Рекомендуемые сообщения

мені трохи незручно, що так вийшло. ну якщо буде місце, і я Вам не буду лишньою запаскою, то думаю, що знайду грошові резерви на це дійство.

Валера, я ніколи не піддавав сумнівам, що тут на форумі абсолютна більшість - НОРМАЛЬНІ люди!

я не задираю носа вище голови, але вдячний за підтримку. Твоє повідомлення мало на меті вказати, що попробуємо рішити фінансову сторону. Фінансову постараюся рішити сам. Дякую за моральу підтримку.

Питання: пісень багато знаєте?

так як ми їдем на гуцули, то при такому настрої на ходу придумав (троха "затюнінгував" з раніше вивчених) пару куплетиків коломийок:

А Валеру на форумі

усі поважали

На всі плечі йому "Кат"

крейдов написали.

Як мій тато був студентом,

Сидів на гальорці,

а я троха є инакший,

Їжджу на вісьмьорці!

якби я теє мав,

що Валера має,

обмотав він кругом шиї,

ше й в руках тримає!

Якщо в чомусь перегнув палку, то просьба до модераторів почистити моє повідомлення.

Изменено пользователем Владзьо

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

• Ответов 219
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Жжешь. :) Нас в одной машине пятеро, но места для Байана найдем. Во второй четверо. Думаю, разместимся. :)

Маленького, кто хочешь обидит.

Валера, я наберу тебе в четвер.

у нас гарна дорога...........місцями

тел. нуль 68 нуль3667 нуль ВІСЬМЬОРКА

Валера, я наберу тебе в четвер.

Звони. Мы маршрут пока прорабатываем.

Доброї ночі, вибачайте, що вмішуюсь у вашу розмову. Просто побачив переходи на мій блог з вашого форуму і зайшов почитав. Спеціально зарегався, щоб написати вам. :)

Той перший похід був для мене важким (їди набрали як на тиждень, рюкзак був поганим та і я непідготовленим був), надалі ми ходили і більше по кілометражу, було по-всякому - і важко, і не дуже.

А на рахунок погоди - на Чорногорі вже є місцями сніг. Сьогодні приїхав з Горган, то з Синяка і Малого Горгана видно сніг (На Петросі нема, на Говерлі мало, а ось від Говерли в сторону до Попа Івана вже є смуги снігу). Завтра напишу звіт - то і фото сюди закину- глянете.

Зранку на Буковелі було -1, думаю на Чорногорі буде ще холодніше. Одягайтесь тепло і удачі вам - наші Карпати це супер.

Доброї ночі, вибачайте, що вмішуюсь у вашу розмову. Просто побачив переходи на мій блог з вашого форуму і зайшов почитав. Спеціально зарегався, щоб написати вам. :)

Той перший похід був для мене важким (їди набрали як на тиждень, рюкзак був поганим та і я непідготовленим був), надалі ми ходили і більше по кілометражу, було по-всякому - і важко, і не дуже.

А на рахунок погоди - на Чорногорі вже є місцями сніг. Сьогодні приїхав з Горган, то з Синяка і Малого Горгана видно сніг (На Петросі нема, на Говерлі мало, а ось від Говерли в сторону до Попа Івана вже є смуги снігу). Завтра напишу звіт - то і фото сюди закину- глянете.

Зранку на Буковелі було -1, думаю на Чорногорі буде ще холодніше. Одягайтесь тепло і удачі вам - наші Карпати це супер.

Ого, спасибо за то, что зашел почитать. Спасибо за погодный прогноз. Карпаты действительно мего.

погодка решает!

Сегодня машина была в скорлупе льда утром :rolleyes:

0938004895 Миша

погодка решает!

Сегодня машина была в скорлупе льда утром :rolleyes:

Ты уже на Говерле? :)

Ты уже на Говерле? :)

ага на Совковой горе!))

0938004895 Миша

Эх жаль... еслиб не чемпионат по рыбной ловле в Херсоне, присоеденился-бы темболее для подьема все необходимое есть !

2108 club Fish Team

Мои мобилы...

(097) 5555 260

(050) 278 00 70

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти