитать пост №343 ? я за Украину без налогов -)Сменился тел!!! О99 559 66 о6 Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти