Рекомендуемые сообщения

Сам собі суперечиш, якщо встик тоді 100% підсилювати, незалежно від товщини металу, чи то 3 чи навіть 5 мм

Не понимаю зачем там усиленеи :wacko: Ты же не собираешься целыми днями дёргать за реснички!!!Они же несут чисто декоративную функцию, не более!

г. Луганск, тел. 066 315 05 01 Леонид

e5726d5216fa.jpg

• Ответов 61
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

Топ авторов темы

Изображения в теме

я мав нв увазі, що гнеться і лопає не там, а в місці переходу капота в ніс, так як сваркою тягне метал і доводиться шпаклювати весь торець капоту, і саме там починає тріщати глина, особливо це стосується нових капотів не Вазівського виробництва а фірми Начало, зараз цим г,,,м завалено усі ринки, тому і вказав на необхідність підсилення капоту із внутрішньої сторони, просто на моєму рахунку не один такий капот, тому є певний досвід, не вважайте за нахабство.

посмотрим.

ыы)))) У меня Начало) Крутил-вертел на рынке и тот и то капот, разницы реально не увидел) Вот только в Начале штамповка не так выражена, зато усилители нормально схвачены с листом капота, а не как у автоваза что попало.

Підсилення робиться коли нарощується ніс капота!!!!! Стосовно марки виробника Будь який новий капот 100% необхідно проклеювати герметиком по ребрах жорсткості так як рідний клей відстає!!!! Оригінальний ВАЗ на наших ринках - рідкість і вартує значно дорожче, найкращий варіант бу

Підсилення робиться коли нарощується ніс капота!!!!! Стосовно марки виробника Будь який новий капот 100% необхідно проклеювати герметиком по ребрах жорсткості так як рідний клей відстає!!!! Оригінальний ВАЗ на наших ринках - рідкість і вартує значно дорожче, найкращий варіант бу

в мене капот начало вже третій рік після фарбування не відклеюється і попередньо нічим не проклеював хоча за вазовський набагато м"якший.

Если надо то выложу фотки капота из нутри (ребра жесткости так как варили встык) капот наращивали вместе с носиком на 3 см Изображение

и если что то ещё и ляду из нутри, там одно сплошное ребро жесткости

Изменено пользователем }{OTT@БЬ)Ч

КОНТАКТЫ

ctrlaltdel_777@mail.ru

+48888012109 0679718526

551695732 ась

BX4477AK.png

Бортовик

Помощь в установке панели от вектры на ваз!

Рома на твому капоті нарощення і ресніци наварені не встик а ззовні в наклад по всій площині, і ребра спереду були зроблені для того щоб ніс не гнувся так як капот був слабуватий, виклади фотки капоту з середини задньої ляди щоб всім було зрозуміло.

Стосовно капоту купленого 3 роки тому то зараз вже не та якість)))) ИМХО

Рома на твому капоті нарощення і ресніци наварені не встик а ззовні в наклад по всій площині, і ребра спереду були зроблені для того щоб ніс не гнувся так як капот був слабуватий, виклади фотки капоту з середини задньої ляди щоб всім було зрозуміло.

Стосовно капоту купленого 3 роки тому то зараз вже не та якість)))) ИМХО

Изображение

Я мав на увазі власника чороної 2109

Я мав на увазі власника чороної 2109

ну ты вродь просил раньше фото, я и зделал)

))))

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти