Рекомендуемые сообщения

@ ValerKat

І ще почитав уважно, куди ви хочете йти - з Говерли на Несамовите через Петрос не ходять - то в інший бік.

Йдуть через Брескул, Пожижевську, Данціж і Туркул (3 останні можна траверснути).

І не Несамовите найвисокогірніше озеро, а Бребенескул.

І з Несамовитого можна спускатись як низом, так і хребтом назад.

• Ответов 219
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

Эх жаль... еслиб не чемпионат по рыбной ловле в Херсоне, присоеденился-бы темболее для подьема все необходимое есть !

Хапуга, чемп по рыбе у нас 14-17 :lol:

2108 CLUB Fish Team Номер моей рельсы, 8050-966-21-24 просто Дмитрий...

Хапуга, чемп по рыбе у нас 14-17 :lol:

Какие чемпы ? ) Кто где ? ) Парни киньте инфу в ЛС )

8 093 761 09 79 Артём

Эх жаль... еслиб не чемпионат по рыбной ловле в Херсоне, присоеденился-бы темболее для подьема все необходимое есть !

Не гони. Он позже. Поехали.

@ ValerKat

І ще почитав уважно, куди ви хочете йти - з Говерли на Несамовите через Петрос не ходять - то в інший бік.

Йдуть через Брескул, Пожижевську, Данціж і Туркул (3 останні можна траверснути).

І не Несамовите найвисокогірніше озеро, а Бребенескул.

І з Несамовитого можна спускатись як низом, так і хребтом назад.

Слушай, а телефон свой сбрось мне на 8067-5020777. Я перезвоню. или набери меня. Мы никак маршрут проложить не можем. Что бы из Заросляка утром выйти, и на целый день. И прийти снова в Заросляк вечером.

Какие чемпы ? ) Кто где ? ) Парни киньте инфу в ЛС )

Блин, вот жеж рыбаки. :)

Маленького, кто хочешь обидит.

Слушай, а телефон свой сбрось мне на 8067-5020777. Я перезвоню. или набери меня. Мы никак маршрут проложить не можем. Что бы из Заросляка утром выйти, и на целый день. И прийти снова в Заросляк вечером.

Заросляк - вздовж метеостанцію на Несамовите - г. Туркул - г. Данціж - г. Пожижевська - 2 варіанти

а) спуск через метеостанцію - Заросляк

б) Брескул - Говерла - Заросляк.

Завтра зможу кинути трек, записав 3 тижні тому.

вы еще не передумали ехать... :rolleyes: там уже наверное снега и -20 :lol:

шины и диски - для клуба скидки

вы еще не передумали ехать... :rolleyes: там уже наверное снега и -20 :lol:

И это мего.

Заросляк - вздовж метеостанцію на Несамовите - г. Туркул - г. Данціж - г. Пожижевська - 2 варіанти

а) спуск через метеостанцію - Заросляк

б) Брескул - Говерла - Заросляк.

Завтра зможу кинути трек, записав 3 тижні тому.

Вариант Б отличный. Заросляк через метеостанцию на Несамовите, потом как идти? Что бы на Говерлу через пару гор, и вернуться на Заросляк. И скажи, этот водный поток по дороге будет? Трек залить некуда, но выложи, если не сложно. Может получится.

Изображение

И это мего.

в Киеве уже холодно(дома не могу согреццо), я даже не хочу представлять, как там... Говерла рулит летом :rolleyes:

шины и диски - для клуба скидки

в Киеве уже холодно(дома не могу согреццо), я даже не хочу представлять, как там... Говерла рулит летом :rolleyes:

Дурик ты.

И это мего.

Вариант Б отличный. Заросляк через метеостанцию на Несамовите, потом как идти? Что бы на Говерлу через пару гор, и вернуться на Заросляк. И скажи, этот водный поток по дороге будет? Трек залить некуда, но выложи, если не сложно. Может получится.

Изображение

Тут 2 треки

1) веде до Говерли Заросляк-Несамовите-Говерла

2) запасний варіант спуску з Пожижевської, можна спускатись як і з самої вершини, так і з сідла між Пожижевською і Брескулом (на цьому треку по дорозі на Несамовите пройдено було лишніх метрів 300, я там поставив точку, де треба вправо повертати) Заросляк-Несамовите-спуск через Пожижевську

Щоби орієнтуватись - скачайте програму mapSource i векторну карту Карпат - це можна ставити без навігатора - просто на ПК.

Від Заросляка до Несамовитого йде маркований жовтий маршрут. Біля самого Несамовитого стежка трохи йде жерепом і розходиться в різні сторони, там треба бути уважним, добре орієнтуватись на гору Туркул, на вершині якої є кам'яні "ворота". А від Несамовитого піднімаєтесь на хребет, повертаєте направо, йдете до г. Туркул, траверсуєте її справа (або через вершниу), Данціж траверсуєте зліва (або через вершину), Пожижевську або зліва або через вершину, Брескул - тільки через вершину і на вершину Говерли, далі спуск у Заросляк.

На рахунок водоспдаду - він знаходиться між Брескулом і Говерлою - проходити ви не будете повз нього. Але в гарну погоду при спуску з Говерли ви маєте його бачити (здалеку).

Изменено пользователем yAnTar

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти