tuningist 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 (изменено) Всім привіт,мене звати Вова,я з міста Львова)Сижу переважно в куплі продажі)але форум цікавий і буду помалу переміщатись в інші рубрики)Тому для початку хочу створити бортовик,бо на цьому форуі є багато людей які можуть порадати в плані доробок авто і тд)Горбатий запорожець 1963 року народженнякуплений ною на ходу,з моторо фіат 1.5 на рідній коробці (яка розрахована для 27к.с) покатавшись спалив сцепу і став на ремонт на 2 роки)вирішив поміняти ходову,шоб поставити норальні диски,розібрав довгі пошуки по інтеренту...переточив:1 варіант спереді дискові тормоза від 2108 ззаду сток тормоза з переточеною ступицьою 4х98 і восьмим барабаномне встиг поставити,як найшовся клієнт,вирішив продати)(тормоза,ступиці)2 варіант з переду знов те самезаду хитромудро конструкція на базі деталей 2108дисковий тормоз і шруспротягом того як робив ходову помалу розібрав салон і моторний відсік)заодно вирішив поміняти коробку на кращуале моторо не мав тяги,думаю треба і до нього глянути розібрав і офігівзадири на циліндрах нагар ужас просто)машина робилася з довгими перервами не було настрою до неї частотак все і затягнулосьНаразі маєм:фіат мотор на сміття!мотор від 2108 1.3(покішо сток)якшо встигну до 29 серпня є 1.4 троха підмучений з передню підвіску на сміття)будуть ричаги з можливістю регулювання,койловери(Макферсон)всі деталі саморобні,маю доступ до токарів)тай так цікавіше самому придумати)по ход робіт закину фотки.і опис кожних деталей,чекаю на вашу підтримкузакидую старі фотки: Изменено 20 августа, 2010 пользователем tuningist Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Troll 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 буду первым. ОГОНЬ! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
shmel 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 Маладца Удачи в постройке и доработке Археолог со стажем Днепр-ветка, самая мутная ветка на форуме Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
tuningist 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Автор Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 Зараз роздумую над передньою підвіскою чекаю ваших пропозиційКритерії:ремонто пригодність,швидкий розбір збір,можливість регулюваннядумаю над формою ричагів і тдшось типу такого: Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
SHU 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 Чому саме McPherson? У нього ж робочі показники посередні... Може краще зробити на подвійних поперечних ричагах?Цей ресурс читав?http://forum.buggy-plans.ru/viewforum.php?f=14 Жизнь прекрасна! Если правильно подобрать антидепрессанты... Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
M@RseL 5 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 Ога, привет Вова зі Львова Тюнінгіст))))) Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Gerasim_76 3 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 Зараз роздумую над передньою підвіскою чекаю ваших пропозиційКритерії:ремонто пригодність,швидкий розбір збір,можливість регулюваннядумаю над формою ричагів і тдшось типу такого:Таке роби Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Svoloch 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 Клас Автор просто УМНИЦА Жизнь, игра, сюжет хреновий, зато какая графика!!!! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Fazan 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 маладца! Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
pilipey 0 Опубликовано 16 августа, 2010 Жалоба Поделиться Опубликовано 16 августа, 2010 класика ,что сказать-удачи в постройке Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти