Рекомендуемые сообщения

І так, став власником 4 місяці тому, ВАЗ 21083 "86 року випуску. Дісталась за символічну суму в 500 долярів від друга, якому вона просто заважала і займала місце в гаражі СТО. Він до неї душі не тримав,а от мені вона приглянулась. Двигун був заклинений, в знайомого випросив двигун 1,5 карб, провели капремонт, нічого не стокового не ставили, перший досвід в ремонті двигуна! Вийшло все дуже не погано. От так стало 1,5 карб.!

Салон сток з накладкою на панель та обтянутими віма картами салону в матеріал шо я навіть назву його не знаю.Досить приємний на дотик!

За час ремонту двигуна поміняв стартер, вакуум, радіатор, лобове скло, опори переднїх стійок.

Після 3500 км відчув шо нема тяги, "вскрытие" показало що сідла клапанів виробились і стали не симетричними, вирішив поміняти голову. 750 грн голова + 200 грн всякі прокладки і гаєчки + 180 нова помпа + 200 грн робота над настройкою, підгоном! За те охренів як проїхався після заміни - вона стала реально "валити",майстер сказав, що распредвал не стандартний, зате і їде!(В нього самого копійка з двигуном,який при мені крутив на 6000 тис в роб режимі)

Планів багато,основне з яких це кузов...досить він прихворівший, правий передній бік колись притулився до таври, кузов трохи повело,зиму би перебути, нашкребти грошенят і в "лікарню" :rolleyes:

Також в планах занизити хоча б на - 40, замінити всю підвіску та заглянуть в коробку, досить вона гуде при нагрузці,включає передачі нормально, масло нове кастрол!

Салон як на диво досить зібраний, нічо ніде не скрипить, окрім звуку з багажника,якшо там шось є! :D Замінив стандартну підсвітку панелі на діодну,результату навіть не очікував,фото теж пізніше.

А ще хочу ЕСП!!! Ну але все по мірі наявності маней!

Від авто хочеться режиму динамічного міста, для цього підбиратиму підвіску і все з цим звязане! Якщо ремонт кузову дасть змогу впевнитись в його міцності подумаю про 16 ве!

П.С. всі зайві пласмаски та елементи в найближчий час знімуться та заміняться :rolleyes:

Далі буде...

post-21191-1290646009.jpg

post-21191-1290646017.jpg

post-21191-1290646027.jpg

post-21191-1290646170.jpg

О... потенциал у этой машинки огромный!!! Удачи в постройке. Пообдирай молдинги, и на пузо её.

То что ты машину привел в порядок это хорошо, но зачем тебе в Ужгороде быстрое авто, ты там разве что по Мукачесвской трассе сможешь на ней прокатиться быстро. а в городе от светофора до светофора 100 метров. :hi:

поздравляю с открытием!

32531dd444b8072966f611521415a1d1.gif

доставка товаров из интернет магазинов мира....звоним О66-26О-78-9З Андрей

Я на Drive2.ру...тракторист и его трактор=)

Вітаю ! непогане авто !

нехай радує !

***Если не пробил час, не убьет вас даже доктор***

То что ты машину привел в порядок это хорошо, но зачем тебе в Ужгороде быстрое авто, ты там разве что по Мукачесвской трассе сможешь на ней прокатиться быстро. а в городе от светофора до светофора 100 метров. :hi:

Ну не скажи, по світофорам їздить навчився, розумію що місто невеличке, но...довгий час юзав ауді 100 2,3 турбо мого друга і сподіваюсь колись досягти хоть такої динаміки, думаю це під силу!Тим паче,що він відкрив свою СТО :D

А шлях до рідного дому якраз і пролягає по трасі Київ-Чоп! ;)

О... потенциал у этой машинки огромный!!! Удачи в постройке. Пообдирай молдинги, и на пузо её.

Дякую! Друг :friends:

Изменено пользователем тесля

Дякую! Друг :friends:

"Ты заходи если что" :rolleyes:

Поздравляю!! )) Цена классная )))

c44ca305a28d.jpg
  • 2 недели спустя...

ПОменял сегодня переднюю подушку двига,ибо разбита ну очень была,подтянул подвеску, на радостях приехал дамой, и с почтового ящика достал письмо и ох-ел - письмо с ДВС,вскрыл,а там "Відкриття провадження у справі про правопорушення",которое случилось 3 месяца назад :wacko: СИтуацыя такая - проезд под запрещающий знак,штраф уплачен вовремя,квитанция отдана!

Будет ли правда на моей стороне ,если я пойду и тыкну етой квитанцией им в морду?Имеют ли они тогда право содрать с меня двойную плату?

Не страна мля а колония!!!Ибо ярости моей нет предела!!! :angry:

Из приятного - на недельке сделал диоды в подсветку!

post-21191-1291510935.jpg

Изменено пользователем тесля

СИтуацыя такая - проезд под запрещающий знак,штраф уплачен вовремя,квитанция отдана!

Будет ли правда на моей стороне ,если я пойду и тыкну етой квитанцией им в морду?Имеют ли они тогда право содрать с меня двойную плату?

Не страна мля а колония!!!Ибо ярости моей нет предела!!! :angry:

Из приятного - на недельке сделал диоды в подсветку!

Не переживай, если квитанция есть или ее копия, все разрулится нормально, сталкивался с таким.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти